kaska.to 08.07.05, 07:27 dziewczyny, piszcie czy znacie przypadki odsylania (pewnie znacie, bo takie sa) i z jakich szpitali, moze Was juz to spotkalo?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosia_30 Re: Warszawa-odsylanie 08.07.05, 08:51 Lekarz z Zelaznej powiedzial mi wprost ze mam marne szanse na przyjecie.Nochyba zebym miala umowe z polozna za 1500 zl. to pewnie mnie przyjma ale z gory uprzedzil ze maja tlok i dziewczyny leza na korytarzach. Za taka=wszelka cene nie bede sie tam pchac - a bardzo chialam - Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 Karowa 08.07.05, 11:42 Moją sąsiadkę odesłali z kwitkiem gdy pojechała na Karową - nie było miejsc. Skończyło się cesarką na Inflanckiej. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to Re: Karowa 08.07.05, 18:46 ciekawa jestem, jak to jest, gdy sie ma swoja polozna?czy naprawde tez nie "wpuszczaja"? K. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanieli Re: Karowa 08.07.05, 21:33 Moja siostra miała termin na 6 lipca. Dziś pojechała do przychodni na Solcu na ktg. Odesłano ją z kwitkiem na Karową, bo "nie ma lekarzy ginekologów". Na KArowej - koszmarna kołomyja. Istne szaleństwo zarówno na izbie przyjęć jak i tam gdzie robią ktg. Dość, że siostra cekała na zapis.... od 11 do 15. I potem godzinę na opis.. Fajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to Re: Karowa 09.07.05, 15:21 ja mialam podobna sytuacje z ktg, czekalam dwie godz. a potem okolo godz. na lekarza.co sie gdzieje?starch rodzic!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: Warszawa-odsylanie 09.07.05, 19:20 Rozmawiałam ze swoją dr, pracuje na Żelaznej. I rzeczywiście jest tłok totalny, w związku z tym , że wszystki szpitale naraz decydują sie na remont. Rodziłam 3 lata temu w lipcu, nie było tak strasznie ciasno, ale widze, ze mi się udało, bo latem trudniej, te remonty... Teraz rodzę w październiku, i dr mówiła , że na szczęście do tego czasu tłoku juz byc nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś