kiaram1 15.09.06, 10:48 Cześć dziewczyny. Znajdę tu jeakies koleżanki, które planują poród w Bielańskim w lutym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewawojtalik Re: Kto rodzi w lutym w Bielańskim? 15.09.06, 14:15 czesc, ja mam termin na 30 stycznia, ale kto wie moze to i luty bedzie lekarza mam z bielanskiego, wiec pewnie tam pojade slyszalam duzo dobrego o tym szpitalu i lekarzach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewawojtalik Re: Kto rodzi w lutym w Bielańskim? 15.09.06, 14:19 widzialam ze chodzisz do gorbackiej, ja bylam u niej raz zapisalam sie na nastepny. mam nadzieje ze jest ok, a musialam zmienic lekarza bo moj jest w ciazy. ciekawa jestem twoich wrazen z wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kiaram1 Re: Kto rodzi w lutym w Bielańskim? 18.09.06, 10:23 Myslę, że dr Gorbacka jest całkiem OK, ale idąc do niej najlepiej przygotowac sobie zestaw pytań,żeby o niczym nie zapomnieć. Czasem mam wrazenie, ze dla niej wszystko jest tak oczywiste, ze zapomina o czyms powiedzieć Moja koleżanka prowadziła u niej całą ciążę (urodziła w czerwcu) i była zadowolona. Nawet nie chodziła na żadne dodatkowe USG w po 20 tygodniu ciązy. To u Gorbackiej było na dobrym poziomie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiaram1 Re: do ewawojtalik 18.09.06, 12:47 Aha zapomniałam napisac, że ja rodze dopiero pod koniec lutego, więc pewnie sie nie spotkamy... Masz może jakis namiar na dobra polożną z Bielańskiego?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
channtall Re: Kto rodzi w lutym w Bielańskim? 19.09.06, 10:58 witam, ja mam terimn na początek lutego :0 no i zastanawiam sie nad szpitalem bielańskim. Niestety nie znam tam nikogo ani nie mam lekarza, bo mieszkam w Legionowie i do tej pory zamierzalam rodzic w Nowym Dworze Maz. Moze polecicie lekarza z Bielańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Kto rodzi w lutym w Bielańskim? 19.09.06, 15:41 ja ci moge polecic lekarza ze szpitala bielanskiego który równiez przyjmuje w Nowym Dwodze Maz JEST DOBRY I TANI JESTEM JEGO PACJĘTKA od 5 lat prowadził moje 2 ciąże polecam dr Artura Nowakowskiego (jesli interesuje cię zgłos się na gg podam adres i tel.) nr gg 2442144 pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
channtall Do Anity 19.09.06, 15:44 czesc, dzieki za pomoc, ale mieszkam w legionowie a w nowym dworze zamierzalam rodzic gdyz lekrka ktore mnie prowadzi tam przyjmuje. niestety szpital nie cieszy sie dobra opinia wiec chyba zdecyduje sie na bielanski, tylko boje sie ze nie znam tam zadnego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Do CHANNTall 19.09.06, 19:52 no ten lekarz jest z bielanskiego ja tam rodziłam 2 razy a przyjmuje prywatnie w Nowym Dworze i W WARSZAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
kaleks13 Re: Do CHANNTall 26.09.06, 12:51 a ja chodze do lekarza z bielanskiego, ktory rowniez przyjmuje w legionowie. jak jestes zainiteresowana to prosze o maila. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś