Dodaj do ulubionych

Sprawdzona Kosmetyczka Katowice ....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 17:57
Witam.. zwłaszcza forumowiczki!

Nie byłam ze względu na złe doświadczenia lata świetlne u kosmetyczki, ale czas jednak podreperować swoją twarz. Stąd moje pytanie - prosze o poradzenie do kogo sie udać? Kto nie zrobi mi krzywdy przy zwykłym oczyszczeniu twarzy, profesjonalnym peelingu i nawilżeniu twarzy i dekoldu. Cere mam normalną i nie potrzebuje wizyt u dermatologa czy też kosmetologa.

Przy okazji prosze o podanie orientacyjnych cen oraz www polecanych salonów.

Dziękuję. Liczę na pomoc i poradę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 19:55
      Polecam bardzo cityspa w K-cach.

www.cityspa.com.pl/0,0,katowice
    • Gość: schiza Re: Sprawdzona Q IP: *.c201.msk.pl 20.11.09, 20:06
      Karollo czy zawsze sobie odpowiadasz jako Q?
      • Gość: Karoll Re: Sprawdzona Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:47
        hehe wiem, że takie praktyki sa tu stosowane, ale tym razem zonk.
        Nadal prosze o pomoc.
        • Gość: Karoll Re: Sprawdzona Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.09, 11:51
          A jesli chodzi o to citySPA to niestety ceny mnie przerazają tzn. raczej mnie interesuje np. czyszczenie od 70-100 niż zaczynajace sie od 150 zł :/
      • Gość: Q Re: Sprawdzona Q IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.09, 12:20
        Adekwatny nick do treści wpisu.

Nim zaczniesz podejrzewać to przeszukaj sobie historię forum to
        zobaczysz więcej moich wpisów.
        Ba ! I nawet śmiem reklamować inne rzeczy <lol>
        • Gość: schiza Re: Sprawdzona Q IP: *.c201.msk.pl 21.11.09, 12:37
          Musisz więc opatrywać swój nik znakiem zastrzeżenia towarowego Q© W przeciwnym razie każdy może się pod ciebie podszyć:))
          ©- oznacza zastrzeżenie praw autorskich do znaku towarowego.
          • Gość: Q Re: Sprawdzona Q IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.09, 14:33
            Schizo dlaczego zakładasz, że rozmówcy to debile ?

Do autorki wątku:
            - gdzieś jeszcze w Piotrowicach jest podobno TANIA kosmetyczka ...
            ale niestety namiarów, ani nazwy gabinetu nie znam.
            A co do CITYSPA - fakt, ceny mogą odstraszać ... ale choćby tylko
            raz w życiu idź tam /zrób sobie prezent urodzinowy ;)/. Totalny
            odjazd ;))) Dopieszczają maksymalnie ;)
            Z drugiej strony jak porównasz ich ceny z innymi gabinetami w
            centrum K-c to - o dziwo - są tansi.

Aha, zawsze możesz poszukać jakiś szkół kosmetycznych - zazwyczaj
            mają gabinet, gdzie pod okiem nauczyciela uczniowie robią zabiegi
            osobom z zewnątrz. I oczywiście ceny powalająco niskie.
            • Gość: schiza Re: Sprawdzona Q IP: *.c201.msk.pl 21.11.09, 18:23
              Poszperaj tutaj:
              www.pf.pl/serwis/kosmetyka-katowice-V1_YP.html
            • Gość: Iga Re: Sprawdzona Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 18:27
              mozesz isc na powstancow jest salon kosmetyczny czyszczenie twarzy kolo 90zl albo nails center 10000% zadowoloenia z obu, wiem,ze dobrzy sa tez w salonie anett na wojewodzkiej, bylam w tym co podala kolezanka wyzej,jak dla mnie nie ma roznicy, wszedzie podobna obsluga ;-)w nails polecam czyszczenie i masaz...:D
              pozdr
              • Gość: Karolla Re: Sprawdzona Q IP: *.zarys.com.pl 24.11.09, 15:14
                A w Nails kogo mi polecacie z kosmetyczek? Wiem, ze zakład jest na
                poziomie(kiedys chodziłam tam na tipsy - z 5 wizyt mam za sobą) ale
                jesli chodzi o kosmetyke to nie wiem do kogo ewentualnie isc, zeby
                mi krzywdy nie zrobił?
                • Gość: iga Re: Sprawdzona Q IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:43
                  ja tam mialam doczynienia z honorata<ale tylko mnie malowala-bardzo fajnie dobiera kolory) a na depilacje itp do Alicji]. salon kosmetyczny maja naprzeciwko tipsow, w bloku obok,
                  pozdr
                • loginka1 Re: Sprawdzona Q 26.11.09, 15:42
                  Krzywdy nie powinna ci tam zrobić żadna z pań :-) Właścicielka -
                  Liliana ma na pewno największe doświadczenie i osobom z problemami
                  ze skórą właśnie ją bym polecała. Honorata wydaje się
                  najdokładniejsza, ale Alicja też jest spoko. Ja się umawiam do tej,
                  która akurat ma czas. Uważam, że wszystkie są ok.
    • truskawka545 Re: Sprawdzona Q 01.10.13, 13:55
      Ja ostatnio byłam w salonie Prestige u pani Ilony Boćko. Robiła mi makijaż i paznokcie na ślub brata, jestem bardzo zadowolona, makijaż trzymał się do rana. Paznokcie ładnie wyglądały jeszcze przez tydzień. Salon jest przytulny, a pani Iwona to przemiła osoba. Polecam serdecznie!
      • kiwaczek888 Re: Sprawdzona Q 03.10.13, 15:42
        Słyszałam, że pani Ilona Boćko również ceny ma niskie, a często można coś znaleść prawie za darmo na gruponnie. Wybieram się do niej w przyszłym tygodniu na paznokcie, na pewno dam znać jak było i czy warto się do niej wybrać.
        • katowickamaruda Re: Sprawdzona Q 08.10.13, 15:43
          Tylko czy Groupon jest dobrym miejscem na kupowanie tego typu usług? Ja mam z tym złe doświadczenia
    • wioletta90 Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 27.11.13, 23:57
      Bardzo dobry salon jest w Galerii Katowickiej - Black Pearl. Sczególnie polecam mikrodermabrazję, sama chodzę regularnie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Dodatkowo mają co piaty zabieg gratis więc na prawde sie opłaca.
      • grzela232 Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 11.12.13, 09:58
        a jakie są tam ceny ?
        • ankelikasul Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 27.12.13, 21:26
          Wszystkie ceny są na ich stronie internetowej. Wydaje mi sie że są dośc przystępne. Mikrodermabrazja przykładowo kosztuje 160 zł.
          • anetamarszalek Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 24.01.14, 12:58
            W Prestige na Józefowskiej mikrodermabrazja kosztuje 120 złotych, trochę taniej, ale wykonanie zabiegu jest bardzo dobre. Ich cennik także znajdziesz na stronie internetowej. Sporo tego mają.
            • mikolaj1210 Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 18.09.14, 09:21
              Moja żona bardzo często korzysta z usług Instytut Urody Bliss przy ul. Kochanowskiego 5 , sam byłem z nią na zabiegu oczyszczania twarzy i byłem bardzo zadowolony - przemiła, profesjonalna obsługa... i trzeba przyznać, że świadczą na prawdę szeroki zakres usług :) nawet ja coś znalazłem dla siebie :P za poradą żony rzecz jasna!
              • 76kasiulka12345 Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 22.11.14, 20:23
                heeej, ja wogle jestem bardzo wybredna (albo po prostu tak kiepsko trafiam) czesto byłam niezadowolona z usług różnych salonów kosmetycznych, wiecie jak to kolezanki a to tu lepiej, a inna a nie gdzieś indziej i w sumie poszłam tam tylko dlatego, że mam blisko (też mieszkam na ligocie) mówie o EUROKLINICE na stolarskiej, moja córa tam miała zabig plastyczny bo to głownie klinika plastyczna ale od niedawna maja kosmetyke, oczyszczanie 150 zł, ale potem przy nastepnych wizytach dostaje sie rabat 20% i wychodzi 130. Chodzilam wczesniej za 100 zł newet i mam nauczkę, że czasami lepiej dać wiecej niż mniej - a mieć pewność, że dobrze i profesjonalnie, a 150 zł uwazam to nie jest dużo bo byłam w gabinecie na piotrowicach gdzie 200 złoty zostawiłam i tez byłam nie zadowolona, pozdrawiam Kasia
    • teresaw111 Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 09.06.15, 22:43
      Mogę polecić salon Nowa Linia na Brynowie. Często odwiedzam, głownie manicure opi - nigdzie tak dokładnie mi go wcześniej nie wykonywano. Średnio co 2 miesiące dodatkowo wybieram zabieg brd doskonale redukujący zmarszczki. Przy okazji mają też spa i masaże - odsyłam na stronę www.nowa-linia.pl
    • bernadetta9 Re: Sprawdzona Kosmetyczka Katowice .... 10.12.15, 18:16
      Polecam salon Barocco w Katowicach przy ulicy Wawelskiej. Ceny można znaleźć tutaj:

www.facebook.com/Barocco-Hair-Body-982893785107251/?fref=ts
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka