jukka5 19.08.05, 22:47 Witajcie! Jakie są wasze opinie na temat ginekolog dr Radosiewicz z luxmed. Planuję ciążę i nie wiem komu z ginekologów luxmedu moge powierzyć jej prowadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynka_j1 Re: dr Radosiewicz z luxmedu 24.08.05, 16:28 Witam serdecznie Moją ciążę prowadziła właśnie dr.Radosiewicz i jestem bardzo zadowolona, odpowiadała wyczerpująca na pytania, robiła wszystkie potrzebne badania. Przygotowała mnie do pobytu w szpitalu. Jej dużym plusem jest też to że pracuje w szpitalu na Solcu. Ja miałam to szczęście że była przy moim porodzie i choć wcale się nie umawiałyśmy a ona nie miała wtedy dyżuru na porodówce to jednak jak mnie zobaczyła to była ze mną do końca. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
33agnieszka2 Re:a dr Barbara Mazur z luxmedu? 17.11.05, 19:09 Wiecie cos na temat dr.Mazur l luxmedu? Odpowiedz Link Zgłoś
33agnieszka2 Re: A dr Barbara Marek z luxmedu>? 17.11.05, 19:10 Czy ktos moze mi cos o niej powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy-mama Re: dr Radosiewicz z luxmedu 18.11.05, 10:09 Przekopalam internet i znalazlam mase pozytywnych opinii o tej lekarce. Zapisalam sie do niej, ide za 2 tygodnie, podziele sie potem wrazeniami. Chce, zeby przygotowala mnie do ciazy i potem przez nia przeprowadzila... Zobaczymy, jakie badania mi zleci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikana75 Re: dr Radosiewicz z luxmedu 18.11.05, 10:21 Ja o dr Radosiewicz nic nie slyszalam prawde mowiac. Jesli chodzi o Luxmed to moja ciaze prowadzi dr Gierczynska - b. fajna babka, konkretna, a co najwazniejsze nie panikara. Niestety o ile wiem nie przyjmuje w zadnym szpitalu, wiec nie ma mowy o rodzeniu pod jej okiem. Wczoraj natomiast bylam u dr Antepowicz (Luxmed, Chmielna). Jestem nia zauroczona. Jest przemila lekarka, wrecz kumpela. Nie mialam umowionej wizyty (bo niestety zapisac sie do niej jest bardzo trudno), ale weszlam do gabinetu i przyjela mnie bez problemu. No i co najwazniejsze przyjmuje w szpitalu Bielanskim, gdzie zamierzam rodzic. Zapisalam sie juz wiec do niej na zapas - na luty, na kilka tygodni przed porodem, zebym w razie czego mogla w Bielanskim powiedziec, ze dr Antepowicz tez prowadzi moja ciaze. A poki co chodze do dr Gierczynskiej. Dr Antepowicz prowadzi tez prywatny gabinet i jest niedroga. Jesli bedziesz chciala namiar to daj znac. pozdrawiam, Domi. Odpowiedz Link Zgłoś