iga48 01.02.07, 09:00 Czy ktos sie orientuje jaki sprzęt mają w CM-lim?Czy ktos może polecic dobrego specjaliste od USG. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisia333 Re: USG w LIMIE warszawa 01.02.07, 11:31 O jakości sprzętu trudno mi się wypowiadać, ale napewno polecić mogę zrobienie USG u dr Mrozka. Poszukaj na forum info, bo temat już był. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: USG w LIMIE warszawa 01.02.07, 11:49 robiłam w LIMie w Marriottcie USG 4D właśnie u dr Mrozka. Dostajesz zdjęcia oraz zapis na płycie CD. Koszt 180zł. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: USG w LIMIE warszawa 01.02.07, 12:23 Ja tez bylam u dr Mrozka, ale na USG 2D. Bylo to na samym poczatku ciazy, gdy spanikowalam, ze mam ciaze pozamaciczna (mialam silne bole z jednej strony). Doktor byl tak mily, ze zgodzil sie przyjac mnie tego samego dnia, choc mial juz komplet pacjentek. Nie wiem, co powiedziec o sprzecie 2D, bo sie nie znam, ale wydawal sie standardowy, wystarczajacy na tyle, ze widac bylo wyraznie malutka fasolke, choc jeszcze nie bylo widac serduszka (uwidocznilo sie tydz. pozniej). Wrazenia pozytywne, placilam chyba 90 zł ze znizka 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_dobrowolska Re: USG w LIMIE warszawa 01.02.07, 14:37 Dr Mrozek jest najlepszy (również wg ginów z LIM). POtwierdzam koszt badania USG 4D = 180PLN i nie wchodzi w żaden pakiet. Wiem, że jeszcze specjalizuje się w usg dr Maj, wielokrotnie polecany przz forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rbucko Re: USG w LIMIE warszawa 01.02.07, 17:45 Ja też polecam dr Mrozka - byłam u niego na trzech USG 2D, oraz na 3D. Dobry specjalista, chociaż małomówny. Odpowiedz Link Zgłoś
iga48 Re: USG w LIMIE warszawa 01.02.07, 20:55 Serdecznie dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koraliq2 Re: USG w LIMIE warszawa 02.02.07, 15:59 a ja polece dr Gmyrka, robi usg na 17 stycznia. bardzo dokladnie mierzy i nie pomylil sie co do wagi dziecka. wszytsko dokladnie oglada, informuje, jest sympatyczny i mlody. kolejki sa do niego straszne. co moze swiadczyc tylko o tym ze jest dobry. nie wiem jaki jest koszt, bo mam abonament. Odpowiedz Link Zgłoś