xyz113 13.03.07, 14:59 Błagam poradzcie, u kogo sie leczyc, mam problemy, chodze od lekarza do lekarza, moze znacie w lux medzie dobrego lekarza.... dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goralica Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 13.03.07, 15:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=56606742&a=56606742 Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_ch1 Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 14.03.07, 11:41 Już kiedys pisałam, ale wiem, że czasem trudno wyszukać Moja drugą ciążę prowadzi dr. Radosiewicz Marczewska. Pani dr przyjmuje przy Chmielnej i w Alejach. Fajna i sympatyczna lekarka, zresztą nie tylko ja się o niej wypowiadam pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jukka5 Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 14.03.07, 17:29 Ja byłam u Dr Marczewskiej i niestety nie była dla mnie sympatyczna. Czułam się jak na taśmociągu. Cała wizyta trwała minuty, badanie nieprzyjemne. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 15.03.07, 08:52 też u niej prowadze ciąże, fakt, wylewna nie jest, ale mam ciąże bez problemów i nie widze potrzeby rozczulania sie nade mną i dzieciątkiem, ogólnie polecam, często wysyła mnie na różne badania, zawsze wszystko mi wyjaśni jeśli coś chcę wiedzieć; nie jest to materiał na przyjaciółke do ploteczek przy kawie ale chyba nie o to chodzi; idź raz i sama ocenisz czy ci pasuje, ja nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
scuzi dr Proccarini... 15.03.07, 09:32 polecam, przyjmuje chyba na Ursynowie, ale wszędzie Ci powiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
tuska1975 Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 15.03.07, 10:41 Polecam dr. Nieżurawskiego. Delikatny, odpowiada na wszystkie pytania, zawsze ma czas, żeby wysłuchać i do tego dobry fachowiec. Oprócz Luxmedu przyjmuje też prywatnie gdzieś na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi762 Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 25.04.07, 10:25 Polecam Radosiewicz... chodziłam do niej jeszcze przed ciążą ... faktycznie nie wylewna, ale kompetentna, odpowiada dokładnie na każde pytanie. Nie straszy i nie panikuje, a wręcz swoisty dystans uspokaja. Jeżeli oczekujesz wylewności i pełnego zachwytu sobą i ciążą od gin. to będziesz z niej niezadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szymus2 Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 29.04.07, 18:23 z czystym sercem polecam dr Wawrzyniaka przyjmuje we czwartki od 15.00 do 19.00 na chmielnej .prowadzi obecnie moja druga ciaze lekarz naprawde wart polecenia.panstwowo pracuje w szpitalu na solcu.pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
florka72 dr Proccarini! 25.04.07, 20:54 jest świetna. polecam ja i liczne moje koleżanki. przyjmuje na KEN. jest zdecydowana, niesentymentalna, ale jednocześnie ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: dr Proccarini! 25.04.07, 22:15 No i jest ciągle dość nowa w Luxmedzie, zreszta ma dość dużo godzin, więc ciągle ma jeszcze wolne terminy w rozsądnych odstępach czasu, co w ciąży nie jest bez znaczenia. Ale może jej tak nie reklamujmy bo się to zmieni (ostatnio mówiła mi, ze policzyła sobie, że miesięcznie przyjmuje 370 pacjententek - nie sadziłam, że aż tyle) Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
misia_as Re: Lux med mnie załamuje, u kogo prowadzić ciążę 26.04.07, 14:29 Ja chodzę do dr. G. Radiukiewicza, jest w porządku. Moja koleżanka prowadziła u niego ciąże na Madalińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś