isa2 18.04.06, 14:52 Witam, prosze o Wasze opinie na temat pana dr. Polkowskiego. Mam wizyte w piatek. W jakim szpitalu pracuje?? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coliander Re: Dr. Polkowski z CM Lim - prosze pilnie o opin 18.04.06, 15:50 Ja nie jestem zachwycona. Zaczelam prowadzic u niego moja ciaze (a wczesniej kilka wizyt zanim sie udalo zajsc). Niestety Pan sie nie spisal. Gdzies kolo 7 tygodnia mialam bole brzucha, balam sie bo juz jedna ciaze stracilam, jedyne co zrobil to zapisal mi Duphaston. Jakis czas pozniej zaczelam plamic, trafilam do szpitala i lekarze stwierdzili, ze bezwzglednie powinnam lezec. Kiedy pytalam go o to zbagatelizowal sprawe (chociaz wyglada ogolnie na kompetentnego). Zdecydowalam sie na zmiane lekarza, musze za to placic i to w sumie nie malo sie uzbiera ale nie moglam sobie pozwolic na ryzyko. Jestem zadowolona i przede wszystkim dziecko zyje mimo powaznych komplikacji jakie sie pozniej pojawily. Wiem ze w Limie przyjmuje dr Barcz i ma dobre opinie. Jest ze szpitala na Starynkiewicza. powodzenia, Coli Odpowiedz Link Zgłoś
visenna2 Re: Dr. Polkowski z CM Lim - prosze pilnie o opin 18.04.06, 18:21 Ja jestem zadowolona, prowadził mi ciążę i dziecko mam wypasione i zdrowe Zwolnień za bardzo nie chce dawać, niestety Ale poza tym dla mnie był ok. Miałam krwawienia, bóle brzucha, nadciśnienie ciążowe, niczego nie zbagatelizował, na każdej wizycie mnie badał, cierpliwie odpowiadał na moje pytania. Nie jest to jakiś mega super lekarz, ale jest zupełnie w porządku. Pracuje w szpitalu na Inflanckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka92 polkowski - odradzam 18.04.06, 19:03 Przez swoją beztroskę i rutyniarskie podejście prawie doprowadził do przedwczesnego porodu mojej córeczki w 26 tyg. Teraz jestem w 28 tyg. i drżę o każdy kolejny dzień. Było dobrze dopóki nie zaczęły się schody - później jego podejście do mnie miało głównie na celu ochronę jego własnego interesu a nie zdrowia mojego i mojej córeczki. Mam zamiar złożyć na niego skargę. Odpowiedz Link Zgłoś
abfab3 Re: polkowski - odradzam 21.05.06, 18:53 ja rowniez odradzam!!! w 8 miesiacu mialam powazna infekcje grzybicza, odmowil przeprowadzenia badan i twierdzil, ze to normalne i nieszkodliwe.. po tygodniu w jeszcze gorszym stanie trafilam do innego lekarza, ktory natychmiast podjal leczenie. byl zdegustowany, ze tak pozno sie zglosilam... jutka92 napisała: > Przez swoją beztroskę i rutyniarskie podejście prawie doprowadził do > przedwczesnego porodu mojej córeczki w 26 tyg. Teraz jestem w 28 tyg. i drżę o > każdy kolejny dzień. Było dobrze dopóki nie zaczęły się schody - później jego > podejście do mnie miało głównie na celu ochronę jego własnego interesu a nie > zdrowia mojego i mojej córeczki. Mam zamiar złożyć na niego skargę. Odpowiedz Link Zgłoś