bourbonetka 01.07.03, 08:03 Witam, czy któraś z Was zna może jakąś klinikę lub szpital gdzie wykonują USG 3D na terenie Śląska? Ile taka przyjemność kosztuje? Bourbonetka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
entuzjastka Re: USG 3D - Śląsk 01.07.03, 11:44 hello super apatar do usg był w szpitalu w rudzie śl. - goduli, ul. lipa 2. aparat jest własnością fundacji "hope". podobno fundacja zmieniła siedzibę, ale mam nr tel. do pani doktor wykonującej badanie /dr lewandowska, tel. 0601-443-321/. najlepiej zadzwoń i dowiesz się szczegółów - wspomnij o który aparat ci chodzi, ponieważ mają jeszcze jeden -zwykły. przyjemność ta kosztuje od 70 zł do ponad 100 - w zależności od zaawansowania ciąży. ja miałam obciążony wywiad - i w takiej sytuacji badanie było bezpłatne /1,5 roku temu/. powiem ci jedno: w trzecim miesiącu ciąży wiedziałam, że będziemy mieć synusia /mamy zdjątko z siusiaczkiem!!/! aha - jest możliwość nagrania kasety video... jeśli możesz, to daj znać co załatwiłaś. powodzenia... papa Odpowiedz Link Zgłoś
agattta25 Re: USG 3D - Śląsk 03.07.03, 15:59 Tak, w Rudzie śląskiej mają super sprzęt i doskonałego fachowca (p.dr.Cnota) Pracownia ultrasonograficzna znajduje się na ul. 1 Maja 339 Ruda Śląska nr. tel: 244-46-63 do 24 tyg. - 100 zł potem 70 zł Ja byłam na badaniu wczoraj i jestem zachwycona dokładnością, fachowością ......dowiedziałam sie dosłownie wszystkiego włącznie z tym, że moja perełka okazała się chłopcem z piękną buzią która była tak znudzona badaniem ( ok.1h)że zaczęła ziewać Naprawdę polecam............jak skorzystasz to daj znać... Agata i Miłoszek ( 24.10.2003) Odpowiedz Link Zgłoś