mar1977 31.07.07, 17:58 Poznalyscie moze ginekologa o w/w nazwisku? Czy wiecie moze ile kosztuje u niego wizyta, USG itp.? Bardzo zalezy mi na tych informacjach. Z gory wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gemini71 Re: dr Remigiusz Rak 01.08.07, 22:21 Dr Rak pracuje na Solcu, był przy porodzie naszej córeczki 2,5 roku temu, potem byłam u niego na prywatnej wizycie - kontrolnej - przyjmuje w kamienicy przy Tamce. Za wizytę zapłaciłam wtedy ok 100 zł. Wiem, ze nadal przyjmuje, bo rozmawiałam z nim niedawno, znów jestem w ciąży i miałam nawet zamiar do niego chodzić, ale wybrałam innego lekarza, bo mam wizyty objęte pakietem medycznym, więc wychodzi taniej. Polecam, bardzo miły, delikatny, rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Przeniesione z forum "Ciąża i poród" 02.08.07, 18:05 Re: ginekolog dr Remigiusz Rak Autor: ema.cz Data: 02.08.07, 16:13 + dodaj do ulubionych wątków Zastępca ordynatora w szpitalu na Solcu. Rzeczowy bardzo dobre ma podejście do pacjentek i przyszłych pacjentek (bo miałam przyjemność obcowania z nim w obydwóch sytuacjach). Pierwszy raz jak dzień po terminie przyjechałam do szpitala na Solcu. Po badaniu przez panią doktor, zrobieniu USG i KTG okazało się, że jeszcze nie mogą wziąć mnie na oddział, bo nie ma ku temu przesłanek. Wtedy to właśnie dr Rak, objaśnił mi, że na Solcu przyjmują dopiero od 10 doby po terminie chyba, że będzie się coś działo wcześniej (oczywiście). Objaśnił też, abym przeczytała informacje dla przyszłych rodzących na tablicy (doprowadził mnie i przeczytał na co mam zwrócić uwagę ) wszystko w bardzo miłej atmosferze. Drugi raz następnego dnia po porodzie stałam wraz z innymi dziewczynami w oczekiwaniu na nasze pociechy (akurat były szczepione). Nagle poczułam, że robi mi się słabo dr Rak stał z jakąś panią doktor i położnymi, i to on zauważył , że coś się ze mną dzieje. Szybka reakcja . Odcholował mnie osobiście na wózku do sali w której leżałam i natychmiast podał kroplówę. Leżałam w szpitalu jeszcze dwa dni i co mnie widział to pytał się czy już wszystko w porządku. KURCZE ZA COŚ W KOŃCU DOSTAŁ NAGRODĘ "ANIOŁA" W AKCJI "RODZIĆ PO LUDZKU" Odpowiedz Link Zgłoś
mamanka Re: Przeniesione z forum "Ciąża i poród" 05.08.07, 15:17 Nie wiedziałam o tej nagrodzie, ale nazwa jest bardzo trafiona) To rzeczywiście prawdziwy anioł. Rodziłam na jego dyżurze 2 sierpnia i wspominam go wspaniale i jako człowieka i jako lekarza. Zszywał mnie po porodzie, a dwie doby później "wyrzucał" mnie do domu. Polecam ten Szpital wszystkim mającym urodzić) Odpowiedz Link Zgłoś
kina01 Re: Przeniesione z forum "Ciąża i poród" 08.10.07, 16:53 woitaj znasz moze adres gdzie przyjmuje teraz dr,rak? on uratowal moja pierwsza ciaze a teraz spodziewam sie drugiego dziecka i chialabym aby to on prowadzil ja do konca moje gg 1939855 prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
emonik Re: dr Remigiusz Rak 09.10.07, 11:54 Wspaniały fachowiec, cudowny człowiek! Miałam zaszcyt trafić na jego dyżur 4 lata temu, kiedy rodziłam córeczkę. Za 3 m-ce rodzę ponownie i bardzo bym chciała rodzić pod jego czujnym okiem POLECAM!!!!! --- Monika - mama Inki i styczniowej Niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś