Gość: harc mistrz IP: 62.233.241.* 29.05.04, 20:33 Byłem, Piwo piłem, W "Pan de Rossie" Oraz przy konio-crossie. (HKP) ... Czuwaj!!! (piwo żywieckie w PANDEROSSIE: 6,- zł; przy koniach: 4,- zł); (konspiracja była idealna). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 29.05.04, 22:11 Co za bez sens. Ja moge sie umowic na polowanie w jakims lesnym palacyku ale: 1)musi byc zapewniony dobry browrar 2)super panienki z duzym biustem i dlugimi nogami chetne na sex 3)ok muzyka 4)golonko 5)polowanie na dzikom zwierzyne pyrsk willi2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW IP: 62.233.241.* 30.05.04, 00:56 Pogoda w sobotnie południe i popołudnie 29 maja była niezła. Słoneczna, acz chłodnawa, dookoła zbierały się ciemne chmury burzowe, ale nie padało i wracało słońce. Na przejażdżki rowerowe idealna. Trudno ocenić ilu forumowiczów przybyło na II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE, gdyż odbywało się ono równoczesnie w dwu dość odległych od siebie miejscach (ok. 2 do 3 km). W "Pan de Rossie" było bardziej "luksusowo" i był piękny widok z tarasu na stawy. Ceny o 50% wyższe niż pod parasolami w ogródku piwnym przy koniach (Katowickie Towarzystwo Jeżdzieckie), gdzie było bardziej dziko i siermiężnie, bo w lesie. No i dyskretniej dla lubiących być in cognito. Czy takie cykliczne spotkania forumowiczów mają sens??? Ze względu na porę roku i okazję do wyjścia w plener na pewno tak. Miejsca są naprawdę piękne i warto ruszyć tyłek od komputera, przesiąść się na rower i coś zwiedzić lub odwiedzić w okolicy. Anonimowość i jednoczesnie dyskrecja są nieodzowne, tak jak i na FORUM, co jest trochę paradoksalne na... spotkaniu towarzyskim. Ale tak to już jest i jedyną rzeczą jest afiszowanie się tylko jakimś umówionym wcześniej znakiem lub hasłem i odzewem (jak np.: "Najlepsze kasztany są na Placu Pigall'e" - "Filozosia lubi je na Trzech Stawach"). Willi2 napewno nie byłby ukontentowany, bo poza dobrym piwem pod mięsiste golonko z musztardą, podane przez gryfne dziouszki z długimi nogami i dużymi biustami, przy świetnej muzyce - co jest realne - chciałby jeszcze... "polowanie na dzikom zwierzyne w leśnym pałacyku" i seks. No cóż, musimy być jednak skromnymi realistami... Następne III SPOTANIE będzie w czerwcu tego roku. Miejsce i czas itp. ustalą forumowicze. ... Pyrsk i Czuwaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder from S`/UK Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 30.05.04, 01:08 Autor: willi2 Data: 29.05.2004 22:11 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Co za bez sens. Ja moge sie umowic na polowanie w jakims lesnym palacyku ale: 1)musi byc zapewniony dobry browrar 2)super panienki z duzym biustem i dlugimi nogami chetne na sex 3)ok muzyka 4)golonko 5)polowanie na dzikom zwierzyne pyrsk willi2 mozemy zalatwic` takie, silicon wskazany, czy wolisz naturalne?, - firma nie pokrywa leczenia jezeli zainteresowany dozna urazu np. czaszki podczas spotkania z partnerka, dlatego tez wazne jest jaki bius powinnea posiadac`, ubezpieczenie mozna wykupic` od razu lub tez po`zniej, uwaga, pracownice sa doskonale przeszkolone w swoim fachu, dlatego nie warto ryzykowac`, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 14:17 lubię kiedy się zieleni, lubię jak się piwo pieni ..... Willi2 ! 1.browar sie znajdzie 2.chętnych panienek z toba na sex -brak 3.muzyka Polska /może być ta piosenka co wyżej?/ 4.golonko tez bedzie 5.polowanie też ale na Alojza i Gero ! Pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:38 "2.chętnych panienek z toba na sex -brak" no niewiem niewiem chodzby nawet twoja zona hmm ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:40 osrało cie chyba , koleś ! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:41 musi to byc prawdo ,bo sie strasznie spieniles :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:49 willi2 napisał: > musi to byc prawdo ,bo sie strasznie spieniles :-) Hhahahahahahahaha, moja żona, nie takich z łóżka nogą spychała, forumowa idioto ! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:50 brak jej frajerze meskosci w cipce Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:52 carrramba napisała: > willi2 napisał: > > > musi to byc prawdo ,bo sie strasznie spieniles :-) > Hhahahahahahahaha, moja żona, nie takich z łóżka nogą spychała, forumowa > idioto ! twoj stary to osiedlowa cipa , ciota i idiota Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:54 willi2 napisał: > carrramba napisała: > > > willi2 napisał: > > > > > musi to byc prawdo ,bo sie strasznie spieniles :-) > > Hhahahahahahahaha, moja żona, nie takich z łóżka nogą spychała, forumowa > > idioto ! > > twoj stary to osiedlowa cipa , ciota i idiota Albo ciota albo cipa. Kto jak kto ale ty to powinieneś wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 16:57 widze cycu ze wymiekles idz odrabiac lekcje Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 17:01 willi2 napisał: > widze cycu ze wymiekles idz odrabiac lekcje Już odrobione Waldusiu Kiepski :) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 17:03 nie podlizuj sie cwelu Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 17:06 pajda w kuckach była ? No bo skąd byś znał słowo "cwel"? TOBIE SIE PODLIZYWAC ? Hahahahahahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW IP: 62.233.241.* 30.05.04, 19:12 Zauważam w tej polemice wyrażne ZBOCZENIE z tematu. Aż strach pomyśleć czym by to się mogło skończyć na SPOTKANIU PIWNO-ROWEROWYM?! Carramba kontra Willi2... Nie byłyby to bynajmniej "sceny myśliwskie z Dolnej Bawarii", raczej mocne i brutalne sceny z "Dzikiego Zachodu". I nie w "Pan de Rossie" - ale "przy koniach", na ubitej końskimi kopytami i wymieszanej z końskim łajnem ziemi(!). ...Ech, donnerweter, carramba, CZUWAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 19:39 To niech mnie nie zaczepia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW IP: 62.233.241.* 30.05.04, 20:00 Faktycznie Willi2 ma niewyparzony język (polski). CZUWAJ-cie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 20:13 Gość portalu: harc mistrz napisał(a): > Faktycznie Willi2 ma niewyparzony język (polski). > CZUWAJ-cie!!! I jeszcze cholera zaczepia ! Jak nie potrafi dyskutować, to niech sobie w domino pogra. Pozdrawiam Harc MIstrza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 31.05.04, 11:30 carrramba napisała: > To niech mnie nie zaczepia ! niedosc ,ze gorol to jeszcze kapus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 30.05.04, 21:11 Autor: willi2 Data: 30.05.2004 16:38 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- "2.chętnych panienek z toba na sex -brak" no niewiem niewiem chodzby nawet twoja zona hmm ?? :-) hmmm...?, ciekaw jestem kim sa twoi rodzice?, przy okazji im gratuluja wspanialego syna!, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 30.05.04, 21:16 NIe przejmuj się Builder, to idiota, a ja nie mam żony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 30.05.04, 22:22 Autor: carrramba Data: 30.05.2004 21:16 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- NIe przejmuj się Builder, to idiota, a ja nie mam żony:) witaj!, wogo`le sie tym nie przejmuje, - Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 31.05.04, 11:28 carrramba napisała: > NIe przejmuj się Builder, to idiota, a ja nie mam żony:) Bo zona od ciebie odeszla. twoja pesja smieciarzu wystarczala tylko na mleko ! dlatego twoja zona sie musiala smykac po nocach i zarabiac dupa na zycie Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: II SPOTKANIE PIWNO-ROWEROWE FORUMOWICZÓW 31.05.04, 11:27 Gość portalu: builder napisał(a): > Autor: willi2 > Data: 30.05.2004 16:38 + dodaj do ulubionych wątków > > + odpowiedz na list > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > "2.chętnych panienek z toba na sex -brak" > no niewiem niewiem > > chodzby nawet twoja zona hmm ?? :-) > > > hmmm...?, > ciekaw jestem kim sa twoi rodzice?, > przy okazji im gratuluja wspanialego syna!, > ciekawe kim sa twoi rodzice ??? zlodziejami ?? smieciarzami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re:do lekarza willi2 31.05.04, 13:18 Jak powiedział Łukasz Górnicki / już około 400 lat temu/" Pierwszy stopień do mądrości: chcieć się dać leczyć !!!!!!!!!" Czego ci willi2 szczerze życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re:do lekarza willi2 IP: 62.233.241.* 31.05.04, 16:18 Willi2, dlaczego zachowujesz się tak po chamsku i obrażasz ludzi? Czy sprawia ci to przyjemność? Przecież tobie też ktoś może puścić taką kwiecistą wiązankę obelg i porozstawiać rodzinę po kątach, że się nie pozbierasz!? Czujesz się jak widać bezkarny na tym FORUM. ... Czuj, czuj, czuwaj nad sobą, Willi. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re:do lekarza willi2 31.05.04, 16:22 Gość portalu: harc mistrz napisał(a): > Willi2, dlaczego zachowujesz się tak po chamsku i obrażasz ludzi? > Czy sprawia ci to przyjemność? > Przecież tobie też ktoś może puścić taką kwiecistą wiązankę obelg i > porozstawiać rodzinę po kątach, że się nie pozbierasz!? > Czujesz się jak widać bezkarny na tym FORUM. > ... > Czuj, czuj, czuwaj nad sobą, Willi. Do czasu jest bezkarny , Harc Mistrzu, do czasu :) Powoli mam dość jego chamstwa Choroba nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Pozdrawiam Harc Mistrza:) Odpowiedz Link Zgłoś