pati_234 31.07.07, 16:58 dręczy mnie mysl o tym ze podczas porodu będzie wokol mnie tlum praktykantow czy to ma mijsce rowniez jak wykupi sie prywatna sale do porodu. da sie tego uniknać? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: GAPIE 31.07.07, 17:05 To nie wybieraj klinikito nie będziesz miała "tłumów"studentów,praktykantów. A po drugie znam wiele przykładów,gdzie właśnie studenci bardzo pomocni i życzliwi. No i gdzieś owi studenci muszą się uczyć)) Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agxa1 nie ma obowiazku rodzenia przy studentach 31.07.07, 17:58 mozesz sie nie zgodzic! Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: GAPIE 31.07.07, 18:31 ja tam z wlasnego doswiadczenia dodam ze jak przychodzi co do czego to jest Ci wszystko dokladnie jedno i moze Ci kampania reprezentacyjna wojska polskiego defilowac.. wiem bo u mnie w drzwiach staly dwie salowe - no ale ja mialam porod nagly, na IP poza tym "zwiedzajac" wczesniej porodowke widzialam jak pomocne sa studentki i tak naprawde to one maja najbardziej ludzkie podejscie wiec bym sie nie zarzekala... Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Re: GAPIE 31.07.07, 20:41 teraz nie ma studentow medycyny. Jesli juz to tylko stazysci, ale to w koncu lekarze. Zreszta jak dziewczyny pisaly; mozesz sie nie zgodzic, tudziez ja ptzychylam sie do zdania dc22 - jak rodzisz to jest Ci wszytsko jedno kto patrzy. I tak jestes w innym swiecie DC - ciesze sie ze juz jestescie razem. Wychodzisz na spacery? Odpowiedz Link Zgłoś
pati_234 Re: GAPIE 01.08.07, 09:50 tak czy siak lubie wiedzieć że mam wyór dzięki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś