olka_krakow 23.03.06, 11:55 Czy ktos wczoraj byl na dniach otwartych na Ujastku? Co o tym sadzicie? Na mnie zrobil pozytywne wrazenie. Tylko ciekawe po co przyjezdzaja tam matki z noworodkami? Jakas kontrola? Troche to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nitka111 Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 23.03.06, 12:18 Ja wyszłam w drugiej dobie i musiałam przyjechać potem na badanie które robi się chyba w 3 lub 4 dobie, nie pamiętam, może to o to chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 23.03.06, 12:22 Ale generalnie jestes zadowolona z porodu tam? Mialas "swoja" polozna? Bo jakos tak ciezko mi sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka11 Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 23.03.06, 14:01 Czasem trzeba dziecko naślwietlać z powodu żółtaczki i po wyjściu do domu mamy z dziećmi przyjeżdżają do szpitala. Pewnie o te kontrole chodzi. Rodziłam tam 3 tygodnie temu. Jeśli masz jakieś pytania, to chętnie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 23.03.06, 23:53 Napisalam maila na konto gazetowe Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa1 Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 24.03.06, 00:54 Nie poszlam na dni otwarte bo spedzilam 8.5 godziny (łącznie) na pogotowiu i klinice. Wycieli mi czyraka na ramieniu i musze przyznac ze takiego horroru nie zycze najgorszemu wrogowi. Pal licho ze cieli na zywca i ze teraz boli jak cholera - poszlam po wszystkim na konsultacje ginekologiczna i bagatelka zeszlo 5 godzin!!! Nigdy w zyciu nie rodzilabym na Kopernika!!! PARANOJA! Jakies szczegolne wrazenia z Ujastka?Lista ktora jest w intenrcie z rzeczmi do zabrania jest aktualna i pelna?Moze uda mi sie tam zajrzec z poczatkiem kwietnia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 24.03.06, 10:01 Ja pojechałam na badania-fenyloketonuria.Miałam swoją położną bo inaczej sobie tam ani podytu ani porodu nie wyobrażam;-( Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Ujastek - wrazenia ze zwiedzania 24.03.06, 11:43 W jaki sposob mozna sie umowic z polozna? Masz moze namiary do konkretnej poloznej? Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Do olka krakow 24.03.06, 19:24 Nie miałam ani położnej, ani lekarza, nie wydawało mi się to potrzebne i teraz też nie zamierzam się z nikim umawiać, uważam że opieka jest tam dobra. Odpowiedz Link Zgłoś