Dodaj do ulubionych

położna - Wołomin

21.05.07, 16:30
mam pytanie do dziewczyn rodzących w Wołominie. Którą położną z tego szpitala
polecacie lub którą stanowczo odradzacie? Nie prosze o opinie o szpitalu jako
takim, juz się naczytałam smile)
dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • kaeira Re: położna - Wołomin 21.05.07, 18:06
      Ja pamiętam jedną *wyjątkowo* miłą, po prostu super, ale nazwiska niestety nie
      pamiętam. Na imię Krystyna, taka dość młoda szczupłą blondynka.
      • eska762 Re: położna - Wołomin 21.05.07, 22:46
        o, dzięki, widze, że co pytam o wołomin to mi odpisujesz, dzięki wielkie.
        Teściowie upierają się przy opłaceniu położnej, ale jak mam jakiejs płacić to
        chciałabym, żeby była w porządku, a ja tam niestety nikogo nie znam uncertain Byłam
        wczoraj oglądac szpital i też oprowadzała nas przemiła położna, ale może ktoś
        mi cos napisze jeszcze. A w ogóle to dla mnie opłacanie położnej to lekka
        fanaberia chyba. A zreszta nawet nie wiem czy w wołominie jest taka możliwość
        opłacenia położnej wg jakiegos oficjalnego cennika, a z wrażenia zapytałam
        zapytac o wiele spraw smile)
    • kasia12327 Re: położna - Wołomin 22.05.07, 10:11
      Ja rodziłam w tym szpitalu dwa miesiące temu. Polecam położną Przybysz, młoda
      pani, blondynka. Naprawdę fachowo się mną zajęła razem z doktor Orzechowską
      podtrzymuwały mnie na duchu i były niezwykle sympatyczne. Nikogo nie opłacałam.
    • kwiatek252 Re: położna - Wołomin 28.05.07, 13:51
      Ja polecam Anię Piotrowicz. Super kobitka. Bardzo miła, chętna do pomocy, dzięki
      niej wiedziałam, że dam radę. Poród wspominam bardzo dobrze.
    • zina32 Re: położna - Wołomin 30.05.07, 21:47
      witam,
      polecam p. Anie Piotrowicz, poznalam Ja w szkole rodzenia. Wspaniala kobieta, widac ze kocha ta prace. mysle, ze oplacona polozna to nie fanaberie.

pozdrawiam
      • edyta341 Re: położna - Wołomin 31.05.07, 12:48
        Młoda, blondynka, bardzo miła nazywa się Krystyna Przybyszsmile
        • eska762 Re: położna - Wołomin 04.06.07, 11:04
          dzięki dziewczyny za informacje, termin mi się zbliża, przerażenie wzrasta smile)
          ale chyba daruję sobie opłacanie położnej, w końcu ktoś musi ten poród i tak
          odebrać. A z tego co piszecie można liczyć na pomoc i bez opłacania. Dzięki raz
          jeszcze.
          • asiulek7 Re: położna - Wołomin 06.06.07, 23:30
            witam, ja rodziłam 3 lata temu w Wołominie. Z calego serca polecam Małgosię
            Olszewską.
    • doroti17 Re: położna - Wołomin 07.06.07, 20:46
      polecam polozna Lidie Lendzion! wspaniala, zyczliwa i troskliwa kobieta z
      wieloletnim doswiadczeniem. zawsze mozna liczyc na jej pomoc. ja po porodzie
      mialam problemy z karmieniem i dzieki fachowej pomocy, wsparciu i dobremu slowu
      pani Lidii moglam cieszyc sie karmieniem piersia mojej coreczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka