Gość: Piotrek IP: *.a.pppool.de 20.05.04, 23:40 Kochani , na jakiej częstotliwości na falach krótkich nadaje obecnie RADIO MARYJA z Polski. Pozdrowienia Proszę o pomoc , napiszcie odpowiedź : Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Pytanie w sprawie RADIO MARYJA IP: *.a.pppool.de 21.05.04, 09:27 Kochani, POMOCY dajcie mi informacje : Szukam RADIA MARYJA na falach krótkich . Proszę o podanie częstotliwości . Pozdrawiam i kłaniam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pytanie w sprawie RADIO MARYJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 09:30 To radyjko ma swoją stronę www. www.radiomaryja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Pytanie w sprawie RADIO MARYJA IP: *.a.pppool.de 21.05.04, 09:55 Gość portalu: olo napisał(a): > To radyjko ma swoją stronę www. www.radiomaryja.pl/ Tak ma swoją stronę, byłem na tej stronie. Tylko na temat częstotliwości na falach krótkich nic tam nie jest podane. Kiedyś odbierałem na krótkich , a jak jest dzisiaj ????? Nadają nadal ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pytanie w sprawie RADIO MARYJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 10:25 Nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś