Dodaj do ulubionych

tani i dobry notariusz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 11:37
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego i taniego notariusza w Katowicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: tani i dobry notariusz IP: *.centertel.pl 22.11.11, 10:33
      Polecam Panie S. Seidel - Nowak i I. Pniok na Skłodowskiej -Curie w Katowicach:) szybko i tanio:)
      • Gość: . Re: tani i dobry notariusz IP: *.c201.msk.pl 22.11.11, 11:02
        A zdarzyło ci się aby notariusz nie zastosował maksymalnej taksy notarialnej określonej ustawą? Śmiem wątpić. Maksymalne stawki ustawowe we wszystkich notariatach są podawane jako obowiązujące u nich stawki. www.katowicenotariusz.pl/taksa-notarialna.html
    • Gość: Michał Re: tani i dobry notariusz IP: 78.8.105.* 24.01.12, 01:17
      Ja byłem ostatnio na Sienkiewicza, Notariusz Onichimowski. Ok. Jest dokładny i wie co robi. Po wcześniejszych doświadczeniach wiem, że to jest najważniejsze :)
      • jancio-pancio Re: tani i dobry notariusz 24.05.17, 09:44
        Przyjmuje ludzi w klapkach i bywa nieprzyjemny.
    • Gość: Pawel Re: tani i dobry notariusz IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 15:43
      Ja polecam notariusza z PCK w Katowicach tu jest link bo nazwisko ma trudne www.notariusz-katowice.eu/ bardzo profesjonalne podejscie , mądry facet doradził nam rozwiązania w zakladaniu spółki poza tym elastycznie nastawiony co do godzin my podpisywalismy umowe o 20 :)) idealnie :)) aaa no i koszt bardzo zadowalajacy))))
      • rafal-badur Re: tani i dobry notariusz 26.01.13, 18:10
        Ja też polecam kancelarię notarialną na ulicy PCK www.notariusz-katowice.eu. Notariusz Marquardt jest konkretny i naprawdę zna się na tym, co robi. Zawsze uśmiechnięty i otwarty a nie sztywniak jak to bywa z osobami na tym stanowisku. Akt był przygotowany w ciągu jednego dnia, choć sprawa była dosyć skomplikowana. Dokument przed spotkaniem dostałem na maila. Sprawę załatwiłem tanio, szybko i bez komplikacji. Kontakt telefoniczny i podejście do klienta wzorowe. Fachowiec godny polecenia.
    • mallagoska Re: tani i dobry notariusz 15.01.13, 14:36
      Mi został polecony Notariusz na PCK w Katowicach, pierwszy raz korzystałam z tego typu usług . Kupowaliśmy mieszkanie , Pan Marquardt bardzo nam pomógł :) i wyjaśnił rzeczy o ktorych nie mieliśmy pojęcia i rozwiązania na ktore byśmy w życiu nie wpadli :) Zczystym sumieniem polecam.
      • reliaf Re: tani i dobry notariusz 25.07.13, 22:39
        notariusz-katowice-centrum.pl, centrum miasta, ul. Dyrekcyjna
        • reliaf Re: tani i dobry notariusz 28.10.13, 12:27
          biodrowicz.pl, centrum Katowic
    • gaza765 Re: tani i dobry notariusz 15.11.13, 12:07
      W Katowicach to nie wiem, ale w sosnowcu (a to przecież „rzut beretem” ;)) to pan Krupiński
      • toxicity1 Re: tani i dobry notariusz 15.11.13, 19:57
        A ja proponuję lekturę tego:

www.infor.pl/prawo/notariusz/notariusz/319510,Zakaz-reklamy-notariuszy.html#
        • ornawro Re: tani i dobry notariusz 03.05.14, 20:54
          Lepsza będzie lektura tego www.silesiasem.pl/uchwala-krn-zabrania-sztucznego-pozycjonowania-witryny-notariusza
    • maryy66 Re: tani i dobry notariusz 20.05.14, 16:15
      Notariusze w Katowicach mają zazwyczaj podobne ceny. Jak sprzedawałam mieszkanie to porównywałam oferty kilku kanceralii notarialnych w Katowicach. W sumie wybrałam najbliższego. Tutaj np. jedna z kancelarii katowickich [url=http://notariusz24.com/koszty-notarialne/]Tekst linka[/url] przedstawia fajne zestawienie jakie koszty mogę ponieść przy zakupie mieszkania o danej kwocie. Przydatne info dla kogoś kto tak jak ja nie wiedział jakie opłaty czekają nas w takiej sytuacji.
      • ornawro Re: tani i dobry notariusz 26.07.14, 17:31
        Nowa kancelaria notarialna otwarta w Piotrowicach

www.piotrowice.katowice.pl/notariusz-w-katowicach-piotrowicach
        • milanos2 Re: tani i dobry notariusz 27.07.15, 13:55
          ja korzystałem kilka miesięcy temu z usług Pana Patryka - patrykmiodonski.notariusz.pl/ - szybko i bez problemowo :)
    • lechczarnecki Re: tani i dobry notariusz 26.06.15, 21:23
      Polecam kancelarię Kamila Koziny i Michała Michalika na ul. Panewnickiej 25. Terminy spotkań dogodne dla klienta i objaśniają co jest niezbędne do sporządzenia dokumentów notarialnych i tłumaczą wszystko bardzo dokładnie.
    • hots-hots Re: tani i dobry notariusz 09.10.15, 14:09
      Pan Andrzej Wróbel to bardzo kompetentny i kontaktowy notariusz. Bardzo miły i kulturalny, podpowiedział, jak najlepiej załatwić moją sprawę.
    • janda72 Re: tani i dobry notariusz 30.01.17, 14:26
      Podpisywałem akt sprzedaży domu w Kancelarii na Jesionowej 22 u Pani Agnieszki Zymek. Radzę wcześniej zadzwonić przed wizytą i ustalić szczegóły co będzie potrzebne.
    • ksiegowosc000 Re: tani i dobry notariusz 14.02.17, 18:00
      Polecam usługi notarialne pani Marty Cholewa. Bardzo kompetentna i uczciwa osoba.
    • reniakonop Re: tani i dobry notariusz 21.04.17, 19:49
      Dzwoniłam do kilku notariuszy. Porównałam i wybrałam usługi kancelarii na Jesionowej.
    • jancio-pancio Re: tani i dobry notariusz 24.05.17, 09:49
      Wszyscy to znamy: Dobrze - Tanio - Szybko
      W przypadku notariusza sugerowałbym szczególny nacisk kłaść na dobrze. Bo oszczędność 100zł może nam się długo czkawką odbijać.
    • marta.kaw Re: tani i dobry notariusz 27.07.17, 17:47
      Kancelaria dwóch notariuszek na ul. Jesionowej 22. Tanio i szybko.
    • bgl Re: tani i dobry notariusz 03.08.17, 10:46
      ostatnio miałem trudną sprawę, załatwiłem szybko i profesjonalnie, a do tego otrzymałem rabat,bardzo polecam:
      www.notariuszbrandys.pl/
    • halinahalina8989 Re: tani i dobry notariusz 26.06.18, 17:47
      Nie wiem, czy akurat adres strony, którą podam będzie prezentował najtańszego notariusza, ale z pewnością jednego z najlepszych w okolicy Katowic. Sprawdźcie tutaj notariusz-pedracki.pl - naprawdę warto udać się po poradę!
    • coleslaw2020 Re: tani i dobry notariusz 30.06.18, 22:05
      Ja osobiście polecam: www.notariusz-kochanowskiego18.pl/ - profesjonalnie i szybko :)
    • marianek10 Re: tani i dobry notariusz 02.03.20, 20:49
      Halko a tarnów? z-miasta.pl/artykul/notariusz-tychy-kancelarie-notarialne-tychy znacie któregoś stąd? potrzebuję uczciwego na serio
    • tomaszzawada90 Re: tani i dobry notariusz 20.04.26, 08:44
      Może notariusz Marcin Onichimowski w Katowicach? Ma dobrą reputację, no i w kancelarii przy kawie możesz wszystko obgadać. Sprawdź – onichimowski.pl/.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka