roza_sylwia 14.07.06, 12:15 mam pytanie mam termin na 19 i w dniu terminu musze iść na ktg, czy w szpitalu bielańskim trzeba sie wczesniej umówić(zapisać), czy wystarczy tam jechac w określonych godzinach i bez problemu zrobią KTG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 13:09 ja miałam lekarza który tam pracuje i ok 33 tyg ciąży 1 raz w tyg chodziłam na ktg i się nie zapisywałam a powoływałam się na swojego lekarz a ty masz swojego który tam pracuje? i w którym jestes tyg ciąży?/ Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 13:10 nie trzeba się umawiać, ja chodziłam tak jak mi pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 13:18 nie mam tam lekarza bo chodziłam na solcu do przychodni.ja jestem w 39, 19 mam termin porodu i na ostatniej wizycie powiedziano mi ze w dniu porodu mam jechac do szpitala w którym chce rodzić na ktg. w bielańskim mam umówiona położna. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 14:07 ok to spoko jak by ci robiłi trudności choć nie powinny bo juz niedługo rodzisz to powołaj się na położną z którą jesteś umówiona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 14:37 dzieki. mysle ze nie powinno byc trudności bo pojade tam w dniu porodu tylko nie wiedziałam czy trzeba sie tam zapisywac.a i tak zadzwonie dzień wczesniej do położnej ze bede na ktg Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 14:47 no ja nie słyszłam żeby ktoś się zapisywał na ktg (a z jaką położną rodzisz?) Odpowiedz Link Zgłoś
roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 16:35 z panią Aleksandrowicz, słyszałam ze to super kobieta. poleciła mi koleżanka mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 22:47 a to super z p ALEKSANDROWICZ rodziłam w lutym super babka a w 2004 w styczniu z p ŚWIDERSKA (równierz ok ) Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: KTG w bielańskim??? 15.07.06, 22:18 Jak ja rodziłam z Tereską Kosińską (super babka) to obok dziewczyna rodziła z Basią Aleksandrowicz i powiem że byłam pod wrażeniem jej opieki choć ja tez nie mogłam narzekać bo pani Tereska opiekowała sie mną jak matka ale pani Basia tez sie spisywała na medal. Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: KTG w bielańskim??? 16.07.06, 13:05 Hej dziewczyny, ja też chcialabym rodzić w Bielańskim z pania Aleksandrowicz. Moze ktoras z was ma jakis namiar na nia - prywatny? Czy trzeba dzwonić do spzitala i tam ja łapać? Pozdrawiam! Monika 18 tc Odpowiedz Link Zgłoś
lemone Re: KTG w bielańskim??? 18.07.06, 09:43 zapisalam sie do pani Basi, problem tylko polega na tym, ze dziewczyny, ktore beda rodzic w polowie sierpnia moga jej nie zastac. Od 10.08 jest na urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 18.07.06, 10:31 Słyszałam o urlopie pani Basi ale ja mam termin na jutro i sie załapie Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen111 Re: KTG w bielańskim??? 18.07.06, 10:51 Hej dziewczyny) Dajcie mi proszę jakiś namiar na pnia Basie, plizzz..moze byc na maila: yarpen11@interia.pl ) Bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś