Gość: kibic tsp IP: *.crowley.pl 21.03.04, 22:47 ojej.... szczescie sprzyja lepszym:) poza tym jestescie stronniczy.... a taki mialem szacunek do gazety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wlodek Re: II liga piłki nożnej: Podbeskidzie - Szczakow IP: *.setia.pl 22.03.04, 00:09 Chyba pisal to jakis gosc z Jaworzna, w Bielsku wszystko do dupy na boisku bloto na parkingu bloto wszedzie bloto nie wygrali i nawet nie mogli wyjechac o jeju jakie to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic BB Re: II liga piłki nożnej: Podbeskidzie - Szczakow IP: 62.233.231.* 22.03.04, 07:55 O tym, ze źle Gazeta nieobieltywnie pisze o meczach śląskich drużym wiedzałem od dawna. Nie sądziłem jednak, że po tym meczu ukaże się taka relacja. Szczakowianka cacy, Podbeskidzie dole strzela przypadkowo. Wszystko przeskadza lepszej Szczakowiance. Owszem Szczakowianka jest lepszą piłkarsko drużyną, ale ten mecz Podbskidzie wygtrało zasłużenie. Na początku mógł paść gol dla Jaworzna, potem też. Ale trzeba przyznać, że wynik mógłby być równie dobrze wyżśzy. Żeby wspomnieć sytuacje Prsuka, czy ewidentny kardny, którego w końcówece nie podyktował sędzie. PS. Jęsli czytają to dziennikarze Gazety - w Wademecum Kibica piszecie, że stadion Podbeskidzia znajduje się na ul. Widok. Tak było kilka lat temu - no ale cóż, Wasza wiedza sięga tylko tamtego okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczako fan Re: II liga piłki nożnej: Podbeskidzie - Szczakow IP: *.b.jawnet.pl 22.03.04, 19:50 Czy wy byliście na meczu? Sędzia pomagał wam ile się dało! Kartki wyssane z palca, linowy pokazuje spalonego a główny daje rzut wolny dla Bieska itp - PARODIA! Co prawda nasi też nie zagrali na miarę możliwości, trudno się mówi, trzeba grać dalej. Ale i tak I liga będzie nasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisS_J-no_OST PCHALI AUTOKAR ??? !!! ??? IP: *.b.jawnet.pl 23.03.04, 14:13 GDZIE ??? KTO ??? KIEDY??? IDIOTYZM PISMAKÓW NIE ZNA GRANIC !!! AUTOKARÓW BYŁO SZEŚĆ, JA ODJEŻDŻAŁEM Z BAGNA W B-B SIEDZĄC W OSTATNIM Z NICH. WSZYSTKIE PIĘĆ SZTUK ODJEŻDŻĄJACE PRZED NAMI NIE MIAŁO PROBLEMÓW! TYLKO "NASZ" KIEROWCA ZAPRAGNĄŁ RUNDY HONOROWEJ DOOKOŁA PSEUDO-PARKINGU. W ZWIĄZKU Z TYM BYŁY PEWNE PROBLEMY (OKOŁO 10-15 MIN.) Z WYJAZDEM Z TEGO GRZĄZAWISKA ALE ZAPEWNIAM, ŻE NIKT NIE OPUSZCZAŁ AUTOKARU A TYM BARDZIEJ GO PCHAŁ !!! SKĄD WZIELIŚCIE TAKIE DEBILNE INFORMACJE !!! NIEMAM PYTAŃ ... Odpowiedz Link Zgłoś