Gość: josem IP: *.superkabel.de 11.04.11, 19:35 Obojętnie skąd by wjechać do tego kraju to jest on prowincjonalny i bylejaki. W każdym razie żadna rewelacja (jak się wielu nawiedzonym wydaje). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volflarsen Ejze Panie Kazimierzu!!! 13.04.11, 10:41 Oj to nie bedzie w smak czynnikom narodowym tak pochlebnie pisac o Moskwie. No bo jak to?--pisac o Moskwie i polskich trupow nie wspomniec?? Echa strzalow w tyl glowy nie przywolac?? Nie zanucic Roty glebokim mruczando?? Ejze Panie Kazimierzu!!!! Isc szlakiem rosyjskich tworcow a nie miejsc stalinowskich kazni? Inny miec obraz Rosjanina niz nieogolony pijany soldat kradnacy zegarki??? O bulkach wreszcie pisac a nie o zlowrogim Putinie ktory po to tylko zyje i dziala aby Polsce zaszkodzic? Polsce!!!!! Spocznij!!! Nie godzi sie! Wszak Rosja to ziemia przekleta i nieludzka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patron della mafia Moskwa moja IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.11, 12:16 > bez bachantek Czy mowa o slynnej "Bachantce na panterze" królewskohuckiego artysty Theodora Erdmanna Kalide-go ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Moskwa moja 18.04.11, 09:10 Do tej pory nie miałem okazji, poza tymi w telewizji migawkami, Moskwy obejrzeć, a szkoda! Porównywać ją z polską Wszawą to mały nietakt, albo szukanie różnicy między osłem a wielbłądem. Ale tam to "tylko" Ruscy, a nad Wisłą "duma świata" - hehe, Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Moskwa moja IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.11, 09:18 Perla albo Paryz wschodu. :) (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
kolona tak trzymać..... Panie Kazimierzu ! 18.04.11, 20:38 "Nasza niezastąpiona partia ojczyźniana - Prawo i Sprawiedliwość - wchodzi w okres posiewu patriotycznych zbóż, które zaowocują jesienią przy urnach wyborczych." Kto sieje wiatr.....zbiera burzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Moskwa moja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 21:01 Panie Kazimierzu czekam na pańską ripostę dot. wypowiedzi nijakiego Jarosława K. na temat ŚLĄZAKÓW.Proszę również wystartować w wyborach palamentarnych!!! Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś