sarjol1 17.05.07, 11:06 Hej czy ktos tam rodził albo planuje, bo jak narazie to nie znalazłam żadnych informacji, a nie wiem czy tam przyjmują, czy można sie na wizyte zapisac, czy ktos moze polecic dobrego lekarza moze byc prywatnie, wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek227 Re: Instytut Matki i Dziecka 02.06.07, 11:53 Ja też chciałabym się czegoś o tym szpitalu dowiedzieć. Cennika na ich stronie nie znalazłam jest tylko z stand usługami). Interesuje mnie poród rodzinny, opieka połoznej i znieczulenie - koszty. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek227 Re: Instytut Matki i Dziecka 02.06.07, 11:55 a jak jest tam ze szkołą rodzenia? ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara291 Re: Instytut Matki i Dziecka 03.06.07, 21:07 ja mam z tamtąd lekarza i tez bym chciała przy nim rodzić ale tak samo jak ty nic nie wiem o tym szpitalu - może ktoś jednak sie zlituje i cos napisze o szpitalu na Kasprzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ad95 Re: Instytut Matki i Dziecka 04.06.07, 07:44 ja bylam tam na konsultacji. mam ciaze zagrozona plus synek ma wade anatomiczna i zapowiedziane juz od dawna cc i operacje maluszka. chcialam zoabczyc jak tam jest no i liczylam ze wtedy i ja i dziecko w 1 sziptalu bysmy byli. wizyta w poradni wad byla bardzo mila i przebiegla szalenie profesjonalnie. lekarz w zwiazku ze strajkami a sam nie byl pewien do konca mial omowic moj przypadek z kolegami i do mnie zadzwonic z info kiedy mam wrocic do szpitala. powiedzialam ze zadzwonie ale uslyszalam ze odezwa sie natychmiast po konsylium. wizyta byla 22maja, konsylium bylo planowane na 28maja, dzisiaj mamy 4czerwca a telefon dalej milczy... dla mnie sa zbyt malo profesjonalni zwlaszcza ze tu w gre wchodzi nawet zycie dziecka na korytarzu zdazylam sie dowiedziec ze jesli sie nie jest ich pacjentka w ktorejs z poradni lub nie ma stamtad leakrza to bardzo czesto odsylaja z kwitkiem. poza tym dziewczyny ktore czekaly przed izba przyjec mowily ze u nich trzeba miec doslownie wszystko swoje i dla dziecka i dla siebie. najbardziej mnie zszokowalo ze polecaly podklady pod pupe ale nie takie te podpaski tylko takie duze kwadratowe z cerata pod spodem bo ponoc jesli zaleje ci sie przescieradlo sziptalne to sa malenkie szanse na wydebienie czegos czystego. brzmi to jak z horroru i w sumie ciesze sie ze nie bede tam rodzila Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara291 Re: Instytut Matki i Dziecka 04.06.07, 09:36 hmm, trochę daje do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś