Dodaj do ulubionych

Centrum Damiana

12.09.05, 08:34

Czy ktoś może wypowiedzieć się o centrum Damiana? Koleżanka mi poleca
dr.Południowskiego, podobno w ramach abonamentu mają tam szkołę rodzenia i
większość badań, umowę podpisuje się na rok i płaci 200 zł za m-c.
Obserwuj wątek
    • yskyerka Re: Centrum Damiana 13.09.05, 11:09
      W ramach abonamentu jest faktycznie większość badań (jakie, możesz sobie
      sprawdzić na ich stronie). Co do lekarzy - są różni, jak wszędzie. Ja na razie
      szukam tam dobrego gina po poronieniach. Byłam już u trzech i jakoś mnie nie
      przekonali.
      Nie jestem jednak pewna, jak to jest z tą szkołą rodzenia.
      • dasia76 Re: Centrum Damiana 11.01.06, 22:19
        Ja chodzę do dr Jacka Korzyckiego, wspierał mnie podczas poronienia pierwszego
        dziecka, prowadził moją drugą ciążę w 2003, a teraz chodzę do niego z drugą
        dzidzią. Moze trochę specyficzny w rozmowie, bo jak jest wszystko ok to jest
        dosyć oschły i po główce nie głaszcze ale gdy jest problem to jest to lekarz z
        bardzo dużą wiedzą i doswiadczeniem. Mam do niego komórkę i w kazdej chwili
        gdyby coś mnie zaniepokoiło mam mozliwość kontaktu. Wcześniej pracował w
        Consylium.
        Pozdrawiam,
        Daria z Patrycją 2-10-2003 i Małym Ktosiem (15-06-2006)
    • kelly_11 Re: Centrum Damiana 13.09.05, 12:17
      Już odpowiadałam yskyerce n ato pytanie dzisiaj na forum. Oto kopia mojego
      postu:

Ja Ci polecam dr Kucharskiego. Przyjmuje tylko w Centrum Damiana. Wspaniały
      człowiek, b. dobry fachowiec, rzetelny i skrupulatny, sam kieruje na badania i
      robi usg ciąży. Wrzuć jego nazwisko w wyszukiwarce na forum, a znajdziesz same
      odbre opinie. B. dobrym lekarzem jest też dr Rajtar, specjalista cytolog, robi
      kolposkopię (badanie szyjki). Polecam obu.
      • eos9 Re: Centrum Damiana 21.09.05, 10:01
        Witajcie smile korzystam z CD jestem w 36 tc. Całkowicie zgadzam się z kelly_11. W
        CD polecam doktora Kucharskiego!
        Abonament to świetna sprawa smile dostajesz kartę i w zasadzie o nic sie nie
        martwiszsmile W ramach masz badania (krwi , moczu, morfologie,posiwy etc) ,
        konsultacjie, usg etc..
        pozdrawiamsmile
        • tribeka Re: Centrum Damiana 09.01.06, 15:45
          dr Mirosław Rajtar - odradzam. Dziewczyny mówię serio, ten lekarz robi tylko
          kase na nie leczy, przeżyłam straszne chwile przez niego. Naprawdę - odradzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka