Gość: OSTRAVAK IP: 193.179.215.* 24.04.11, 12:50 Haha, zapytałbym tego gościa czy ma jakiś problem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 50wlapie Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.11, 12:55 ale bełkot... nie wytrzymałem do końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślonzok Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 13:12 Wystarczyło zagadać. Ja także miałem początki swojej przygody na siłowni przepełnionej kolesiami których przedramie miało większy obwód niż moje udo. Po tygodniu mówiłem im "cześć" i mogłem liczyć na ich pomoc podczas ćwiczeń, mimo, że byłem zaledwie 15 letnim bajtlem. Może to z Panem autorem jest coś nie tak a nie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
daghda.irish.pub Re: Peadar de Burca: Ach Polacy 24.04.11, 13:17 Niekoniecznie - polazłem kiedyś na siłownię w Pradze, kiedyś z nudów do takiej samej w Wiedniu. Ty, no ja nie wiem - w polskiej siłowni to jakby wchodzić do komnaty pełnej gladiatorów którzy stali się najemnikami :-))) Facetowi chodzi w tym "bełkocie" o co, że nawet w takim miejscu jak pakernia, wcale nie musi być tak "niebezpiecznie chłodno" :-))) Poza tym, ktoś kto wchodzi na siłownię pierwszy raz, może ulec presji otoczenia i się zwyczajnie wystraszyć - "ten koleś chce mi nastukać!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 11:52 jestem chuderlakiem (informatyk!), też pierwszy raz dziwnie się czułem na siłce przy koksach ale bez przesady, mówisz wszystkim cześć podajesz ręke i jedziesz z żelazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt albo kaceptujesz Polske IP: *.mikolow.multimetro.pl 25.04.11, 12:56 albo marudzisz, bez prezesady sa rozne siłownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: albo kaceptujesz Polske IP: 134.76.248.* 23.05.11, 11:40 > albo marudzisz E tam, pokaż mi Polaka, który nie marudzi. Autor najwyraźniej się asymiluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: 134.76.248.* 23.05.11, 11:38 Problem Pedara polega na tym, że on po polsku ani me ani be, a chłopaki na siłce pewnie też do poliglotów nie należą (przynajmniej spora część z nich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GS my niy Polacy a Slonzacy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 13:31 tytul i tresc powinna sie odnosic do nos czyli Slonzokow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁowcaKretynów Re: my niy Polacy a Slonzacy! IP: *.play-internet.pl 24.04.11, 15:17 GS kretynie...jakieś problemy masz z przerostem masy mięśniowej nad mózgową czy familijny barszcz ukraiński wali ci w dekiel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.)(.) Re: my niy Polacy a Slonzacy! IP: *.beskidmedia.pl 24.04.11, 15:40 jak dla mnie mozesz byc nawet huculem -i tak mieszkansz na polskim, zamieszkanym przez polakow i polskich slazakow slasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRRRR! Re: my niy Polacy a Slonzacy! IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.11, 20:57 Ale ty przeciez nie mieszkasz na Slasku, tylko na Podbeskidziu. :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.)(.) Re: my niy Polacy a Slonzacy! IP: *.beskidmedia.pl 25.04.11, 11:13 i co z tego? interesuje sie tym, co dzieje sie w moim kraju, a tym bardziej, co dzieje sie w najblizszym sasiedztwie naszego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek facet mieszka w Gliwicach IP: *.kg.net.pl 24.04.11, 19:46 gdzie ty tam widziałeś jakiegoś ślązaka? Gliwice to jak Sosnowiec, nie dziwię się, że ma takie odczucia. Nie trzeba wchodzić do siłowni,. wystarczy na rynek i się odechciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.11, 16:07 Pedar: zyjesz na SLASKU z zona-SLAZACZKA i pisze do SLASKIEJ gazety, moze bys nareszcie "uwzglednil" ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Peadar de Burca: Ach Polacy 24.04.11, 16:23 Waldemarze, no przecież uwzględnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 16:38 Waldemarze, no przecież uwzględnia. Adamie wylewa jakies leki!! Sa na silowniach napakowani goscie,ale nozem ,czy w ryja zwykle dostaje sie od niepozornego watlego chloptasia i jego 7 klegow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.11, 16:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.kg.net.pl 24.04.11, 19:44 to po co czytasz ciołku, spadaj na oneta lub nasząklasę i tam się wywnętrzaj// Odpowiedz Link Zgłoś
dersteuermann Peadar de Burca: Ach Polacy 24.04.11, 16:36 Na siłce spotkałem facetów którzy grzali się sztangą 150 kg. Ja wtedy w porywach wyciskałem 50. Nie dali mi poczuć się kimś gorszym. Życzliwie korygowali moje błędy treningowe, bez proszenia asekurowali przy ryzykownych technikach. Siłka byłą w trudnej dzielnicy, faceci w 1/2 kibole. Facet chciał napisać tekst filozoficzny o siłowni, ale wyszedł mu bełkot. Pytanie czy w ogóle uprawia trening siłowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tozs Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: 213.238.83.* 24.04.11, 18:36 każdy jego artykuł to bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakty Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 10:23 bo na silowni nie wazne ile dzwigasz, jak trenujesz uczciwie i sie nie opier... to zawsze bedziesz mial szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo to nie belkot... IP: *.12.34.95.customer.cdi.no 24.04.11, 19:43 ...napisal swoje odczucia i juz. Zeby go zrozumiec potrzeba pojechac za granice i pojsc pocwiczyc, najlepiej w malej miescinie, nie w duzych miastach gdzie obcokrajowcy to norma. Wtedy wszystko odbiera sie inaczej. Fakt faktem, takich gladiatorow jak w Polsce to trudno w Zachodniej Europie spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokian Grafoman jak zwykle się wywyższa i moralizuje IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.11, 20:18 Tak bardzo, że nawet nie potrafi załapać kontaktu z przedstawicielami swojej płci. Ale oczywiście, rozumiemy, to oni są winni, tym bardziej, że są Polakami. A to taki niewychowany w jego oczach naród. Tym bardziej, jeśli są przypakowani. A to upraszcza sprawę bo na pewno są głupi, nie ma co walczyć ze stereotypami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: Grafoman jak zwykle się wywyższa i moralizuje IP: *.welnowiec.net 24.04.11, 21:42 jakimi stereotypami? to przecież prawda. Pozumiem, żeby ćwiczyć dla szczupłej sylwetki. A nie żeby wpie...ć koks, naładować tyle mięśni, żeby sprawiało to problem z poruszaniem, bieganiem, wydolnością. Normalny, kumaty, człowiek kaleki z siebie nie robi, nieprawdaż? No a koleś zapewne się wywyższa no bo Polacy to prazecież bardzo kulturalny naród i otwarty i to wcale nie jego przedstawiciele nie leją w krzaki mimo, że są pod stacją benzynową... no ale to kosztuje 0,50E... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Grafoman jak zwykle się wywyższa i moralizuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 12:32 mieszkam od 3 lat w madrycie, wcześniej rok w lyonie, wierz mi że wszędzie znajdą się tacy co leją po ścianach, więc chamstwo zawsze się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DNA Re: Grafoman jak zwykle się wywyższa i moralizuje IP: *.bb.dnainternet.fi 25.04.11, 15:21 Widzę że neostrada dotarła do madrytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.11, 02:53 Wydaje mi się, że Go zrozumialem. Dowcipne. Miejscami za bardzo. Ogólnie OK. Obcokrajowcze! Nie przejmuj się! Za trzydzieści parę lat (jak dobrze pójdzie) zaakceptują i Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piko Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.centertel.pl 25.04.11, 05:40 sorry ale gosciu boi sie swego cienia i przerzuca to na innych ... a skoro nie wierzy to niech nie dopina sie do innych ... kolejny wszechwiedzacy laik ... oby mu jakis "przedmiot" na glowe nie spadl na tej silce bo znowu bedziemy czytać takie bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Peadar de Burca: Ach Polacy 25.04.11, 06:07 Wspaniały jesteś Piotrusiu,eli Peter,a dej pozor,nie wybaczym,zapomiałeś nas Slązaków,niestety,mamy też doświadczenia z " Anglikami ",nie jesteśmy - zieloni -. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Peadar de Burca: Ach Polacy 25.04.11, 08:22 Mordy jakie dziś po Ślonsku lotajom nie nastrajają optymistycznie. Następnym stopniem tylko szympans albo goryl. Ciekawe skąd wzięli Polaki takich typów? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Peadar de Burca: Ach Polacy 25.04.11, 08:35 cirano napisał: > Mordy jakie dziś po Ślonsku lotajom nie nastrajają optymistycznie. Następnym st > opniem tylko szympans albo goryl. Ciekawe skąd wzięli Polaki takich typów? I Polacy poznali nowe technologie,techniki,przecież znają już żelazo. bi.gazeta.pl/im/2/4739/m4739272.gif www.youtube.com/watch?v=P49cwU4g8qM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (.)(.) Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.beskidmedia.pl 25.04.11, 11:17 jak masz odwage to lepiej zobacz na morde swojej slunskij frau :D a oto zdjecie wysportowanych slunskich aryjczykow, a nie polokow po sterydach :D katowice.gazeta.pl/katowice/51,35027,7036057.html?i=1 Odpowiedz Link Zgłoś
oneofthepeople Ach Irlandczycy 25.04.11, 16:47 Takie pier**lenie. Polacy zli, Niemcy zli, Francuzi zli, tylko Irlandczycy wspaniali jako narod, ktory niemalze osiagnal stan zbiorowej nirwany. Ale czego oczekiwac od goscia, ktory pisze MOJA PRAKTYCZNA SLASKA ZONA. Brzmi to niemalze jak MOJ PRAKTYCZNY SZWAJCARSKI SCYZORYK. Dobrze, ze nie podal jaki model tej zony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guiness Re: Ach Irlandczycy IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.11, 19:17 Jak to jaki model? Śląski:) Fajnie się gościu promuje naszym i GW kosztem. Napisze coś kontrowersyjnego niemal obrażając i już jest kimś, kim w swojej słynącej z pastwisk dla kóz krainy być nie miał szansy. I wiecie? Irlandia wcale nie jest jakimś super wytworem cywilizacyjnym. Tylko w Polsce nadal robi wrażenie ktoś zza granicy, koniecznie UE. Nawet nie liczy się, że jest to kraj, który ja osobiście oceniam za dość zacofany. Pojawienie się takiego osobnika wyzwala u wielu naszych rodaków konkretne oczekiwania. Ma on krytykować nas i nasz kraj. Wtedy niektórzy słuchacze, czytelnicy sami się dołączają podając przykłady naszego krnąbrnego zachowania i grzecznie potakując głowami na zasłyszane inwektywy. Ale to nie my Polacy się źle zachowujemy, to oni Polacy się źle zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.static.sitel.net.pl 25.04.11, 16:50 nie wiem skąd jest ten bolek, ale pewnie w jego rodzinnym kraju na siłowni potraktowaliby go podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.welnowiec.net 28.04.11, 23:14 Coście tacy spięci jakbyście dostali sraczki w autobusie na długiej trasie? Koleś pisze śmieszne artykuły więc należy się śmiesznie śmiać. Określenia typu, cytuję z pamięci, "niskoemisyjny Gunter" czy "przedawkowanie Francuza grozi bólem głowy i odwodnieniem" są super. Tak trzymać panie autorze Peadarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Peadar de Burca: Ach Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 21:14 Teraz dopiero przeczytałem. Trochę zapłakałem. Ze śmiechu rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś