agsc77 01.03.06, 15:22 Witam serdecznie! Mam gorącą prośbę podajcie mi proszę gdzie przyjmuje prywatnie dr Podciechowski, bo muszę zmienić lekarza. z góry wielkie dzięki. Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia130 Re: Łódź dr Podciechowski 01.03.06, 15:54 Podbijam wątek bo tez bardzo mi zalezy na tej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
kasiusia-lidusia Re: Łódź dr Podciechowski 02.03.06, 20:24 Witajcie! Dr.Lech Podciechowski przyjmuje prywatnie w "Medical Centre Med of Łódź" na ul.Próchnika 43. Trzeba zadzwonić,żeby się umówić na wizytę bo tak z ulicy to trudno się dostać bo dr. przyjmuje tylko raz w tygodniu w środy od 16-18. Tel:042 6328150 i najlepiej dzwonić po 16,a koszt wizyty to 70zł. Gorąco polecam tego lekarza.Znam go 7 lat,a 5m-cy temu pod jego opieką urodziłam zdrową,śliczną córeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agsc77 Re: Łódź dr Podciechowski 03.03.06, 12:19 bardzo bardzo ci dziękuję pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
marysia130 Re: Łódź dr Podciechowski 03.03.06, 18:56 Napisz jeszcze bardzo Cię proszę czy nie ma problemu w takim razie z dostaniem się do doktora jesli przyjmuje tylko jeden dzień w tygodniu? I jeszcze jesli wiesz może (jesli wolisz napisz na maila) czy doktor Podciechowski jest przeciwnikiem czy zwolennikiem cc? Dwa lata temu robił mi CZMP cesarkę i zronbił ją rewelacyjnie. Tydzień leżałam tez na oddziale przed porodem i wspominam go jako świetnego faceta, delikatnego lekarza i sympatyczną osobę. Po komplikacjach przy pierwszym porodzie zakończonych cc chciałabym tym razem z góry już miec cc ustalone i własnie się zastanawiam czy Dr Podciechowski w tym względzie jest właśnie tym lekarzem. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś