aaaaaaa37 25.08.08, 11:40 Czy mozecie polecic mi lekarza do prowadzenia ciazy w tym szpitalu?> Czy mialyscie problemy z przyjeciem do porodu do tego szpitala jesli prowadziliscie tam ciaze?>? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filmonrob3 Re: IMiD Warszawa-lekarz 26.08.08, 08:38 Polecam DR.Lewandowskiego a co dalszej czesci to nie wiem bo do porodu zostało mi 4 tyg. wiec jeszcze nie wiem mam nadzie ze pomoze mi sie chociaz dostac na porodówke Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: IMiD Warszawa-lekarz 26.08.08, 17:32 filmonrob3 dzieki jeszcze raz za namiary na tego lekarza, trafiłam do niego, bo mojego znowu nie było i jestem mile zszokowana. Lekarz sprawia wrazenie kompetentnego i mozna o nim mówic w samych superlatywach. Tak więc zostaję u niego i....pewnie będziemy rodzić w podobnym okresie. Odpowiedz Link Zgłoś
filmonrob3 Re: IMiD Warszawa-lekarz 27.08.08, 08:30 to mam nadzieje ze sie spotkamy , choc podobno on nie uczestniczy w porodach ale ufam ze całkowice samych to nas nie zostawi Odpowiedz Link Zgłoś
123456aw Re: IMiD Warszawa-lekarz 29.08.08, 20:50 polecam dr dzxugałe.przyjmuje w medicover.poza tym warto miec prywatna położną to i miejsce sie znajdzie.ja mialam bardzo sympatyczna.byla ze mna caly czas. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaa37 Re: IMiD Warszawa-lekarz 30.08.08, 15:21 dziekuje za namiary, a czy 1234 moglabys jeszce raz napisac nazwisko lekarza? Ja raczej bede miaa cesarke wiec o poloznej nie mysle Prosze o dalsze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
kumkumka85 Re: IMiD Warszawa-lekarz 08.09.08, 11:04 Ja mam nie miłe doświadczenia z dr Dżugała, za to dr Kubik jest rewelacyjny i też przyjmuje w Medicover. Odpowiedz Link Zgłoś