Dodaj do ulubionych

prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka

30.01.09, 10:17
witam ,mam pytane odnosnie planowanej cc ,chodze prywatnie do prof.sikory,a cc
bedzie csk katowice
czy ktoras z was moze opowiedziec mi cos wiecej na ten temat?
jak wogole wyglada zaplanowana cc czy ide wczeniej do szpitala,co ma
wziasc,czy maz moze byc ze mna?
Obserwuj wątek
    • bibi234 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 03.02.09, 18:50
      alaczego nie zapytasz swojego lekarza na wizycie?
      • karolina.charemska Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 04.02.09, 10:40
        witam
        chcialam wiedziec jak wyglada to w realu.
        ktoras napewno ma jakies doswiadczenie w tej sprawie.
        a lekarza pytam ale twierdzi ze jest jeszcze troche czasu na to i wszystkiego
        sie dowiem,ale troche pozniej.
        jednak moja ciekawosc i niecierpliwosc nie pozwalaja mi dluzej czekac,ciecie
        mama miec za 10 tyg
    • maagdaa82 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 09.04.09, 20:01
      do karolina.charemska

Bardzo proszę Pania o informacje w jakie dni przyjmuje lekarz, czy sa duze
      kolejki, jak wyglada peirwsza wizyta i jak wyglada leczenie pod wzgledem
      czestosci wizyt.

Czy P.prof jest dobry, borykam sie z problem zajscia w ciąże juz dlugi czas i
      chcialabym udac sie naprawde do dobrego specjalisty.

proszę o jakiekolwiek informacje
      • agata123123 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 09.04.09, 21:06
        Gorąco polecam Pana Profesora!!!! Ja miałam cc, byłam z mężem wszystko odbyło
        się rutynowo: golenie, lewatywa, kroplówka. Oczywiście profesor był przy cc. A
        wcześniej też borykałam się z problemami..... To dobry fachowiec, choć drogi. W
        moim przypadku mi bardzo pomógł. Gdyby nie on nie urodziłyby się moje Dzieci. Ja
        mam o nim bardzo dobre zdanie. A jak jeszcze coś chcecie wiedzieć to piszcie.
        • maagdaa82 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 10.04.09, 08:03
          do agata123123

bardzo proszę o informacje w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje P. Porf.
          Mama również pytanie jak wyglada pierwsza wizyta, czy następne wizyty są częste,

pozdrawiam
          • agata123123 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 10.04.09, 09:09
            Jak ja chodziłam do Prof. do przyjmował we wtorki i czwartki, koszt wizyty to
            chyba 250 zł. Prof jest konkretny, rzeczowy, odpowiada na wszystkie pytania.
            Wizyty były tak raz w miesiącu, w zależności od potrzeby.
            • agata123123 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 10.04.09, 09:11
              Na każdej wizycie jest usg i badanie ginekologiczne. Przyjmował od godz. 17 do
              ostatniej pacjentki. Najlepiej zadzwoń do gabinetu 032 251 26 12 to się
              wszystkiego dowiesz.
              • tolka11 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 10.04.09, 18:20
                Koszt wizyty 300 zeta.
                A w szpitalu standart. moje ciąże zawsze trzeba kończyć
                przedwczesnie, wiec Sikora (nie jestem prywatnie jego pacjentką,
                przejmuje mnie na patologi, leżę tam zawsze z 5-6 tygodni) czuwa nad
                wszystkim. cesarka w obecności męża, po 12 godzinach leżenia
                plackiem (przy znieczuleniu pp) mycie. jak wszystko jest ok to
                jeszcze ze szwami w trzeciej dobie wypis, w 5 dobie trzeba przyjść
                na zdjęcie szwów. zazwyczaj przerób na oddziale jest taki, ze
                trzymaja jak najkrócej.
              • maagdaa82 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 11.04.09, 09:36
                jeszcze jedno pytanie,

czy wizyty trzeba wczesniej umawiac, czy po prostu mozna przyjechac i czekać w
                kolejce?
                • tolka11 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 11.04.09, 19:15
                  Gdy sporadycznie do niego jeździłam to umawiał mnie nawet na 23.30.
                  Więc jesli przyjedziesz bez umawiania to wyobraź sobie ile bedziesz
                  czekałasmile
                  • agata123123 Re: prof.Jerzy Sikora- katowice--cesarka 13.04.09, 22:26
                    Ja też bym Ci radziła się umówić bo wtedy będziesz miała wcześniejszą godzinę, a
                    tak będziesz długo czekać jeżeli wogóle Cie bez wcześniejszego umawiania przyjmie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka