Gość: aga IP: *.centertel.pl 27.02.12, 16:10 Witam, gdzie w Katowicach można kupić smaczny i niedrogi tort dla dziecka na urodziny? Pytałam właśnie w kłosie, ale cena mnie powaliła na kolana:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szefkuchnipoleca tort dla dziecka i nie tylko IP: *.c201.msk.pl 27.02.12, 20:16 Od lat najsmaczniejsze wyroby są Carrefourze przy Roździeńskiego. Torty na ''dzień dziadka'' (8dużych porcji) były tam po dwadzieścia parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: tort dla dziecka IP: *.centertel.pl 27.02.12, 21:02 Sprawdź w cukierni na Jagiellońskiej (przy skrzyżowaniu z Sienkiewicza obok kwiaciarni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: tort dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 21:47 Ile porcji i jaka kwota nie jest dla Ciebie powalająca.Tak naprawdę tortu za 20 zł z marketu bałabym się dać dziecku,a za jakość niestety trzeba zapłacić. Czy tort na 12 porcji z ozdobami dla dziecka o dowolnie wybranym smaku za ok 70 zł to będzie drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefkuchnipoleca marta napisał(a) IP: *.c201.msk.pl 28.02.12, 08:33 Tak naprawdę tortu za 20 zł z marketu bałabym się dać dziecku,a za jakość niestety trzeba zapłacić. CO ZA BZDURY. W cenie dwudziestu kilku zł oferowane były małe, lekkie torty śmietankowe. A ile takich tortów już jadłaś? Najlepiej krytykować najlepiej to czego się nie próbowało a jeszcze lepiej na oczy nie widziało. Ja w "carrefourze" przy Rozdzieńskiego kupuję wyroby cukiernicze od chwili, gdy ten sklep uruchomili. Dotychczas nie miałem nigdy zastrzeżeń do jakości i walorów smakowych, czego nie można powiedzieć o wyrobach z różnych ciastkarni produkowanych głównie z jakiś ciężko strawnych tłuszczy, cukrów i wyrobów czekoladopodobnych. To właśnie te tłuszcze mogą zaszkodzić dzieciom i za te ciężkie tłuszcze trzeba bulić po 70, 90 czy 120 zł. No ale jak ktoś waży 150kg to ma inne pojęcie na temat dobrej receptury tortu: tłuszcz ma kapać po brodzie a w temperaturze pokojowej rozpuszczać się niczym lód na patelni. Niech żyje dieta Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: tort dla dziecka IP: *.centertel.pl 28.02.12, 14:17 Dzieki za pomoc:) Nie to nie bedzie drogo..wlasnie zamówilam za 65,00 na 12 osób. Ale 110,00 to juz lekka przesada chyba. Jeszcze raz dziekuje za namiary. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: tort dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.12, 18:12 Tort o którym wspomniałam jest na śmietanie(prawdziwej-nie takiej za 20 zł bo to nie śmietana tylko wyrób śmietano-podobny ;D ) i wiem co mówię a co najśmieszniejsze to właśnie w kłosie ;)).Poza tym jest ozdobiony specjalnie dla dzieci. Jestem ciekawa w którym sklepie "Kłosa" tak wyliczyli pytam z ciekawości bo też jestem pracownikiem tej firmy. Do szefkuchnipoleca- to co naskrobałaś-łeś pozostawię bez komentarza,nie będę zniżała się do TWOJEGO poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefkuchnipoleca Re: tort dla dziecka IP: *.c201.msk.pl 28.02.12, 20:01 Masz rację, nie warto się zniżać. Lepiej uprawiać kryptoreklamę. (Ja w przeciwieństwie do ciebie jestem jedynie konsumentem który pamięta smak chleba, bułek czy ciasta ). A tę śmietanę na torty to kto pozyskuje starszy czy młodszy brat? Pewnie osobiście jedzie na tereny ekologiczne w pobliże "Archidoku", gdzie śmietankę można udoić osobiście w "biedronce" - gwarancja najniższych cen. Znam, znam tego ekologicznego producenta który cenami dumpingowymi puszystych wypieków doprowadził do upadłości kilka okolicznych piekarń wypiekających chleb i bułki metodami tradycyjnymi np chleb na zakwasie a gdy już pozbył się konkurencji wprowadził nowe, lepsze ceny. Na razie ma wszystko lepsze no bo mąkę ma najlepszą - sama w piecu rośnie - bez drożdży, no i ma super świeżą śmietanę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjm33 Re: tort dla dziecka IP: *.tktelekom.pl 02.03.12, 13:42 ja na chrzciny zamawiałam stąd: www.tortyweselne.pl/main/torty_dla_dzieci.html piękny, smaczny ale drogi... wyszedł ok 160zł Odpowiedz Link Zgłoś
tedy1989 Re: tort dla dziecka 29.08.12, 11:28 A ja polecam firmę "Kardamon" z Katowic :) www.kardamon.katowice.pl Bardzo dobre torty i ciasta w niewygórowanej cenie :) I kształt można sobie wybrać dowolny (jakieś postacie z bajek), nie z gotowego katalogu :) POlecam, naprawde warto! Odpowiedz Link Zgłoś
netka6666 Re: tort dla dziecka 29.08.12, 12:58 W prawie każdej cukierni a cena tortu zależy też od tego jaki sobie wymarzysz. Ja w jednej z cukierni w Sosnowcu zamawiałam w lipcu - 2,5 kg śmietankowy z brzoskwiniami a ozdobiony nadrukiem - zdjęcie lub obrazek drukują na opłatku pokrytym galaretką(zdjęcie robota sama dostarczyłam na CD). Całość cena 60 zł. Porównałam przedtem ceny w innych cukierniach - podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela170575 Re: tort dla dziecka 20.01.13, 20:45 Witam serdecznie :) Zajmuje się pieczeniem na zamówienie ciast oraz tortów. Oferuje torty zdobione w stylu angielskim.Wykonuje torty na wszystkie okazje ;) Wesela, chrzciny, komunie, urodziny, imieniny i inne... Wszystkie moje wyroby wykonuje z wysokiej jakości składników! Równie dużą wagę jak do smaku, który jest oczywiście najważniejszy! przywiązuje do strony wizualnej aby pięknie prezentował się na Państwa stole ;) Do każdego zamówienia podchodzę indywidualnie. Możliwość wykonania tortu o różnej wielkości dowolnym kształcie, smaku …. W zależności od upodobań klienta. Atrakcyjne ceny Zapraszam na Mój blog www. swiatpasji.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: tort dla dziecka 22.01.13, 22:16 a skad jestes? dostarczasz torty do klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
ewela170575 Re: tort dla dziecka 23.01.13, 09:56 Witam. Jestem z Katowic, oczywiście jest możliwość dowozu do klienta :) Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: tort dla dziecka 05.02.13, 16:01 a moge prosic jakis namiar? - ma blogu nie znalazlam adresu e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
zyyko Re: tort dla dziecka 21.01.13, 10:54 Jestem klientką i Kłosa i Carrefoura, i muszę przyznać że torty śmietankowe (jak i bułki) w Carrefurze są najlepsze! Dziecko też je jadło żyje i nic mu nie dolega! Odpowiedz Link Zgłoś
olinkaz123 Re: tort dla dziecka 11.07.13, 14:36 Witam, jeśli szukacie torcika dla dziecka w przestępnej cenie, zapraszam na mojego bloga:) www.tortolinka.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
ewela170575 Re: tort dla dziecka 11.07.13, 19:53 Witam. Zajmuje się pieczeniem domowych tortów na różne okazje :) Torty artystyczne w stylu angielskim, zapraszam na moja stronę www.swiatpasji.blox.pl lub na facebook www.facebook.com/Torty.Katowice. ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia90 Re: tort dla dziecka 14.11.17, 20:41 Ja torty urodzinowe zamawiam w Tyskiej Manufakturze Tortów www.tyskamanufaktura.pl/, wygląd i smak bomba - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: tort dla dziecka 08.12.17, 08:50 Niestety, ale torty są coraz droższe... W Byfyju robią piękne torty, ale cena zaporowa. Odpowiedz Link Zgłoś