Dodaj do ulubionych

DR ELŻBIETA ŚWIEŚCIAK

23.01.06, 17:56
Czy ktoś leczył się u tej Pani doktor.
Przyjmuje w Medi Cover.
Obserwuj wątek
    • beatle1 Re: DR ELŻBIETA ŚWIEŚCIAK 23.01.06, 19:47
      ja jestem jej pacjentka. Jestem generalnie zadowolona, chociaz pani Doktor
      bardzo pilnuje, by medicover nie ponioslo za duzych kosztow ze mna zwiazanych.
      mam wysoki abonament, ale widocznie oni maja jakies wytyczne, ze 3 USG to
      optimum. Oczywiscie , w razie potrzeby dostajesz skierowania na ddtkowe
      badania. Zaskoczylo mnie to, ze dlugo musialalm prosic o skierowania na badanie
      przeciwcial rozyczki, bo nie mailam oryginalu wyniku, ktory robiony byl w
      szpitalu wiele lat temu. Pamietaam, ze bylo ok, ale nie mialam papierka. i Pani
      Doktor napisala w opisie wizyty, ze daje miskierowanie na moja wyrazna prosbe.
      Generalnie, poza tym moim wrazeniem, ona jest naprwde Ok. jest dosc konkretna i
      mila. Chce rodzic w Bielanskim, wiec zalezy mi na wizytch u niej.

Beatle
      • irenan2000 Re: DR ELŻBIETA ŚWIEŚCIAK 24.01.06, 09:29
        Dzieki!!!!
        Ja nie mam wykupionego abonamentu w Medi Cover. Wizyta kosztuje 130 zł, tylko
        zastanawiam się czy w tą cenę wliczone są jakieś badania czy za każde bedę
        musiała zapłacić osobno.
        Mam do Ciebie pytanie!!! Dlaczego chcesz rodzić w szpitalu bielańskim????
        Zastanawiam się która z przychodni prywatnych jest najlepsza żeby rodzić z
        cesarskim cięciem!!!!!!
        Pozdrawiam!!!!!
        • beatle1 Re: DR ELŻBIETA ŚWIEŚCIAK 24.01.06, 09:51
          dla mnie najwazniejsze jest poczucie bezpieczenstwa, a po wielu rozmowach,
          ktore mialam i po przygodzie mojej przyjaciolki z maloplytkowoscia, gdzie bez
          obaw przyjal ja wlasnie tylko Bielanski, zdecydowalam, ze tam urodze. Pozatym
          bardzo mi sie spodobala moja rozmowa z polozna, pania Kosinska. Ja chce rodzic
          nturalnie, jesli sie da oczywiscie. jak chcesz jescze pogadac, to pisz na priva
          beatle1@gazeta.pl
          pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka