grzegrzulka 08.01.06, 00:55 Mam pytanie do zorjetowanych ze szpitala na Karowej w warszawie...W jaki sposob mozna zalatwic cc przy polozeniu glowkowym blizniat.Chodzi mi o konfort psychiczny tyle sie dzis dzieje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka995 Re: CC NA KAROWEJ 09.01.06, 11:38 Myśle że powinnaś iśc do lekarza z Karowej na wizytę, ale musi to być dobry lekarz i wysoko postawiony. Ja rodziłam na Karowej 2 razy, szpital rewelacja. Jeśli chodzi o cc to wykonuję je super, są jednym z nielicznych szpitali gdzie cc jest wykonywane dobrze. Koleżanka miała cc więc wiem i mam poorównanie jak po cc wykonywanym w Wołominie czuła sie moja siostra. Więc koleżanka dochodziła do siebie 2 dni, po tygodniu nie powiedziałabys że ona jest po cc ,natomiast moja siostra dochodziła do siebie miesiąc z różnymi komplikacjami. Jeśli chodzi o samo wykonanie cc to Karowa to dobry wybór. Jeśli chodzi o to żeby wykonali cc berz problemów to tak jak mówiłam powinnaś iśc do lekarza z Karowej. Ja chodzę do prof. Smolarczyka, który jest ordynatorem na ginekologii operacyjnej, jak chcesz to podam Ci namiary do niego.3 Pozdraiwm Odpowiedz Link Zgłoś
grzegrzulka Re: CC NA KAROWEJ 09.01.06, 12:17 WITAJ... DZIEKUJE ZA ODPISANIE A JUZ MYSLALAM ZE NIKT SIE NIE ODEZWIE.BEDE SIE WYBIERALA DO SZPITALA Z ZAMIAREM OBEJRZENIA TAKZE GDYBYS MOGLA PODAC NAMIARY NA TEGO LEKARZA BYLA BYM CI WDZIECZNA.Z GORY DZIEKUJE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś