nann 22.08.05, 19:00 To nie zart. Kuzynce przyjdzie w polowie wrzesnia rodzic w Moskwie. Czy ktos moglby cokolwiek podpowiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaczekb Re: Moskwa 23.08.05, 09:21 nann napisała: > To nie zart. > Kuzynce przyjdzie w polowie wrzesnia rodzic w Moskwie. Czy ktos moglby > cokolwiek podpowiedziec ? Hej!!! Chciałam znaleźć jakieś informacje na temat szpitali, porodu w Moskwie, niestety nie udało mi się. Kiedyś widziałam jakiś dokument o porodówce w Rosji (nie wiem czy to nie było na Discovery "Światowe urodziny" czy coś w tym stylu). Wynikało z niego, że personel swoimi umiejętnościami nadrabia braki w sprzęcie. Miałam kiedyś do czynienia z lekarzem z Ukrainy lub Białorusi (nie pamiętam już), jeżeli w Moskwie mają takie umiejętności jak ten lekarz to myślę, że twoja kuzynka jest w dobrych rękach. Przykro mi, że żadnych konkretów nie mogłam Ci napisać. Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: Moskwa 23.08.05, 12:38 A może zapytaj na forum "Z dala od Polski": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=591 Odpowiedz Link Zgłoś