Dodaj do ulubionych

Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wybory?

IP: *.1000lecie.pl 30.09.11, 15:23
To kandydat z mojej dawnej uczelni, dziekan Akademii Ekonomicznej w Katowicach, Jan Wojtyła.
Pozostali z listy dwaj inni kandydaci w wyborach do Senatu RP - praktycznie się nie liczą w tej rywalizacji.

Oczywiście, że z góry okrzykniętym faworytem w tych wyborach został... Kazimierz Kutz.
Zrobiła to najpierw "walkowerem" PO, nie wystawiając żadnego kontr... kandydata, a potem jej tutejszy współ-koalicjant... RAŚ. Czyli - trywializując i puszczając do wyborców "perskie oko" - PO & RAŚ... PO'stawiło w tym wyścigu do senatorskiego stołka... na Kutza. ;-)))))))))))))))

W pierwszym odruchu wydawało mi się, że faktycznie - na Górnym Śląsku, zdominowanym mentalnie przez takiego rodzaju myślenie: "Ślonzk dlo Ślonzokoow!", albo "Ślonzoki głosujom ino na Ślonzoka stond!", "Gorole raus!!!" itp. - żaden INNY KANDYDAT NA SENATORA... nie ma najmniejszych szans w rywalizacji wyborczej z Kazimierzem Kutzem. (!!!)

Znanym i zasłużonym reżyserem filmowym, pochodzącym z Górnego Ślaska (Szopienice k. Katowic), obecnie się zajmującym polityką i felietonowym pisarstwem w GW.

Jednakże pojawił się INNY, równie, a może nawet bardziej wartościowy kandydat do Senatu RP, bardzo wykształcony fachowiec i kompetentny do funkcji - Jan Wojtyła.
I do tego... z mojej (w młodości) katowickiej uczelni wyższej, AKADEMII EKONOMICZNEJ!!!
Może pokona w wyborach tego "PEWNIAKA" Kutza... ???
(HKP)
...
BYŁBY TO NIEWĄTPLIWIE W KATOWICACH... PIEROŃSKI "CUD NAD RZEKĄ RAWĄ"!!!
;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: niepis Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.183.178.116.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.09.11, 20:42
      A cudów nie ma :)
      Kutz wygra , taki wojtyła nie ma szans na Śląsku .
      • Gość: gil Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.11, 20:38
        " niepisik " ma rację pisząc : " a cudów nie ma ".
        Świetne, bo wątek " nowy cud premiera tuska " cenzor w ramach cyberbezpieczeństwa zdjął z wokandy. Brawo . Nowego cudu premiera donalda tuska z woli admina i niepisów już nie będzie... Jak " niepis " to przeżyje "" hhhhhiiiiiii, hhhhhhiiiiiiiiiii !!!
        Starszego POnad osiemdziesięcioletniego każmierza kuca POzostawiłbym na ostatnie jego dni w błogim stanie zasłużonego reżysera z wspomnieniami " słusznie minionych czasów ", gdzie był promidentną POstacią.
        Dużo młodszy uczony Wojtyła jest lepszym kandydatem do wadzy z uwagi na fakt, że był asystentem doc. Murzyna świetnego humorysty i kawalarza, którego wykłady niosły ze sobą zgrywę z aktualnej ,wtedy jeszcze socjalistycznej władzy.
        POnadto, pan Wojtyła był chyba prawnikiem, o ile sobie dobrze przypominam Jego asystenturę u prawnika doc. Murzyna. Tak, czy nie HM ??
        Jestem za panem Wojtyłą, ale nie z racji nazwiska JPII . kucowi dałbym w dobrobycie, spokojnie odejść.....
        Czuwajmy, bo licho nie śpi.
    • Gość: ŁowcaKretynów Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.static.sitel.net.pl 01.10.11, 07:53
      Faciu zgłupiał do reszty na stare lata, jak pewien muzyk. Romcio Murzyn w grobie się przewraca!
      • tadeusz542 chyba z powodu nazwiska Wojtyła 01.10.11, 20:19
        Nawet jeśli wygra ,no to co z tego .
        • tadeusz542 Teraz sprawa jest jasna Harcmistrz ekonomistą 01.10.11, 20:23
          Teraz przynajmniej wiemy kto nam doprowadził PRL do ekonomicznego upadku i dzięki komu
          Unia Europejska ledwie zipie.
          Harcmistrz jest temu winien - Jako ekonomista rzecz jasna .
        • Gość: harc mistrz & HKP Re: chyba z powodu nazwiska Wojtyła IP: *.1000lecie.pl 01.10.11, 21:11
          Widziałem tego dziekana z Akademii Ekonomicznej plakaty na autobusach.
          Bardzo solidny ma wygląd i dość inteligentną, rozumną twarz.
          Zaś nazwisko tego kandydata na senatora, Jan Wojtyła, o ile nie jest krewnym JP II... niewiele mu pomoże. Najprawdopodobniej ten wyścig wygra "w cuglach"... wielce zasłużony reżyser i bardzo marny polityk z kompleksami oraz fobiami. "Z soli i ziemi czarnej"...

Ale konkurentem J. Wojtyła dla "tukejszygo śloonzoka" Kazimierza Kutza jest... niczego sobie.
          (HKP)
          ...
          www.youtube.com/watch?v=wxg_3JKg0ZY
    • Gość: ++++ Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 08:28
      ś.p. doc. Romcio M w grobie się ....przewraca.
      • artjomka Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy 02.10.11, 16:44
        Ja ze wsi - wiec mam pytanie:
        A ten ekonomiczny kandydat to syn Karola?
        Bo jak tak - to super! Ma Katowice szanse pokonkurowac z Wadowicami.
        Nowy Wojtyla - marsz na Rzym!
        Pozdrowko!
        • Gość: harc mistrz ;-|||| Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.1000lecie.pl 03.10.11, 17:00
          O ile mnie pamięć nie myli to na AE (a wcześniej WSE) doc. Murzyn uczył nas PRAWA.
          Zgrywus z niego był niesamowity.

Jeśli on patronuje (zza grobu) tym wyborom do Senatu* (albo "przewraca się w nim")... to wszystko się może zdarzyć.
          (HKP)
          ...
          *) senat - w dwuizbowym systemie parlamentarnym jedna z Izb Parlamentu (zazw. wyższa);
          łac. senator - od senatus 'dosł. RADA STARCÓW...

PS:
          Pan poseł Kazimierz Kutz ma 85 lat ... Z takim stażem: NIKT NIE MA PRAWA Z NIM WYGRAĆ.
          • Gość: ŁowcaKretynów Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 17:06
            Ten pan Wojtyła i jego kolega , pan Gansiniec byli asystentami w tym czasie...ludzkie człowieki z nich byli!
    • Gość: harc mistrz -----* Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wybory? IP: *.1000lecie.pl 04.10.11, 09:25
      Proszę wybaczyć, ale tak prowadzona "dyskusja" zmierza (lub wekslowana jest) na manowce.
      Powiem więc KRÓTKO:
      Jeśli wygra PO'pierany "pierońsko" przez RAŚ & PO kandydat ze stażem, to... "bydymy mieć tukej SILESIAŃSKI " K u t z o l a n d " .

A jeśli wygra Wojtyła to będzie tutaj... " K a t o l a n d " .

(od Katowic, bo władze miasta i KK stawiają na kandydata o tym znanym w świecie nazwisku)
      (HKP)
      ...
      I TO BY BYŁO NA TYLE, CO DO PRZYWRÓCENIA ("W TEMACIE") WĄTKU DYSKURSU.
      • Gość: gość Re: Kandydat z AE Katowic musi wygrać z kutzem IP: *.webair.com 04.10.11, 22:46
        Po dzisiejszym spotkaniu z kandydatem do senatu prof.Janem Wojtyłą mogę powiedzieć ,że wiedzą prawniczą (moje piecioletnie doświadczenie fundowane mi przez kanalie stalinowską Z'a;d;r.ó'ż uprawnia do tego ),osobowościa ,pieknym językiem polskim ,choć to rodowity Katowiczanin bije o klasę Kutza . Ale ślązacy widzę ,że chcą aby reprezentował ich 85 letni ziejący jadem typ. Kutz. To rzeczywiście idealny przedstawiciel wystepujacych tu niepisow i tych co 10 a nie 9 chcą iść na wybory i innej śląskiej inteligencji ,idelny kandydat.
        Sala pękała w szwach .
        • Gość: gość Re: dodatek IP: *.webair.com 04.10.11, 22:56
          tu przykład facia ,który wybory ma 10 października

forum.gazeta.pl/forum/w,59,128966777,129458750,Re_wybory_do_parlamentu_2011.html
          a to treśc z tego linka ;
          Jeśli za tymi nazwiskami kryją się najwybitniejsze osobistości z naszego regionu to ja dziękuję. Większość z nich widzę pierwszy raz. Pozostałe dały już czadu w przeszłości a pomimo to mają dobre miejsce przy żłobie sejmowym. Czy"" 10 października "" nie lepiej iść sobie na spacer do lasu albo na piwo jeśli nie wprowadzą prohibicji? Jednak poczekam na jednomandatowe okręgi wyborcze aby nie legitymizować tego burdelu wyborczego.
          • Gość: ........... Re: dodatek IP: *.c201.msk.pl 04.10.11, 23:15
            Łał!!! Obcy wykazała się rewolucyjną czujnością niczym sam Dzierżyński. Dla niej data 9 października jest ważniejsza niż data 15 lipca 1410r. Mimo to wybory w wydaniu POPiSowym niezależnie czy się odbędą 9 czy 10 i tak mam głęboko w doopie. Szkoda zelówek. Najchętniej widziałbym frekwencję wyborczą na poziomie 10% żeby spady posolidarnościowe uświadomiły sobie co o nich sądzi naród po 22 latach tzw demokracji liberalno-katolickiej.
            • Gość: gość Re: dodatek IP: *.webair.com 04.10.11, 23:49
              Nie wiedziałm ,że twój idol był taki czujny ,ja jestem tylko spostrzegawcza . Masz pojemną tą doope ,wszystko tam mieścisz . Oczywiście nie idź na wybory ,parobki rabiego Michnika -Szechtera nie muszą brać udziału w wyborach ,przecież od parobków tego się nie wymaga .Im porucza się kasowanie takich watków jak moje .
              Tylko świadoma część społeczeństwa pójdzie na te wybory ,bo wie ,że w tych wyborach ważą się losy Polski . Zdrajcy też bedą głosować ,bo chcą do końca mieć możliwość wysprzedać polski majątek ,Polaków nie nawidzą .Polacy mogą być nędzarzami .
              Jedynie Jaroslaw Kaczyński może zatrzymać to co się z Polską dzieje .I dlatego taka wściekłość tej bandy na tego człowieka .
              Za chwilę twój kolega też parobek rabiego Michnika -Szechtera usunie mi ten wątek .To tylko świadczy jak boicie sie prawdy.
              • Gość: ............. Re: dodatek IP: *.c201.msk.pl 05.10.11, 08:11
                I dziwić się że w Polsce dochodziło do pogromów żydowskich skoro taki pomiot jak obcy zieje taką nienawiścią. Teraz wiem dlaczego tak chwali się swoim pochodzeniem Nie daleko jabłko pada od jabłoni dwpl.deviantart.com/art/Dzien-mordercy-199209469#/
                • Gość: gość Re: dodatek IP: *.webair.com 05.10.11, 10:31
                  dla was parobki rabiego Michnika prawda jest nienawiścią ,to ty nienawidzisz Polakow .Nie możesz zapomnieć mojego pochodzenia ,,choć ja o nim nie mówię .To ty parobku rabiego Michnika mówisz o moim ojcu że był morderca ,a on był Żołnierzem Wyklętym i zamordowali go komuniści porzyniesieni do Polski na bagnetach .Ale co taki pomiot komuszy może wiedzieć .
                  a to może jest nieprawda .?
                  szechteriada.org/wp/

Mord w Jedwabnym a Wydarzenia grudniowe(pewnie tam cielę z dwoma głowami się urodziło) a nie zamordowali 40 Polaków.
                  Parobkami można tak manipulować ale nie tymi co doświadczyli i doświadczają tej komunistycznej dobroci na codzień .
                  Jest 5 październik 2011 rok ,a ja mam założony knebel na forum ,nie mogę z IP mojego komputera pisać , telefon na podsłuchu i 5 rok siedzę na ławie oskarżonych a nie przestępczyni ,stalinowska kanalia Z"a,d,r;ó..ż ,ktora mnie na tę ławę posłała .Taką dolę mamy po Okragłym Stole jak Michnik ogłosił Kiszczaka człowiekim honoru a od genarała kazał się od.......ić .On nam Polakom wyznaczył standarty wg ktorych mamy żyć .A tacy jak ty uważają ,że tak ma być .To całe szczęście ,że nie jestem zamknięta w psychuszce ,bo gdyby to od ciebie zależało to tam bym się znalazła ,bo chyba nie żartujecie parobki rabiego jak mnie obrzucacie tu na forum tymi obelgami .
                  I teraz po tych wyborach jak zwycięży Jaroslaw Kaczyński będzie inaczej .I tego zdrajcy ,mordercy i przestępcy się boją i opowiadają ,że ja dokonałam pogromu kieleckiego !!!!. i kasuja wątki w których opisana jest prawda taki jak np ten.
                  wpolityce.pl/artykuly/15774-rzad-partaczy-w-zelaznym-uscisku-ue-gazpromu-i-rosyjskiej-mafii-czyli-dlaczego-juz-przegrywamy-wojne-o-gaz-lupkowy-w-polsce
                  Ludzi oświeconych się boicie ,którzy znają prawde o waszych przestępstwach .
                  • Gość: .................> parobki rabiego Michnika IP: *.c201.msk.pl 05.10.11, 10:40
                    Lepiej z takimi jak Michnik 2 razy zgubić niż z faszystami takimi jak ta cała twoja "patriotyczna" z uwalanymi krwią rękami rodzina znaleźć. Żołnierze wyklęci czyli specjaliści od strzału w potylicę przeciwnikom politycznym niech żyją 2 m pod ziemią.
                    • Gość: gość Re: parobki rabiego Michnika IP: *.webair.com 05.10.11, 10:58
                      O co się kłócimy właściwie jak potwierdzasz ,tylko tezę dla takich jak Michnik to patriotyzm Polaków jest faszyzmem i gdy niektorzy patriocie przeżyli czekały na nich procesy i wyroki śmierci wydawne między innymi przez takich jak brata Michnika -Stefan .
            • artjomka Re: dodatek 05.10.11, 09:57
              Autor: Gość: ............. IP: *.c201.msk.pl Posty z 05.10.11, 08:11 i 23:15:
              Łał!!! Obcy wykazała się rewolucyjną czujnością niczym sam Dzierżyński. Dla nie
              > j data 9 października jest ważniejsza niż data 15 lipca 1410r. Mimo to wybory w
              > wydaniu POPiSowym niezależnie czy się odbędą 9 czy 10 i tak mam głęboko w doop
              > ie. Szkoda zelówek. Najchętniej widziałbym frekwencję wyborczą na poziomie 10%
              > żeby spady posolidarnościowe uświadomiły sobie co o nich sądzi naród po 22 lata
              > ch tzw demokracji liberalno-katolickiej.

Hi c201!
              Choc nieczesto podzielam Twoje poglady wyglaszane tu na Forum – tym razem przyznaje Ci racje.
              W spoleczenstwach o swiadomej tradycji demokratycznej wybory sa okazja uksztaltowania linii „polityki“ – czyli wplywu na reprezentantow obdazanych przez wyborcow mandatem i zaufaniem, by dzialali w moim imieniu.
              Niestety coraz mniej widzimy takich demokracji. Wybrani piec minut po wyborach zapominaja w jakim celu i przez kogo zostali wybrani. Od razu rozpoczynaja kombinowac, z kim najlepiej koalicje zawiazywac – by sobie porzadzic – a wlasciwie, by korzystac z koryta parlamentem zwanego.
              W Polsce wybory, to jeszcze jedna okazja powarcholic i poopluwac sie wzajemnie.
              Glebszy sens parlamentaryzmu partyjnego to pojecie prawie nieznane w nadwislanskiej guberni. Szczerze powiedziawszy, to nawet nie ma rzeczowych– przemawiajacych do wyborcow- programow wyborczych.
              Dla jednych wystarczy – jak uwazaja – poopluwac lidera „konkurencji“, dla innego - posteplowac grupy spoleczenstwa stygma zakamuflowanej opcji – i szafa gra. Glupki i tak przyjda do urynalow – a nawet jak tylko jeden glos na mnie zostanie oddany – to niewazne – wyniknie z tego, ze wybrali mnie w 100%!
              Moze ktos juz porownal frekwencje wyborcza w Polsce z innymi krajami Europy? A potem placz - …ze to „ONI“ zle rzadza i rozkradajo nasze Polskie.
              Ale w koncu – skoro tak zwani politycy wiedza z kim maja do czynienia – wiec po co maja sie wysilac!
              Pyrsk!
              • Gość: gość Re: do artiomki IP: *.webair.com 05.10.11, 10:43
                za wcześnie mówisz o nadwiślanskiej Guberni ,jeszcze nie było wyborów ,czyżbys sie przznawał ,ze wybory będą zmanipulowane i Polska stanie się gubernią ruską .
                • Gość: .................> Re: do artiomki IP: *.c201.msk.pl 05.10.11, 10:57
                  O nie, nie, nie. Na razie żołnierze wyklęci pod wodzą feldmarszałka Jarosława I próbują spacyfikować Gubernię plując jadem, insynuując oraz rozdając debilne uśmiechy na prawo i lewo.
                • artjomka Re: do artiomki 05.10.11, 12:41
                  Autor: Gość: gość IP: *.webair.com 05.10.11, 10:43
                  za wcześnie mówisz o nadwiślanskiej Guberni ,jeszcze nie było wyborów ,czyżbys
                  > sie przznawał ,ze wybory będą zmanipulowane i Polska stanie się gubernią ruską .

Dziecinko!
                  Szanuje Twoj patriotyzm, ktory – jak czytam Twe posty – bardziej mi pasuje do definicji szowinizmu. Bo albo jestes mloda osoba bez wlasnego krytycznego podejscia do rzeczywistosci, I dlatego podlegajaca wplywowi propagandzistow oglupiajacych masy, albo dobrym materialem na spoleczenstwo, ktore juz lat temu paredziesiat zaplacilo ciezko za dawanie sie otumanianiac przez brunatne i czerwone bandy.
                  Mnie takze probowano wychowac na …Polaka malego…mimo ze wiedziano, iz nazywam sie Horst Müller (to tylko przyklad), i moja Ojczyzne Gorny Slask widze do dzisiaj pod polska okupacja.
                  Teraz moge sie dowiedziec (zreszta nie tylko ja) ile klamstwa i obludy bylo w tych naukach “umacniaczy polskosci na odwiecznie polskim Oberschlesien”. I do dzis mi zostalo, ze polski szowinizm traktuje z wielka rezerwa.
                  A co do „Nadwislnej guberni“. Nazwa nie ma nic wspolnego z wyborami, ani ich wynikiem. To po prostu synonim polskiej mentalnosci .
                  Pyrsk!

• Gość: gil Re: do artiomki IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 21:39
                    Horst Mueller...kończ proszę samobiczowanie. Głosuj otwartą głową.
                    Czuwajmy, bo licho nie śpi........
              • Gość: .................> artjomka napisał: IP: *.c201.msk.pl 05.10.11, 10:52
                Wybrani piec minut po wyborach zapominaja w jakim celu i przez kogo zostali wybrani. Oni doskonale wiedzą, że zostali wybrani przez frajerów aby mogli opływać w luksusie. Niczego nie zapominają bo nie mają czego zapominać. Ich przedwyborczy bełkot był nie programem działania tylko zwykłym bełkotem na użytek odmóżdżonej gawiedzi. Bo dla bezideowych nierobów liczy się miejsce przy żłobie w europarlamencie bądź polskim parlamencie. Przykładem może być choćby lanser TVN24 Migalski. On powie wszystko co ciemny lud chce usłyszeć. On nawet konia zmusi w reklamie do mowy jeśli mu zagwarantuje pełną kiesę.
                • Gość: snajper Re: artjomka napisał: IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 12:42
                  pogadali sobie artjomka i c201
                  jak Rybentrup z Mołotcem
                  i powstała GL i SS
                  lance do boju
                  szable w dłoń
                  sqrwysynoof
                  goń
                  www.youtube.com/watch?v=wgbNhNTT7zM&feature=related
                • Gość: niepis Re: wykopki-wykopujemy kartofla IP: *.152.145.66.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 19:13
                  migalski wywodzi się z pisu .Komentarz niepotrzebny ,tam tylko takie -jak by
                  powiedziała obcy z ograniczonym umysłem i słownictwem-kanalie ;)
                  • Gość: ,,... Re: wykopki-wykopujemy kartofla IP: *.c201.msk.pl 05.10.11, 21:48
                    Chorągiewki są gorsze od zdeklarowanych wrogów. Nigdy nie wiadomo kiedy taka się przekręci i przywali scyzorykiem w plecy.
                    • Gość: harc mistrz & HKP Kutz czy Wojtyła - taka jest tylko alternatywa!!! IP: *.1000lecie.pl 06.10.11, 20:25
                      W Katowicach...
                      Który z nich dwóch jest lepszy na to stanowisko senatora w polskim parlamencie???
                      Z jednej strony demagog i populista Kutz (- Suhejta, baby i hopy!!!...), z drugiej strony fachowiec od ekonomii i prawa - b. rektor mojej uczelni, Akademii Ekonomicznej w Katowicach, dziekan Uniwersytetu Ekonomicznego.
                      Dla mnie np. ten wybór jest jasny i... oczywisty.
                      (HKP)
                      ...
                      CZUWAJ!!!
                      • Gość: niepis Re: Kutz IP: *.152.144.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.10.11, 21:35
                        dla mnie też wybór jest OCZYWISTY - Kutz ,tylko Kutz !
                        Taki spadochroniarz jak ty ,harcek nigdy nie zrozumie przywiązania do
                        swojej ziemi, do swoich ludzi ,do Śląska ,ty zawsze będziesz Tu Obcy ,
                        ze swoim przeterminowanym cukrem ,do którego dorabiasz historię w
                        swojej niesprzątanej ,brudnej ,(??) kuchence klaustrofobicznej . Spie...j sobie do swojej wsi i nie zawracaj głowy Ślązakom ,spadochroniarzu.
                        • Gość: gil Re: Kutz IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 22:57
                          niepis PO podstawówce. Czy kuc to kutz , czy jak wiatr wieje ?
                          • Gość: harc mistrz *--=== Re: Kutz IP: *.1000lecie.pl 07.10.11, 10:07
                            Gość: niepis - napisał(a):
                            ...dla mnie też wybór jest OCZYWISTY - Kutz ,tylko Kutz !
                            Taki spadochroniarz jak ty ,harcek nigdy nie zrozumie przywiązania do
                            swojej ziemi, do swoich ludzi ,do Śląska ,ty zawsze będziesz Tu Obcy

Nie pieprz prymitywnych i ksenofobicznych (o "spadochroniarzach")... głupot, Niepisie!!!
                            Nawet ten Wasz stary i zramolały Kutz ("tukejszy góru", bo stąd, z Górnego Śląska, no i to... górnictwo, "sól ziemi czarnej" itd. itp.), wytykał Wam stale ciemnotę i... dupowatość. ;-)))))

Już pisałem gdzieś, że pasujecie do tej nowoczesnej Unii Europejskiej i świata, z takimi ja te Wasze-Twoje poglądami, Niepisie, tak - jak... MAŁY, GARBATY KURDUPEL DO ŚCIANY.
                            I jak śmiesz, durniu, nazywać mnie "spadochroniarzem... nie rozumiejącym przywiązania do swojej ziemi, do +swoich+ ludzi, do Śląska"???
                            - A co Wy TU, kurna, jakiś zapyziały w środku Europy "kutzo-heimat-land" chcecie utworzyć?!
                            Paszporty 2-narodowościowe może chcecie wprowadzić i segregację RAŚ'ową jak przy VL?!

Ja dla Górnego Śląska i dla m. Katowic w swoim życiu więcej dobrego zrobiłem... niż Wy wszyscy w tym Waszym separatystycznym RAŚ-iu, popieranym teraz przez Kutza oraz PO,
                            więc nazywanie mnie, harc mistrza... "Obcym" (- ty zawsze będziesz Tu Obcy - cytuję), zakrawa na wyjątkowe chamstwo i zarozumialstwo.
                            Ja nie zabrałem dupy stąd, aby mieszkać w Warszawie, w jakiejś... "Zatoce Czerwonych Świń", kręcić się przy +ołtarzykach+ każdej władzy i ocierać się o salonowe elyty z Pałacu na Wodzie. (sic!)

Wkurzyłeś mnie, Niepisie, mocno mnie wkurzyłeś tą swoją głupotą i zacietrzewieniem.
                            (HKP)
                            ...
                            BYWAJ ZDRÓW... BO "TYN TFUJ KUTZ"... NAWET NIE UMYWA SIĘ DO WOJTYŁY!!!
                            - I to do... żodnygo ś'nich!!!
                            • Gość: niepis Re: Kutz IP: *.152.144.234.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.10.11, 17:54
                              A kto by cię harcek w Warszawie chciał ??
                              Do czego i po co ?? :)
                              :))
                              Nie rób sobie jaj ,OBCY spadochroniarzu ;)
    • Gość: .................> harc mistrz =----> napisał IP: *.c201.msk.pl 07.10.11, 17:31
      ty główkujesz o wyborach a prokurator dalej robi ci koło pierza www.tvn24.pl/12690,1720033,0,1,harcmistrz-oskarzony-o-pedofilie,wiadomosc.html
      • artjomka Re: harc mistrz =----> napisał 07.10.11, 17:46
        > ty główkujesz o wyborach a prokurator dalej robi ci koło pierza rel="nofollow">www.tvn24.pl/12690,1720033,0,1,harcmistrz-oskarzony-o-pedofilie,wiadomosc.html

Piernika Harcmiszcz - tego ech sie po Tobie niy spodziywou! Ty tu cukrujesz PRL-owskim cukrym - a tu bara-bara z druhynkami? No,no!
        Pyrsk przi szlustydniu!
    • Gość: Byno Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.11, 10:43
      "...jest szerokie i glebokie"
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10441204,Kazimierz_Kutz_senatorem_z_Katowic.html
      • Gość: gil Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 15:18
        Gratulacje .
        Dobrych snów w Senacie........
      • Gość: ,,..., Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.c201.msk.pl 10.10.11, 15:27
        Pewnie gdyby Kuc miał 95 lat to uzyskałby jeszcze większe poparcie. A dieta poselska (12.000 zł) przyda mu się bardziej niż zasiłek pielęgnacyjny (156zł) jaki dostają szeregowi starcy wszak pampersy i neutralizatory bąków kosztują. Nie jestem przeciwko ludziom w podeszłym wieku ale każdy powinien wiedzieć kiedy powinno się dać spokój i nie udawać młodzieniaszka który jeszcze coś poza pierdzeniem potrafi. Wybór dziadka z demencją świadczy o tym jaki elektorat zamieszkuje Katowice.
        • Gość: Egon Re: przy braku argumentow.. IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.11, 15:33
          najlepsze sa "wycieczki" osobiste,zelazny repertuar chamow z PiS-u, pra?
        • Gość: petrus Re: Kandydat z AE Katowic może wygrać z Kutzem wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 23:11
          życzę Ci takiej demencji na starość.
          • Gość: harc mistrz ;-)))) Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkoszulka, IP: *.1000lecie.pl 14.10.11, 14:29
            ...gdyby miały miejsce na Górnym Śląsku, to i tak "tukejsze Slonzoki" wybrały by... Kutza.
            ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            - Tukej żodyn gorol, ani żodno gorolica - niy mo nojmniyjszych szans prziy welowaniu!!!
            (HKP)
            ...
            TO MY, NARÓD ŚLĄSKI - W BARACH SZEROKI, A W D... WĄSKI!!!
            www.youtube.com/watch?v=VTKcQPzo-6c&feature=related
            • Gość: słodka idiotka Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.11, 15:23
              Dlaczego miałby przejść gorol panie ślonzoq .
              Nie wiadomo kiery jest kiery , a że jedne pamiętają Kuca , a drugie Kutza to i wybrali bo i takie jest ich demokratyczne prawo.
              Inni wybrali np
              do senatu panią minister z Katowic nie patrząc w papiery czy ona jest ona i skąd
              Widocznie się im spodobała
              www.se.pl/wydarzenia/kraj/minister-kupuje-35-tony-sodyczy_120400.html
              no i lubi cukiery
            • Gość: ŁowcaKretynów Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.play-internet.pl 14.10.11, 15:53
              hajotkju, znów przeżarłeś się kapuchą z pola na łebie z gorola, bo wali ci w dekiel , aż smród na forum się wałęaa, jak echo w lesie , co harcerce w galotach nabiał niesie....pod Orzyszem.
              Jakiś stary takiś głupi, nie możesz przeboleć 6-tej przegranej, prymitywny gorolu.
              • Gość: harc mistrz~~~~~~~ Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.1000lecie.pl 15.10.11, 17:14
                Gość portalu: ŁowcaKretynów napisał(a):
                > hajotkju, znów przeżarłeś się kapuchą z pola na łebie z gorola, bo wali ci w de
                > kiel , aż smród na forum się wałęaa, jak echo w lesie , co harcerce w galo
                > tach nabiał niesie....

No, może ździebko przesadziłem z tymi wyborami laureata "Mokrego Podkoszulka" (z góry przesądzonymi na Górnym Śląsku), bo - też, tak jak i "ŁowcaKretynów" - nie wyobrażam sobie "zwycięskiego Kutza", tryumfującego, już PO... w przylegającym do ciała mokrym trykocie!?
                Bardziej by mi to pasowało do największej "gwiazdy tych wyborów", w osobie b. znanego "jajcarza" i show'mena - czyli do Janusza Palikota (przyjaciela i protegowanego K. Kutza).
                On lubi takie ekscytujące widowiska...
                (HKP)
                ...
                "CZŁOWIEK TO BRZMI DUMNIE!!!" (pedzioł kiedysik Maksym Gorki) - JP III TERAZ TO POWTÓRZYŁ... [charyzma i elektoraty podobne, no i ta "przysięga" połączona z... zamawianiem kilku piw] ;-)))))))))
                www.youtube.com/watch?v=FYmjiqNyCFY&feature=featured
                • Gość: wali_kota_alika Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.static.sitel.net.pl 15.10.11, 22:20
                  hajotku...chwała za samokrytyką ; czasami warto obejrzeć się w lustrze, w mokrych kalesonach.
                  Jedynie wtedy widzisz, gdzie masz jaja a po plamach na nogawicy...gdzie otrzepujesz ostatnie krople. Czy <wszystkie harcerzyki> tak mają ....?
                  • Gość: harc mistrz *--=== Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.1000lecie.pl 17.10.11, 14:59
                    Gość portalu: wali_kota_alika napisał(a):
                    > hajotku...chwała za samokrytyką ; czasami warto obejrzeć się w lustrze, w m
                    > okrych kalesonach.
                    > Jedynie wtedy widzisz, gdzie masz jaja a po plamach na nogawicy...gdzie otrze
                    > pujesz ostatnie krople
                    . Czy <wszystkie harcerzyki> tak mają ....?

Dostosowując się do w/w retoryki na forum, w wydaniu gościa o nick'u "Wali_kota_Alika" i treści wym. wpisu, przesyłam Mu i dedykuję "złotą męską maksymę":

"Choćbyś ch... otrzepał,
                    nie wiem jak dokladnie,
                    to zawsze Ci parę kropel
                    w kalesony... wpadnie".

(HKP)
                    ...
                    DO MIŁEGO SŁODKIEGO ŻYCIA... "BY ŚLĄSK BYŁ SYTY I POLSKA CAŁA"!!!
                    www.youtube.com/watch?v=5-GGTA4XlTI&feature=grec_index
                    • Gość: Bernardyn Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.static.sitel.net.pl 17.10.11, 15:56
                      Masz rację hajotku i ...obsikaną lewą nogawicę! Trzep dalej kapucyna.
                      • Gość: gil Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 20:55
                        Ale PO-ziom !!!!!
                        Z jakimi typkami spod ciemnej gwiazdy Ty HM wdajesz się w tak płyką i żałosną dyskusję.
                        Czuj duch HM i PO-hamuj, proszę.
                        • Gość: Bernardyn Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.static.sitel.net.pl 17.10.11, 21:52
                          Riposty są adekwatne do klimatów w postach ....hajotka, przegrany i ślepy dudku.
                        • Gość: Anielica Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 22:28
                          pis_gilku , typie brzózkowy, gdy ci życie brzydnie i pachnie piekłem, wsadź dziób do sedesu i przypie...deklem. Ament.
                          • Gość: gil Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 20:39
                            Moherowa anielico. Mówi się " Amen ". Zapewne zmartwisz swą niewiedzą ojca dr dyrektora. A tak przy okazji:
                            Czy uśmiercenie Prezydenta RP prof. Lecha Kaczyńskiego i 95 Pielrzymów w drodze na Katyński Cmentarz to dla ciebie, stara anielico, tylko żart ?
                            Gdyby samolot TU154Military naprowadzono nad pas lotniska nic nikomu by się nie stało, ale ruska wieża kontrolna zapewniała wojskowych pilotów rządowego samoloru , że są na właściwej ścieżce i kursie, a rzeczywistość była taka , ze skierowano samolot do brzózkowego lasu 250 metrów od lotniska.
                            Dlaczego więc, biedna anielico, czepiasz się " brzózki smoleńskiej " , symbolu strasznej tragedii ?
                            Czuwaj i ty , bo licho nie śpi............

• Gość: rabe Re: Nawet wybory Miss Universum i Mokrego Podkosz IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 21:06
                              tata
                              nie rób z siebie
                              wariata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka