Gość: guest IP: *.* 22.06.01, 07:31 Kochane mamy, czy mogybyście polecić mi położną ze szpitala na Karowej? Pozdrawiam,Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: położna na Karowej IP: *.* 22.06.01, 07:43 czesc Jola!Nie straszę cię ,ale jesli możesz to wybierz inny szpital!Moja siostra rodziła tan w połowie maja. Po tygodniu wylądowała na ostrym dyżurze bo dostała takiego krwotoku (ot po prostu nicałe łożysko jej wyłyżeczkowali). Znam jeszcze 4 inne matki co tam rodziły i wszystkie dziwnym trafem miały tę samą przypadłosć. Jeżeli masz tam dobrego lekarza to ok, w przeciwnym razie rodzić radzę gdzie indziej.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: położna na Karowej IP: *.* 22.06.01, 10:18 Nie zgadzam się z taka opinia na temat szpitala na Karowej.Spędziłam tam ponad 3 tyg. ze względu na problemy z donoszeniem, urodziłam dziewczynkę 4 marca i spędziłam kolejne 8 dni z powodu żółtaczki.Przec cały czas obserwowałam co i jak i wysłuchiwałam opinii. Nie spotkałam się z żadną skrajnie negatywną, ja sama byłam bardzo zadowolona z opieki. Jedyna co trzeba przyznać to to że mają fatalne warunki lokalowe a zwłaszcza węzeł sanitarny na położnictwie.Do porodu wynajęłam sobie super położną - jeżeli jesteś zainteresowana daj znać prześlę dane.Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: położna na Karowej IP: *.* 22.06.01, 11:26 Asiu, dzięki za krzepiący list. Bardzo byłabym wdzięczna za namiar na położną (albo chociaż nazwisko). Serdecznie pozdrawiam,Jola Odpowiedz Link Zgłoś