Dodaj do ulubionych

ginekolog z Tychów

14.05.05, 20:09
Cześć dziewczyny ,czy znacie jakieś opinie o gin.Gwara z Tychów? Wiem że
pracuje w szpitalu w Oświęcimiu, przyjmuje w Tychach i dlatego zastanawiam
się nad wyborem szpitala, Tychy bądz Oświęcim. Poradzcie.
Obserwuj wątek
    • izula75 Re: ginekolog z Tychów 16.05.05, 12:43
      Witaj!
      Pan doktor przemiły ale około 6 m-ca ciąży już każe przychodzić do siebie co 2
      tyg. (wypisuje już L-4) i za kazdą wizytę kasuje 50 zł bez względu czy bada
      czy nie. bo zauważa (dziwnym trafem) u wszystkich swoich pacjentek rozwarcie
      szyjki.(No może nie u wszystkich ale u tych co znam i co do niego chodziły).
      A poza tym to pracuje tez w szpitalu w Tychach.
      Ogromny plus to jego położna-super babka, bardzo ciepła, miła i uprzejma.
      Wybór nalezy do Ciebie. PS>A skąd pomysł żeby wybrać tego lekarza?
      • pancia_2004 Re: ginekolog z Tychów 16.05.05, 19:24
        u mnie tez stwierdzil rozwarcie, mowil ze urodze wczesniej ,a urodzilam po
        terminie oczywiscie mialam przychodzic co 2 tygodnie
        • samwieszkimjestem Re: ginekolog z Tychów 20.05.05, 18:36
          W Tychach jest też klinika położnictwa, pracuje w niej P.doktor Dorota
          Pietrzkiewicz - Peterek, do której chodzę prywatnie. Mówiła, że w tej klinice
          można przebywać w wannie do momentu pęknięcia pęcherza płodowego (trochę
          głupio, ale trudno), a potem kobieta rodząca nakłaniana jest do przyjęcia
          najwygodniejszej dla sebie pozycji, najlepiej wertykalnej (wielki plus!). Może
          tam pójdę, nie wiem.
    • isia_50 Re: ginekolog z Tychów 20.05.05, 21:39
      Rodziłam w Tychach i odradzam ten szpital, chyba, że ktoś lubi towarzystwo.
      Naszej nocy rodziło z nami na ogólnej sali 6 innych par, bo pokoje do porodów
      rodzinnych były zajęte. Łóżka oddzielone ścianką wysokości 1,3 - 1,5 metra.
      Położne dwie na dyżurze, niezbyt uprzejme, położnictwo też masówka (sale 6
      osobowe, w łazience 3 prysznice, 4 ubikacje na około 50 położnic), brrr.
      Chodziłam do dr Kolnego. Teraz zmieniłam szpital, a co za tym idzie i lekarza.
      • sija26 Re: ginekolog z Tychów 24.05.05, 15:37
        Mam dokladnie to samo zdanie, Tychy to porazka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka