mirabelll 12.09.05, 08:34 Czy ktoś może wypowiedzieć się o centrum Damiana? Koleżanka mi poleca dr.Południowskiego, podobno w ramach abonamentu mają tam szkołę rodzenia i większość badań, umowę podpisuje się na rok i płaci 200 zł za m-c. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskyerka Re: Centrum Damiana 13.09.05, 11:09 W ramach abonamentu jest faktycznie większość badań (jakie, możesz sobie sprawdzić na ich stronie). Co do lekarzy - są różni, jak wszędzie. Ja na razie szukam tam dobrego gina po poronieniach. Byłam już u trzech i jakoś mnie nie przekonali. Nie jestem jednak pewna, jak to jest z tą szkołą rodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dasia76 Re: Centrum Damiana 11.01.06, 22:19 Ja chodzę do dr Jacka Korzyckiego, wspierał mnie podczas poronienia pierwszego dziecka, prowadził moją drugą ciążę w 2003, a teraz chodzę do niego z drugą dzidzią. Moze trochę specyficzny w rozmowie, bo jak jest wszystko ok to jest dosyć oschły i po główce nie głaszcze ale gdy jest problem to jest to lekarz z bardzo dużą wiedzą i doswiadczeniem. Mam do niego komórkę i w kazdej chwili gdyby coś mnie zaniepokoiło mam mozliwość kontaktu. Wcześniej pracował w Consylium. Pozdrawiam, Daria z Patrycją 2-10-2003 i Małym Ktosiem (15-06-2006) Odpowiedz Link Zgłoś
kelly_11 Re: Centrum Damiana 13.09.05, 12:17 Już odpowiadałam yskyerce n ato pytanie dzisiaj na forum. Oto kopia mojego postu: Ja Ci polecam dr Kucharskiego. Przyjmuje tylko w Centrum Damiana. Wspaniały człowiek, b. dobry fachowiec, rzetelny i skrupulatny, sam kieruje na badania i robi usg ciąży. Wrzuć jego nazwisko w wyszukiwarce na forum, a znajdziesz same odbre opinie. B. dobrym lekarzem jest też dr Rajtar, specjalista cytolog, robi kolposkopię (badanie szyjki). Polecam obu. Odpowiedz Link Zgłoś
eos9 Re: Centrum Damiana 21.09.05, 10:01 Witajcie korzystam z CD jestem w 36 tc. Całkowicie zgadzam się z kelly_11. W CD polecam doktora Kucharskiego! Abonament to świetna sprawa dostajesz kartę i w zasadzie o nic sie nie martwisz W ramach masz badania (krwi , moczu, morfologie,posiwy etc) , konsultacjie, usg etc.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tribeka Re: Centrum Damiana 09.01.06, 15:45 dr Mirosław Rajtar - odradzam. Dziewczyny mówię serio, ten lekarz robi tylko kase na nie leczy, przeżyłam straszne chwile przez niego. Naprawdę - odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś