cosczegoniebylo 22.11.10, 15:07 Brawo Łukasz! Druga tura jest zdecydowanie Twoja! Wyborczy Plicha (PIS) na pewno nie zagłosują na Barana z PO. Czas na konkretne zmiany w Będzinie. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: Będzin. Komoniewski lepszy od Barana. Będzie IP: *.swr.pl 22.11.10, 16:07 zagadką dla mnie od początku było - po co PO wystawiło jeszcze raz R.Barana? czym się kierowali - bo ja nie rozumiem i teraz doszły jeszcze te jazdy z próbami zastraszania Komoniewskiego sądem (swoją drogą, metoda, którą już wcześniej UM Będzin się posługiwał - np jak podał do sądu wszystkich tramwajarzy który chcieli rozpisać referendum o odwołanie Barana) metoda zastraszania to metoda mafijna i myślę, że pora skończyć z takimi zwyczajami w Będzinie zmiana rzeczywiście jest konieczna jakakolwiek co nie oznacza, że jeśli wygra Komoniewski to będzie mógł liczyć na taryfę ulgową - teraz będziemy się przyglądać wszystkim działaniom osobiście mam także nadzieję na wielkie "wietrzenie" w UM i wymiana bandy zasiedziałych urzędasów/kolegów/pociotków/kumpli-teścia na menedżerów z prawdziwego zdarzenia zobaczymy jedno jest pewne - jak wygra Baran zamek rozsypie się już całkowicie, to samo inne zabytki jak dom wójta, cementownia, a dworzec będzie remontowany przez następne 20 lat a jak ktoś będzie miał wąty to go UM będzie podawał swoim zwyczajem do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Będzin. Komoniewski lepszy od Barana. Będzie IP: *.swr.pl 22.11.10, 16:15 dobrze by także w Będzinie pojawiła się jakakolwiek opozycja z prawdziwego zdarzenia - bo do tej pory to wszyscy urzędnicy klepią się po karkach i biorą wypłaty bo i po co więcej robić, skoro nikt nikomu na ręce nie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramwaje_Slaskie Tramwaje_Slaskie IP: 159.245.16.* 23.11.10, 19:32 rapidshare.com/files/431467810/Tramwaje_Slaskie.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.lol Re: Będzin. Komoniewski lepszy od Barana. Będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 12:08 W drugiej turze wygra Baran. Jest konkretnym facetem i wie co robi, dba o miasto i jego rozwój. Jego lata kadencji udwodniły, że nie jest kolejnym nierobem na ciepłej posadzce ale dąży do ulepszenia i poprawienia mieszkańcom Będzina dobrobytu. Dzieki Panu Baranowi , który osobiście interweniował w mojej sparwie odczułem że nie jestem szarym obywatelem ale że interesuje kogoś mój los. Dziekuję mu a mój głos na pewno oddam na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur P. Będzin. Komoniewski lepszy od Barana. Będzie II... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.10, 10:35 druga tura należy do obecnego Prezydenta, jest znakomitym człowiekiem, który zrobił wiele dobrego dla miasta. Czy ktoś słyszał o Komoniewskim i jego działaniach bo ja pierwszy raz! Odpowiedz Link Zgłoś