asiaaa1 02.04.06, 22:53 Czy mozecie mi napisac ile kosztuje u niego wizyta prywatna na Oswiecenia? Sympatyczny facet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penelina Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 03.04.06, 00:05 Niestety, niewiele pomogę. Ale może zadzwoń tam, po prostu ? Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 03.04.06, 08:11 Niewdawno czytałam że ok 120 zł. A co do faceta to bardzo sympatyczny, delikatny i zyczliwy... Ja miałam z nim styczność w szpitalu i jak dla mnie lekarz super. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 03.04.06, 11:22 Tak? To musiał się zmienić na korzyść w ciągu dwóch lat bo wcześniej był nie do zniesienia.Przynajmiej w szpitalu,ale zapewne na wizytach prywatnych jest uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa1 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 13.04.06, 11:03 Czy orientujecie sie moze czy na wizycie w gab. prywatnym standardowo w cenie robi USG? A L4 bez problemu wystawia? Odpowiedz Link Zgłoś
amani05 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 14.04.06, 18:07 W gabinecie na os. Oświecenia wizyta kosztuje 100 zł (ale chyba nie ma tam USG), na Kobierzyńskiej - 120 zł (już z USG). Dr Juszczyk prowadził moją ciążę - bardzo fajny facet i świetny specjalista! PS. Na Kobierzyńskiej jest bardzo przyjemny, 2-częściowy gabinet, zapewniający pełny komfort i dyskrecję Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 15.04.06, 11:25 Ja mialam z nim tylko kontakt w szpitalu na Ujastku i bylam bardzo zadowolona. Jego fachowosc i sympatycznos mnie satysfakcjonowala w pelni . Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 15.04.06, 21:02 A mnie nie;-( Wręcz przeciwnie...no ale może trafiłam na jego "gorszy dzień" Pewnie prywatnie jest uroczy(jak każdy zresztą).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 15.04.06, 21:03 Aha-rutynowo nacina krocze i nie ma "zmiłuj"...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_7 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 16.04.06, 18:07 Weronka ;P ja prywatnie do niego nie chodzilam i nie chodzę. W szpitalu był miły i zyczliwy, na mnie zrobił pozytywne wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 16.04.06, 20:27 Na mnie też zrobił do momentu afery którą zrobił z powodu BRAKU nacięcia mojego krocza;-( Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa1 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 17.04.06, 00:13 Prywatnie - b. mily, chociaz nie zmierzyl mi cisnienia A o nacinaniu na dniach otwartych szpitala mowia od razu i otwarcie: wszystkie pierworódki nacinamy!!! No chyba ze poród w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 17.04.06, 16:44 No chyba że się na to nie zgodziszMożesz napisać oświadczenie że nie.W razie czego i tak położna jak i lekarz obecny przy porodzie poinformują że innego wyjścia nie ma i wtedy natną.Ja nie miałam nacinanego ponieważ nie było takiej konieczności-nie był to wymysł położnej, nie zakwestionowała tego obecna przy porodzie lekarka.Tak więc NIE MUSI tak być.Dla mnie takie traktowanie kobiety i okrutna rutyna to barbarzyństwo.Facetowi jest wszystko jedno-tnie jak trzeba i jak nie!To nie jest niestety ludzki poród... Odpowiedz Link Zgłoś
aga141005 Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 18.04.06, 11:14 Cześć! Chodzę do dr Juszczyka na Kobierzyńską od początku ciąży. Jestem bardzo zadowolona. Super lekarz. Zawsze gdy mam jakieś wątpliwości i pytania spokojnie tłumaczy wszystko. Mogę też do niego dzwonić na komórkę kiedy chcę jeśli mam jakieś bóle itp. USG jest wliczone w cenę wizyty ( w obu gabinetach). Prowadził ciąże moich koleżanek, które były z niego bardzo zadowolone i właśnie one mi go poleciły. Oczywiście że daje L4 bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lkarp Re: dr Juszczyk - gab. prywatny 24.04.06, 21:41 Hejka! Chodzę do dr Juszczyka od początku ciąży na Os. Oświecenia. Wizyta kosztuje 100 zł i w tym jest USG. Z L-4 skorzystałam w 8 miesiącu ciąży i nie było problemu, zresztą wcześniej sam zapytał czy nie chcę skorzystać (praca przy komputerze, obrzęki nóg, podwyższone ciśnienie). Jedyne co mnie denerwuje to brak rejestracji, co wiąże się z czekaniem na swoją kolejkę nawet 6 godzin. Jako lekarz bardzo sympatyczny i fachowy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś