Gość: szukajaca IP: *.c193.msk.pl 11.07.11, 22:15 od soboty usiluje skorzystac z wpłatomatu ING, na Medyków nie działa, na Rolnej nie działa ( remont), czy ktos z Państwa wie który wpłatomat ING Banku Śląskiego działa w okolicy Ligoty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 01:03 Witam, Nawet mi nie gadaj o wpłatomatach i bankomatach ING w okolicach Ligoty. Na Medyków bankomaty regularnie nie działają - te urządzenia mają spokojnie ok. 15 lat, ale po co zmieniać na nowsze? Przecież można olać klientów. Wpłatomaty są stosunkowo nowe, a też non-stop nie działają. Pisałem swego czasu skargę w tej sprawie (chyba wysyłałem do Mikołowa) i obiecali poprawę, ale na obietnicach się skończyło. ING traktuje mieszkańców Ligoty jak śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajaca Re: działajacy wpłatomat ING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:59 wiadomosc z ostatniej chwili, oddzial na Rolnej działa od dzisiaj, a wpłatomat na Medyków zostanie dzisiaj uruchomiony :) Odpowiedz Link Zgłoś