Gość: KSGliwice zrobic taka akcję IP: *.eimperium.pl 14.01.11, 08:54 ciekawe jak wszyscy zabole z Zabrza ,Gliwic i okolic + GieKSa z Katowic podziekują na raz tałronowi i przejdą do vatenfala a i na buzka nie zagłosuja to bedzie dRamat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19Górnik Zabrze48 Re: zrobic taka akcję IP: *.eimperium.pl 14.01.11, 09:06 wam Górnik nie pasi bo jesteści zawsze w jego cieniu.To wam wmawia pRopaganda ze jestescie potęgą w na cichej 3000 z liderem,to wam wmawają ze ruch zdobył 14 majstrów? a po prawdzie (zdobył 7,hajdupki7).no i puchary macie 3 Górnik 6 i finał UEFA to nie finał wośp na bocznym stadionu sląskiego,i co do histori to ruch jest zbieranina przebieranców,farbowanców,kledników i załobników,jakies(bsmszhuta,hajduki,drzewiarze,unia,hemik,hutnik,ruch i inne wynalazki) ...zawsze w naszym cieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuk odezwał się RUS IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 09:57 aleś zabłyszczał towarzyszu góowniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ksgmarudy Re: zrobic taka akcję IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 09:09 uczymy się pisać póki jest czas TAURON i VATTENFALL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezessss Re: zrobic taka akcję IP: *.miks.uj.edu.pl 14.01.11, 09:09 elwrze, wpiyrwy sie dowiedz co ze sztromem robi vattenfall a co tauRon! KSGliwice - pierwszy z brzegu przyklad zabola o zlamanym kregoslupie moralnym czy brakiem elementarnej wiedzy z zycia codziennego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic R Niedorajdy z górnika z daleka od Ruchu IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 09:45 Poczytaliście? Zrozumieliście.To WON od Ruchu i z daleka czerwone zakalce.Powtórze za poprzednikami Górnik_judasze Do władz Ruchu apeluję o zamknięcia sektora kibiców przyjezdnych dla fałszywych sąsiadów ,którzy planowali podebrać nam sponsora. A co do kupowania energii i głosowania? Argumenty typowo zabrzańskiego zniedołężnienia. Nie kupujcie ,nie głosujcie.Mam wasze pieniądze w życi a wasze głosy jeszcze głębiej. Nigdy od was niczego nie dostałem i nie potrzebuję .Z ubezpieczeń Allianz nie rezygnowałem bo ich nawet nie miałem zamiaru kupić. też wlaśnie dlatego ,żeby nie nabijać zabrzańskiej sakiewki fałszywymi grosiczkami. a teraz chau ,chau! Zresztą od /g\oroli nieczego nigdy nie chciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rush niebieski Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 09:45 A to jest odpowiedz jednego z "kibiców" Górnika na pytanie czy Ruch wyleci z Ekstraklasy Onet. głupi jesteś. oczywiście, że chcemy degradacji brudasów. jeżeli ruch spadnie, a przy odrobinie szczęścia wyleci od razu do 4 ligi, to więcej sponsorów będzie miał Górnik! dlaczego Lech stał się tak silny? dlatego, że nie ma poważnej konkurencji w całym województwie. U nas może być tak samo, trzeba tylko się pozbyć ruchu i paru innych wieśniackich klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic R Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 09:47 a to inna wypowiedz z forum,cytuję: "Mazur i Allianz was wyRuchają!!!" na co ja wam rusy odpowiem: NIEDOCZEKANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 09:48 Panie Płatek czy pana przypadkiem prąd sprzedawany przez Tauron nie kopnął? Co to za bzdury? Pisze pan te teksty na zlecenie p. Mazura? Grunt się pali pod dupkami i nagle okazuje się, że Ruch rośnie w siłę i trzeba mu dowalić. Zrozum chłopie (jeden i drugi), że WSPÓŁPRACY między Ruchem a zakłamanym, fałszywym, ruskim, komunistycznym klubem z Zabrza NIGDY nie było, nie ma i NIE BĘDZIE! Takiej bandy fałszywców jak ta z Zabrza dawno nie widziałem. Obłudnicy do potęgi, a już szczytem chamstwa i prostactwa jest "składanie aplikacji do Taurona". Chcieliście przywłaszczyć dla siebie sukces WDŚ wydając pozycję Nasze WDŚ. Kolejne zakłamanie. Pamiętajcie, że noga kibica Ruchu nie stanie na stadionie w Zabrzu. WY nawet nie potraficie przeprosić za zbrodnie których dokonaliście na naszych kibicach. Co więcej, szczycicie się tym. A to już świadczy o ograniczeniach i przede wszystkim obłudzie. Tak więc panie Płatek skończ waść i wstydu (sobie) oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19Górnik Zabrze48 Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.eimperium.pl 14.01.11, 10:08 apropo składania aplikacji do tałrona to ruch zrobił to samo jak Allianz zostal sponsorem w Górniku to ruch poleciał do PZU a tam w warszawce tej niebieskiej wydmuszcze zatrzasli dzrzwi przed Ryjami i tak sie skonczył wielki płaczem dziewczyn z chorzowa i walka o sponsora.Brac tałrona do zabrza !!l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Wiera z A4 Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 10:22 brać ? na temat brania to masz inne doświadczenie pewnie .ale "w paszczu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1920 Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 09:33 i nie widzisz roznicy ruska gnido? My polecielismy do konkurencji allianza co było fair, a wy poszliscie nie do wattenfalla tlyko prosto do Taurona, podobnie jak pucucjecie sie do Owsiaka, jestescie zalosnym pokomunistycznym gownem.. powinni was zlustrowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Propozycja dla górniczka IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 10:20 Sponsor GKS Katowice- Centrozap jest ciekawą firmą i bogatą.Może napiszcie prośbę do nich ,żeby waszych przyjaciól nie sponsorowali i przeszli do was. W końcu z nimi wspólpracujkecie na CAŁEJ linii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipcio Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 12:24 Kiedyś wszystkie śląskie drużyny i kilka innych jeszcze miało na koszulkach jedną nazwę sponsora -"CASSUCI JEANS" i jakoś wszyscy to przeżyli więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny Niebieski Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 12:36 więc weżcie se szczewa Cassuci i od Ruchu się odwalcie żebrające bąki. Tak wasz marketing wygląda ,że sami nie potraficie sobie dać rady? Czemu naraz chcecie wspólpracy jak się wam pod dupami poli?Jak było dobrze to Ruch był frajerami bo miał serduszko .Jak było dobrze w Górniczku to Ruch był frajerami bo mało dostawał od Taurona. Jak było dobrze w Górniku to na derby żeście napinali i ubliżali wszystkim z Ruchu wokoło. Nie chcę współpracy z fałszywym górnikiem Zabrze. Nie chcę mieć nic wspólnego z waszym klubem. Derby też mnie nie pociągają bo zawsze są przez was kłopoty. Dooopni dobroczyńcy z powodu kryzysu przyszli po prośbie do Rucghu????? Teraz tomy rozdajemy karty. A wy. Macie Alianca i sie go trzymcie. Przejeżdżam co dzień obok muru z napisem który mówi ,że jesteście dumni z zabicia naszych kibiców.Jedz to zamaluj najpierw zabrzański pseudodobry człowieczku. Przeproście za morderstwa. Zacznij od siebie a potem pleć o nas. My w 99% z Górnikiem nie chcemy żadnej współpracxy.Wręcz przeciwenie.Ryawlizacja. I to na zdrowych zasadach.Każdy dba o siebie. Wy dbacie o siebie a wazse działania to szkodzenie Ruchowi. Zapraszam do GKS Katowice ,przecież to wasi przyjaciele Mają Centrozap,pożyczcie sobie od nich .Załóżcie wspólny klub i ciżągnicioe wspólnie górniczy wózek. Ruch zostawcie w spokoju.Zrozumiano????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 12:37 Kiedyś to Józek Wandzik poszedł do Górnika, kiedyś, kiedys.... Jedź z panem Płatkiem do Niemiec i zaproponuj szefom i kibicom Schalke i Dortmundu takie coś. Ja bi w Niymcach to ja ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 12:49 Działaczy i kibiców Górnika uspokajamy.Stadion będziecie mieli bezpieczny na zawsze w meczach z Ruchem.My do was nie jezdzimy i się w najbliższym stuleciu nie wybieramy więc nie płaczcie o bezpieczeństwie bo to tylko z waszej strony nieudana prowokacja. A z tego panan co tak nawija z Górnika to niezły prowokator.Proszę Pana krótkie nogi mają te pańskie dyrdymały.Może zacytujcie tekst prośby o sponsoring do Taurona to się troszkę pośmiejemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt/Ruch Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: 77.236.26.* 14.01.11, 13:08 Jest zasadnicza różnica między nielubieniem ,czy nawet nienawidzeniem, a pogardą. Na Cichej nie lubi się Legii, Zagłębia S., Lecha, ale górnikiem się gardzi. Klub założony w przeddzień i na cześć Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, zawsze budził obrzydzenie w prawdziwych Ślązakach. Moi koledzy opisali to już wcześniej świetnie. Chciałbym przypomniec jeszcze kolejne świństwo i wierutną bzdurę o której chyba zapomnieliśmy a jest to obrzydliwie niesmaczna historia. Nie tak dawno Mazur zlecił firmie Ernst&Young badania z ktorych wynikało że 33% ludzina Sląsku kibicuje górnikowi za Ruchem było zaledwie 9 %. Dziwię się dlaczego tak potęzny klub mający tak wielkie poparcie w rzeszach ludzi potrzebuje małego Ruchu to budowania potęgi. No i jak z takimi zakłamanymi szczewami współpracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebo Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 13:27 brawo za uwagę słuszną!!! To się nazywa HIPOKRYZJA po zabrzansku. Do Katowic po pomoc się udajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 18:07 ..hej, koleś... od Katowic to wara. Katowice są NNNIIIEEEEBBBIIIEEESKIIEEEEEEE. chciałes napisać o GKS - nie kojarz razem tych dwóch o/R\ganów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chorzowianin Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 16:15 Płatek !! I inni twojego pokroju !! Wara od Ruch-u !!!!!! Nie ma pan już prawa wypowiadać się na temat tego Klubu !! Tylko Ruch !!! i ja zrezygnowałem z ubezpieczenia grupowego w allianz możecie mnie tez policzyć !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daRo Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 16:34 jak ten Górnik będzie tak napinał i prowokował to na zlość im ludzie jeszcze bardziej będą robić i Allianz pójdzie z torbami.Mnie też wnerwiło to nadskakiwanie Górnika i tak jak mi ten klub zwisał to teraz zrobiłem się nawet trochę antygórnikowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorrki rozporki Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 18:46 tak (trochę) podobieństwa do PISu coś w tym stylu i też im się nic nie udaje a tak by chcieliiiiiiiiii a tu figa z makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o ludzie Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma sens? IP: *.telpol.net.pl 14.01.11, 18:59 Chyba kogoś straszy! W ŻYCIU Ruch Chorzów nie będzie robił wspólnych interesów z fałszywym i obłudnym klubem. W jednej ręce niby uścisk, a w drugiej za plecami sztylet. Takie ruskie metody ma ten czerwony klub z "tradycyjną" wigilią. Nawet to od Ruchu zerżnęli. A tak się z niebieskich nabijali... A teraz do Taurona piszą. Hahaha. Żenua ten czerwony klub i aż dziwi że GW znając realia podjęła taki temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Ruch i Górnik razem. Czy taka współpraca ma s IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 19:34 Wigilia to przecież ich pomysł - Ruch to zerżnął od nich. Tak jak derby na Ślaskim to przecież oni zorganizowali. Wogóle oni są prekursorami wszystkiego - zwłaszcza fałszu, obłudy i hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz manipulacja w wydaniu gazetowym IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 10:01 Rzetelność gazety została poważnie zachwiana. W wydaniu gazetowym przedstawiono głosy internautów tak jakby dzieliły się 50/50 a tymczasem 98 % komentujących jest przeciw jakiejkolwiek współpracy Ruchu z Górnikiem. Zaryzykuję tezę ,że nawet wśród tych kilku na" tak" "sam red.Płatek miał swój "wkład". Nie mam też dowodów ale w tym drażliwym i moim zdaniem bezsensownym temacie udział red. Płatka wydaje się być bardzo interesowny.Jednym słowem zabrzańskiej kompromitacji ciąg dalszy na siłę. Aha jeszcze jedno. W ub.roku ze względu na powiązania biznesowe firmy Allianz i Górnik Zabrze zrezygnowałem z ubezpieczenia mieszkania w firmie sponsorującej Górnik Zabrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: manipulacja w wydaniu gazetowym IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 12:13 Grzegorz nie ma co się dziwić, przecież oni są najlepsi na świecie. Brak słów. Jak mieli kasę to o współpracy nie było mowy. teraz jest. Panie Płatek chwyć się pan innej roboty, może tam nie będzie knuł spisków. Odpowiedz Link Zgłoś