martha06 18.09.07, 15:35 Witam serdecznie, bardzo proszę o polecenie ginekologa z Żeromskiego który dobrze poprowadziłby moją ciąże, jakiś kontakt tel, gdzie przyjmuje, jakie są terminy, ile kosztuje wizyta itp. pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzagaa20 Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 20.09.07, 11:17 Witam - sama nie chodzilam, ale dwie kolezanki polecaly gorąco - dr Beata Olszanska nr tel 604 185 556, przyjmuje na florianskiej lub na Centrum E w Nowej Hucie Odpowiedz Link Zgłoś
aga294 Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 20.09.07, 15:07 Ja polecam dr Dorote Nowak..przyjmuje w Hucie Centrum D...prowadziła od samego poczatku mja ciaze trudna i zagrozona..na szcescie udało nam sie dotrwac do 38 tyg i jutro idziemy do szpitala rodzic... Pierwsza wizyta 90 zł kazda kolejna 80 albo 50 ..jesli sa robione badani czystosc czy cytologia cena rosnie...Na miejscu ktg i usg Odpowiedz Link Zgłoś
martha06 Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 20.09.07, 19:17 Dziękuję serdecznie i pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
ahawa11 Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 25.09.07, 13:48 Witam! Ja osobiście polecam dr Marka Kmiecia. Chodzę już do niego ładnych parę lat i jestem zadowolona. Słyszałam i czytałam o nim wiele pochlebnych opinii. Teraz jestem w 6 miesiącu ciąży i z prowadzenia też jestem bardzo zadowolona. Na szczęście wszystko jest raczej ok. Ilość badań taka jak być powinna, nie przesadza z ich ilością, wszystko na spokojnie, z uśmiechem. Nie wiem ile kosztuje pierwsza wizyta, bo byłam lata temu, a teraz płacę 60 zł, a z cytologią 90 zł. Chyba, że jade do niego na usg to 50 zł. Dr przyjmuje w gabinecie w bloku na Dywizjonu 303. Tel do rejestracji czynnej we wtorki i czwartki od 15 do chyba 19-20 to 6492916. Terminy raczej nie są długie. Niestety trzeba się przygotować na długie czekanie już na miejscu w kolejce mimo umówionej godziny, bo z reguły jest mnóstwo pacjentek. Ale uważam, że warto! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sigridlastrega Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 28.09.07, 10:30 Dr Irena Kotowska - Kraków, ul. Kobierzyńska 98 (tel. 0122642591) Przyjmuje raz w tygodniu w środy. Starsza kobieta z dużym doświadczeniem, bardzo konkretna, udziela wyczerpujących informacji. Chodziłam do niej całą ciążę i następną też będę ;-}}} Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anieta81 Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 28.09.07, 10:37 polecam dr Kmiecia, super lekarz i odpowiednio poprowadzi twoja ciążeJestem bardzo zadowolona i czuje się bezpieczna mając takiego lekarza.Kontakt podala ci Ahawa 11 Odpowiedz Link Zgłoś
martha06 Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 28.09.07, 19:44 Dziękuję serdecznie za rady. Napewno były one bardzo pomocne. Pozdrawiam serdecznie Marta Odpowiedz Link Zgłoś
x.is Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 01.10.07, 10:31 A ja chodziłam do dr Szeląga. Kiedyś pracował w Żeromskim (już na emeryturze)i wszyscy go tam mile wspominają. Przyjmuje m.in. na Sławkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
asiamad Re: Ginekolog godny polecenia z Żeromskiego 12.10.07, 20:21 DR<Hejnar,polecam!!!!!!!!!!!,poprostu taki powinien być każdy lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Paweł Wojas 01.10.07, 09:47 swietny i profesjonalny.Przyjmuje w Żeromskim,Na Ujastku(jest jego współwłaścicielem),Kurdwanowie i os Boh.Września. Odpowiedz Link Zgłoś