Dodaj do ulubionych

KTG w bielańskim???

14.07.06, 12:15
mam pytanie mam termin na 19 i w dniu terminu musze iść na ktg, czy w szpitalu bielańskim trzeba sie wczesniej umówić(zapisać), czy wystarczy tam jechac w określonych godzinach i bez problemu zrobią KTG?
Obserwuj wątek
    • anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 13:09
      ja miałam lekarza który tam pracuje i ok 33 tyg ciąży 1 raz w tyg chodziłam na
      ktg i się nie zapisywałam a powoływałam się na swojego lekarz a ty masz swojego
      który tam pracuje? i w którym jestes tyg ciąży?/
    • iza3108 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 13:10
      nie trzeba się umawiać, ja chodziłam tak jak mi pasowało
      • roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 13:18
        nie mam tam lekarza bo chodziłam na solcu do przychodni.ja jestem w 39, 19 mam termin porodu i na ostatniej wizycie powiedziano mi ze w dniu porodu mam jechac do szpitala w którym chce rodzić na ktg. w bielańskim mam umówiona położna.
        • anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 14:07
          ok to spoko jak by ci robiłi trudności choć nie powinny bo juz niedługo rodzisz
          to powołaj się na położną z którą jesteś umówiona
          pozdrawiam
          • roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 14:37
            dzieki. mysle ze nie powinno byc trudności bo pojade tam w dniu porodu tylko nie wiedziałam czy trzeba sie tam zapisywac.a i tak zadzwonie dzień wczesniej do położnej ze bede na ktg
            • anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 14:47
              no ja nie słyszłam żeby ktoś się zapisywał na ktg (a z jaką położną rodzisz?)
              • roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 16:35
                z panią Aleksandrowicz, słyszałam ze to super kobieta. poleciła mi koleżanka mamy.
                • anita.anita80 Re: KTG w bielańskim??? 14.07.06, 22:47
                  a to super z p ALEKSANDROWICZ rodziłam w lutym super babka a w 2004 w styczniu
                  z p ŚWIDERSKA (równierz ok )
                  • iza3108 Re: KTG w bielańskim??? 15.07.06, 22:18
                    Jak ja rodziłam z Tereską Kosińską (super babka) to obok dziewczyna rodziła z
                    Basią Aleksandrowicz i powiem że byłam pod wrażeniem jej opieki choć ja tez nie
                    mogłam narzekać bo pani Tereska opiekowała sie mną jak matka ale pani Basia tez
                    sie spisywała na medal.
                    • yarpen111 Re: KTG w bielańskim??? 16.07.06, 13:05
                      Hej dziewczyny,
                      ja też chcialabym rodzić w Bielańskim z pania Aleksandrowicz.
                      Moze ktoras z was ma jakis namiar na nia - prywatny? Czy trzeba dzwonić do
                      spzitala i tam ja łapać?

Pozdrawiam!

Monika 18 tc
                      • lemone Re: KTG w bielańskim??? 18.07.06, 09:43
                        zapisalam sie do pani Basi, problem tylko polega na tym,
                        ze dziewczyny, ktore beda rodzic w polowie sierpnia
                        moga jej nie zastac. Od 10.08 jest na urlopie sad
                        • roza_sylwia Re: KTG w bielańskim??? 18.07.06, 10:31
                          Słyszałam o urlopie pani Basi ale ja mam termin na jutro i sie załapietongue_out
                          • yarpen111 Re: KTG w bielańskim??? 18.07.06, 10:51
                            Hej dziewczynysmile)
                            Dajcie mi proszę jakiś namiar na pnia Basie, plizzz..moze byc na maila:
                            yarpen11@interia.pl smile)

Bede bardzo wdziecznasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka