Dodaj do ulubionych

Dopalacze pchają się na studenckie imprezy

• Gość: patthecat Obłuda obłudę goni.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.10, 16:45
      Studentka oburzona, samorząd studencki oburzony, raper oburzony, a wszyscy tak naprawdę robią w chórze dziecięcym... :D
    • nigero Przewidywalny czarny PR w wykonaniu GW 21.09.10, 16:51
      Sytuacja jest identyczna jak z Naszą-Klasą. GW tak samo zaserwowało nagonkę na legalny interes, co by o nim nie myśleć.
      Za narażenie na straty właścicieli Dopalaczy, Wybiórcza powinna ponieść karę.
    • Gość: dlug publiczny dlug publiczny IP: *.toya.net.pl 21.09.10, 16:54
      Wizualizacja długu publicznego Polski:
      www.zegardlugu.pl/
    • Gość: pigment Dopalacze pchają się na studenckie imprezy IP: *.lanet.net.pl 21.09.10, 16:59
      Jak zwykle o na pierwszej stronie gazety wzmianka o polskim rapie może się znaleźć tylko przy okazji afery lub jako środowiskowa ciekawostka .A potem ludzie się dziwią kiedy Eldo występuje w Opolu i okazuję się że polski raper to może być inteligenty gość który ma coś do powiedzenia i nie jest marna kopią zagranicznych artystów jak większość występujących tam przypadków.
      Inna sprawa powinni w końcu zalegalizować marihuana i skończyć z tą hipokryzją...
    • Gość: dr Dopalacze psują szyki narkobiznesowi IP: 67.159.45.* 21.09.10, 17:05
      stąd taka nagonka na nie - i patrzcie po czyjej stronie stoi tu GWno

• Gość: zenek Re: Dopalacze psują szyki narkobiznesowi IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 21:44
        Coraz częsciej pojawiają się takie głosy
        i być może coś w nich jest.
        Trudno inaczej wytłumaczyc zajadłość z jaką GW
        atakuje dopalacze.
    • Gość: ZielGor Dopalacze pchają się na studenckie imprezy IP: 109.243.61.* 21.09.10, 17:58
      Zalegalizujcie naturę. Pozbędziecie się fanów dopalaczy.
    • Gość: Artur Dopalacze pchają się na studenckie imprezy IP: 82.139.156.* 21.09.10, 23:50
      Jestem młodym, wykształconym człowiekiem. Od kolegów różni mnie to, że nienawidzę alkoholu. Ze względu na ohydny smak, kaca, i szereg efektów ubocznych (zaburzenia równowagi, bełkotliwa mowa, wymioty). Zdecydowanie wolę tzw. "dopalacze" - polecam jako zdecydowanie lepsza, i o dziwno: zdrowsza (nie powodująca kaca) alternatywa dla znienawidzonego etanolu. Zdecydowanie łagodniejsze, zdecydowanie przyjemniejsze, i nie boli głowa...
      • Gość: Tomaj starczy tej nagonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 00:06
        ja też tak mam, dokładnie...
    • Gość: Anty narko Dopalacze pchają się na studenckie imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 02:28
      Tak jest wszyscy handlujacy dopalaczami to Scierwo, powinno im sie sklepy puscic z dymem. Pieprzone cwaniaczki Woon!
    • Gość: XYZ Dopalacze pchają się na studenckie imprezy IP: *.187.244.22.ip.abpl.pl 23.09.10, 20:59
      Już się rzygać chce od tych dopalaczy, zakazów etc. Dać to gó... każdemu kto chce, tylko nie udzielać pomocy debilom którzy przedawkują. Niech zdychają...to był ich wybór ( w większości przypadków).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka