Dodaj do ulubionych

spółjka położnych Brochow

IP: *.* 02.10.01, 11:40
Jeszcze raz pisze moze teraz sie udaCzescWłasnie dzowniłam do Bromedu - spółki położnych w szpitalu na Brochowie weWrocławiu. Mam rodzić za miesiąc. Czy ktoraś z Was korzystała z takiej formyopłacenia położnej. Chcę zeby ktoś sie mną opiekował, skąd mam wiedziećktóra z nich jest w porządku. Może możecie mi jakąś polecić. Czy może lepiejporozmawiać z lekrazem prowadzi mnie lekarka z Brochowa. Tylko podobnolekarze nie moga przebywac na oddziale jak nie maja dyzuru, chyba trudnotrafić na dyzur z porodem.Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: spółjka położnych Brochow IP: *.* 02.10.01, 12:02
      Rodziłam z bardzo miłą i profesjonalną polożną, która jednoczesnie prowadzi na Brochowie szkołę rodzenia (osobicie polecam uczęszczanie, bo jest to między innymi okazja do zapoznania się z położną, obejrzenia porodówki, co obniża trochę stres związany z porodem, no i przede wszystkim nauczenia sie kilku przydatnych rzeczy podczas porodu). Wspomniana położna ma na imię Dorota, naprawdę polecam. Jesli poznasz ją wczesniej, na pewno będzie służyła Ci radą zanim zaczniesz rodzić, albo też już w trakcie porodu, zanim dotrzesz do szpitala (ja odbyłam z nią kilka rozmów telefonicznych, aby upewnić się czy to już). Poród może być wspaniałym przeżyciem, ale musimy sami o to zadbać.
      • Gość: guest Re: spółjka położnych Brochow IP: *.* 04.10.01, 11:16
        Dziekuje za odpowiedz, czy ta połozna była wynajeta w tej spółce. Wydaje mi sie ze oplata 600 zlotych to troche duzo, uwazasz, ze warto tyle zaplacic Ania
    • Gość: guest Re: spółjka położnych Brochow IP: *.* 03.10.01, 20:05
      Moja Przyjaciółka rodziła na Brochowie z położną, która nazywa się - bodajże - Henryka Witkowska (imienia jestem pewna, nazwisko mogłam pomylić). Podobno bardzo fajna.Pozdrawiam.Paka z Wrocławia
      • Gość: guest Re: spółjka położnych Brochow IP: *.* 04.10.01, 11:14
        czy ta położna jest z tej spółki czy można się z nią umówić prywatnie ?Ania
    • Gość: guest Re: spółjka położnych Brochow IP: *.* 06.10.01, 22:42
      Rodziłam w sierpniu na Brochowie. Zrobi lam opłatę wysoko?ci 600 zł na Bromed. Położna była ze mnš cały czas ale... do tej pory staram się o wszystkim zapomnieć. Nikomu wcze?niej (a chodziłam do jednego z lekarzy pracujšcych na Brochowie - z Polikliniki na Grobli) nie chciało się sprawdzić na USG wagi dziecka. Moje dziecko wyduszali mi siła - ważyło 3700 i było 2 razy owinięte wokół szyji pępowinš (a ja jestem bardzo drobna) i po urodzeniu dostało 2 punkty Agpar.....Nie wiem co Ci oradzić - popro? za te wcale nie małe pienišdze żeby wcze?niej dobrze - 2 razy sprawdzili wagę dziecka...Trzymaj się dzielnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka