eska762 21.05.07, 16:30 mam pytanie do dziewczyn rodzących w Wołominie. Którą położną z tego szpitala polecacie lub którą stanowczo odradzacie? Nie prosze o opinie o szpitalu jako takim, juz się naczytałam ) dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaeira Re: położna - Wołomin 21.05.07, 18:06 Ja pamiętam jedną *wyjątkowo* miłą, po prostu super, ale nazwiska niestety nie pamiętam. Na imię Krystyna, taka dość młoda szczupłą blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
eska762 Re: położna - Wołomin 21.05.07, 22:46 o, dzięki, widze, że co pytam o wołomin to mi odpisujesz, dzięki wielkie. Teściowie upierają się przy opłaceniu położnej, ale jak mam jakiejs płacić to chciałabym, żeby była w porządku, a ja tam niestety nikogo nie znam Byłam wczoraj oglądac szpital i też oprowadzała nas przemiła położna, ale może ktoś mi cos napisze jeszcze. A w ogóle to dla mnie opłacanie położnej to lekka fanaberia chyba. A zreszta nawet nie wiem czy w wołominie jest taka możliwość opłacenia położnej wg jakiegos oficjalnego cennika, a z wrażenia zapytałam zapytac o wiele spraw ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12327 Re: położna - Wołomin 22.05.07, 10:11 Ja rodziłam w tym szpitalu dwa miesiące temu. Polecam położną Przybysz, młoda pani, blondynka. Naprawdę fachowo się mną zajęła razem z doktor Orzechowską podtrzymuwały mnie na duchu i były niezwykle sympatyczne. Nikogo nie opłacałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek252 Re: położna - Wołomin 28.05.07, 13:51 Ja polecam Anię Piotrowicz. Super kobitka. Bardzo miła, chętna do pomocy, dzięki niej wiedziałam, że dam radę. Poród wspominam bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zina32 Re: położna - Wołomin 30.05.07, 21:47 witam, polecam p. Anie Piotrowicz, poznalam Ja w szkole rodzenia. Wspaniala kobieta, widac ze kocha ta prace. mysle, ze oplacona polozna to nie fanaberie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edyta341 Re: położna - Wołomin 31.05.07, 12:48 Młoda, blondynka, bardzo miła nazywa się Krystyna Przybysz Odpowiedz Link Zgłoś
eska762 Re: położna - Wołomin 04.06.07, 11:04 dzięki dziewczyny za informacje, termin mi się zbliża, przerażenie wzrasta ) ale chyba daruję sobie opłacanie położnej, w końcu ktoś musi ten poród i tak odebrać. A z tego co piszecie można liczyć na pomoc i bez opłacania. Dzięki raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek7 Re: położna - Wołomin 06.06.07, 23:30 witam, ja rodziłam 3 lata temu w Wołominie. Z calego serca polecam Małgosię Olszewską. Odpowiedz Link Zgłoś
doroti17 Re: położna - Wołomin 07.06.07, 20:46 polecam polozna Lidie Lendzion! wspaniala, zyczliwa i troskliwa kobieta z wieloletnim doswiadczeniem. zawsze mozna liczyc na jej pomoc. ja po porodzie mialam problemy z karmieniem i dzieki fachowej pomocy, wsparciu i dobremu slowu pani Lidii moglam cieszyc sie karmieniem piersia mojej coreczki. Odpowiedz Link Zgłoś