karolka_1 04.09.03, 14:19 Dziewczyny, gdzie w Poznaniu mozna zrobic cesarskie ciecie na zyczenie i ile taka przyjemnosc kosztuje.... Karolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fra_mauro Re: Poznań - cesarka na życzenie 04.09.03, 16:12 poza prywatnymi klinikami,zaden szpital na to nie pojdzie. Oficjalnie oczywiscie. Musisz znalezc lekarza prowadzacego, ktory pracuje w jakims szpitalu i od razu na pierwszej wizycie "wylozyc karty na stol". Jezeli sie nie zgodzi, idziesz do nastepnego. Oczywiscie za ta niestandardowa usluge bedziesz musiala zaplacic, gotowka, wprost do kieszeni zleceniobiorcy. Oplata za usluge wg "taryfy lokalnej" (niestety nie znam realiow wielkopolskich). Lecz i tego mozesz dowiedziec sie z forum. A moze ktoras Poznanianka poleci Ci jakiegos milego "krojczego" ? Odpowiedz Link Zgłoś
joannawz Re: Poznań - cesarka na życzenie 08.09.03, 00:10 hej, musisz miec prywatnego lekarza i znim porozmawiac, tylko musi on pracowac tez w klince lub w szpitalu. Oplata za lekarza przy porodzie kosztuje od 1000 plw gore, ale nie wiem czy za cesarke dodatkowo czy w tym, ale chyba w tym. Atak na marginesie dlaczego chcesz tak urodzic, napisz bo mnie to zainteresoiwalo. Ja mialam cesarke i nikomu nie zycze, potem jest okropnie, lezysz , nie mozesz nawt wstac do lazienki, adziecko obok chce jesc, a ty nawet na boku nie mozesz wylezec.Ze nie wspomne o bliznach. Jak chcesz wiecej szcegolow to odezwij sie, jestem na forum:mamy z poznania. albo priv joannawz@gazeta.pl Pozdrawiwm serdecznie.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
roma52 Re: Poznań - cesarka na życzenie 11.09.03, 21:41 To różnie bywa, ja byłam zaciekłą przeciwniczką cc, a życie się tak potoczyło, że musiałam ją mieć, i jestem b. zadowolona, następnego dnia już wstawałam z łóżka, po dwóch dniach normalnie chodziłam, a dziewczyny po porodach przez dwa tygodnie nie mogły usiąść. Nic mnie nie bolało, nie brałam nawet żadnych srodków znieczulających, jak będę miała jeszcze jedno dziecko to chciałabym miec znów cc. A i dziecko nie bylo wymeczone, był dość duży i nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby lekarz się uparł, żebym rodziła normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś