strass1 09.03.13, 15:42 Ten facet należy do tej większości Polaków którzy wierzą w istnienie diabła!! Jak może się ten kraj rozwijać i modernizować skoro ma takich -i to w większości- obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wlodwoz Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 09.03.13, 15:58 Spotkał ktoś inteligentnego boksera? Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig Ja też wierzę w istnienie szatana 10.03.13, 08:41 Nie należę do zarozumiałych durni, którzy niby w nic nie wierzą, a noszą różne amulety, pukają w niemalowane drewno, noszą różowe nitki, pierścień atlantów itp. bzdury. Ja wierzę w Boga i wiem, że istnieje szatan, osobowe zło, który oszukuje ludzi różnymi złudzeniami. Nie bez powodów lansuje się na chama homoseksualizm i aborcję, walkę z CO2 itp bzdury lub łąjdactwa, a zwalcza ludzi normalnych. Ktoś tym steruje i ktoś inspiruje w tym kierunku, a tym kimś jest szatan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feministka Re: Ja też wierzę w istnienie szatana IP: *.as13285.net 10.03.13, 16:11 jedna walka za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feministka Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.as13285.net 10.03.13, 16:09 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.c193.msk.pl 09.03.13, 16:28 Adamek chyba znów za dużo wypił. Swego czasu reklamował w TV alkohol, a potem dał popis w USA (jazda pod wpływem). I ten człowiek mieni się sportowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
chernakowski Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn 09.03.13, 16:41 Pardon, ale przecież elementem wiary chrześcijańskiej jest też wiara w istnienie diabła. Spójrz na Amerykę - mają mnóstwo wszelkiej maści kościołów, są bogobojni na pokaz i aż do przesady, a mimo to się rozwijają i modernizują. Zresztą sam użyłeś słowa "większość". Mamy demokrację. I większość ma mocniejszy głos niż mniejszość. Tak to już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Mateusz Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 09.03.13, 18:30 Kusi Adamka, oj kusi... Przypomne jak to w radiowych newsow informowano o przylapaniu go w Chicago na jezdzie po spozyciu... Nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te-wi Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 00:08 no.... nie upilnował ANIOŁEK SZATANA, to dopiero obibok z tego anioła. A PIJE PAN Z WŁASNEJ INICJATYWY, a nie jakiegoś "mitycznego" szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l2 modernizuje? 10.03.13, 12:31 Elita modernizuje Amerykę a reszta (katolicy i reszta) work, buy, consume, die. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesius Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.dynamic.lte.plus.pl 09.03.13, 19:15 Też jestem katolikiem i uznaję istnienie szatana, przed którym ostrzega mnie Kościół. Jednocześnie jestem człowiekiem nowoczesnym i tolerancyjnym, bo chrześcijańska miłość bliźniego nakazuje tolerancję, a nawet więcej, bo akceptację innych ludzi. Dlatego ubolewam, Kolego, z powodu Twoich poglądów. Dlaczego nas dyskryminujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koborlovag fucktycznie, IP: 109.255.224.* 09.03.13, 21:40 Adamek to przykład kolejnego zacofanego Polaczka, życiowego niedorajdy, beznadziejnego nieudacznika, który niczego w życiu nie osiągnął i nigdy do niczego nie dojdzie, ciągnie nasz kraj na dno, żyje na garnuszku podatników i pasożytuje na innych. W odróżnieniu zapewne od Ciebie - na pewno w życiu osiągnąłeś coś, czego Adamek może Ci zazdrościć, b,a pewnie marzy o tym, by Ci buty czyścić, jestes chlubą tego narodu i rozsławiłeś Polskę na świecie, tylko tego nie wiemy bo skromnie ukrywasz sie pod anonimowym nickiem. --- Nie wiem o co robić halo, wiara w szatana jest normalnym składnikiem wiary katolickiej. Jeśli katolik nie wierzy w Szatana, to z jego wiara jest coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cliff Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 23:49 To nie szatan, to Don King, tylko Tomek po paru głębszych nie rozpoznał Odpowiedz Link Zgłoś
wivaldibb Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn 10.03.13, 07:04 Zgadza się, niektórzy są niestety jeszcze wsredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 10.03.13, 08:36 Ostatni wpierd...l jaki mu Kliczko spuścił, widać przemeblowało góralowi nie tylko twarzyczkę, ale i łepetynę. Richtig borok! Już go straszy, a co będzie za jakieś 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
mordred Uwaga, to wpis do naszych polskich katolików. 10.03.13, 10:18 Czytam te komentarze i oczom nie wierzę. W kraju, gdzie wiarę w Boga deklaruje przytłaczająca większość Obywateli, ponad połowa wpisów neguje istnienie Szatana. Wasza wiedza o własnej wierze jest tak żenująco niska, że równie dobrze możecie wierzyć w Mzimu i nic to nie zmieni. Znakomita większość z tzw. wierzących, to heretycy i ignoranci. Tak tak, do was właśnie piszę, matołki. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Re: Uwaga, to wpis do naszych polskich katolików. 10.03.13, 10:37 nie wiesz że Gazeta Wyborcza to organ polskich Żydów i to lewicowych bo prawicowi żydzi GW nienawidzą? To już wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsen44 Re: Uwaga, to wpis do naszych polskich katolików. IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 23:45 A skąd Pan wie, że to są wpisy katolików? Tu w większości są tacy, którzy piszą małą literą 'bóg" a dużą "Szatan" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Uwaga, to wpis do naszych polskich katolików. IP: 78.10.90.* 11.03.13, 08:51 Spokojnie, 90 procent czytaczy wybiórczej to ateiści i matołki, więc nie ma co dramatyzować ( no chyba,że smucić się nad tym, jak wiele dusz idzie na zatracenie). Inną sprawa jest to,ze faktycznie ludzie traktuja ten temat wybiórczo i niestety ni ema się co dziwić, bo ostatnio pojawiają się wypowiedzi kapłąnów, którzy z uśmieszkiem na twarzy wyraźnie bagatelizują temat szatana. Ale prawdą jest też to,że podobnie podchodza do spawy wierzący na cąłym świecie, to nie tylko nasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
para-lela Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 10.03.13, 10:35 W Gazecie Wyborczej panuje tolerancja ale tylko NUR FUR JUDE und HOMO wszystkich innych się tu nie toleruje, szczególnie gnębi się tu katolików Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa-szmata jesli jest Bóg 10.03.13, 11:35 strass1 napisał: > Ten facet należy do tej większości Polaków którzy wierzą w istnienie diabła!! > Jak może się ten kraj rozwijać i modernizować skoro ma takich -i to w większośc > i- obywateli. to szatan również istnieje, największym zwycięstwem szatana jest to ze mało kto w niego wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
wiseguy2012 the rolling stones 10.03.13, 13:26 i wiele gwiazd rocka w USA oficjalnie należy do kościołów satanistycznych. Co gazeta widzi w tym dziwnego? Szatan istnieje i właśnie w XXI wieku zbiera NAJWIĘKSZE żniwa swojej działalności Odpowiedz Link Zgłoś
wiseguy2012 Adam trzymaj się ... 10.03.13, 13:35 nie daj się ch..wi skusić ! Bo jak się dasz to skończysz ja wszystkie te pozostałe gwiazdeczki tzn. w rynsztoku ze złamanym życiem. RODZINA to SKARB Odpowiedz Link Zgłoś
skilt boks to jest sport MOCNO kontaktowy: nie ma się co 10.03.13, 15:28 dziwić a poza tym facio jest z Gilowic i stamtąd to biskup pochodzi nawet i jeden facet, za komuny - nie pamiętam nazwiska - który opity zwalił się ze schodów "na amen" a potem były straszne mecyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlueBlazer Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.toya.net.pl 10.03.13, 19:11 jakoś ci bozia w walce z Kliczką za bardzo nie pomogła... Odpowiedz Link Zgłoś
miroo zacznijcie myśleć zamiast ciągle wierzyć... 10.03.13, 19:21 i zajmijcie się pożytecznymi rzeczami a nie religią, modą, plotkami i innymi śmieciami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżejms_Błąd Re: zacznijcie myśleć zamiast ciągle wierzyć... IP: 12.173.204.* 10.03.13, 21:10 Dla roznych ludzi rozne rzeczy sa pozyteczne. A tego, ze szatan nie istnieje, wcale nie jestem taki pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslaw0314 Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 10.03.13, 19:28 Co w tym dziwnego,wszak Adamek sam zaprasza w swe życie szatana używając pseudonimu "diablo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyty Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.13, 09:23 Tomasz "Diablo" Adamek ?! k... , pierwsze słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
kinobajka Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 10.03.13, 22:35 Żałosny dziennikarzyno w którym fragmencie wypowiedzi Tomasza Adamka jest stwierdzenie, iż wierzy on w szatana??? Bo jednak wiara w coś a wierzenie w istnienie czegoś to jednak dwie różne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 08:33 Katolicki debil przemówił. Słownik Języka Polskiego jest dostępny w Internecie. To żałosne, jak katolicy mało wiedzą o swojej religii. Skoro wierzy w Boga, to wierzy i w Szatana, chyba jasne, katolski oszołomie? Jeszcze powiedz, że Bóg w starym Testamencie to dobry i kochający ojciec i będziemy mieli komplet. Idź dalej módl się do tych swoich bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 11.03.13, 06:45 O kurcze! Czytam i oczom nie wierzę! Tu naprawdę są ludzie, którzy wierzą w kościelne bajędy, nienawidzą Żydów i wszystkich innych, jak im ksiądz nakazał, uważają demokrację za dyktaturę większości a jednocześnie czują się dyskryminowani!!! 8-| W XXI wieku! W Europie! Ludzieeee, litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D A do jazdy po pijaku tez kusi ten szatan? IP: *.ias.bredband.telia.com 11.03.13, 07:09 Adamek mowi ze joga nie jest koszer, za to jazda autem na gazie juz pewnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 11.03.13, 07:21 spotkałem sie z opinią, iz jednym z większych sukcesów Szatana jest wmówienie ludziom iż nie istnieje. I coś w tym jest. pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
woj281 Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mnie... 11.03.13, 08:13 Góral i kato-ciemniak to jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figu Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: "Gość kusi mn IP: *.189.72.1.e-plan.pl 11.03.13, 08:28 woj281 i debil to jedno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: hehe IP: *.plastcom.pl 11.03.13, 09:31 Kato - barany z pod figurki nieświętego Wojciecha zrobiły ludziom, (do tej pory przyzwoitym i bogobojnym), w okresie ubiegłych stuleci, wodę z mózgów. Inkwizycja, strach przed "ogniem piekielnym" poparty strachem przed stosem i torturami tego, im współczesnego świata, nadal kiełkują trująco w zidiociałych łepetynach niektórych hihi, "wiernych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 72 Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: hehe IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.13, 10:18 hm mozna sobie wmowic ze to szatan winny nie ja ,kazde zlo jest szatanem ktory zalezy od nas ,obojetnie jak nazwiemy,ale wygodniej jest zwalac na szatana , tak jak uczen gdy dostanie pale mamo umialem tylko pani, pan sie na mnie uwzial ,zoboczylem portmonetke i to szatam mi mowil wez itp no i usprawiedliwione Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: hehe 11.03.13, 14:07 Boj sie Boga, Adamek! Nie wyłaź więcej na ring, bo skutki mogą być jeszcze gorsze! Wyrzuć z domostwa wszelkie fotografie z Kliczką, to ten "szatan" ci we łbie namieszał... tak dobrze się zapowiadał ten Góral, a tu... Odpowiedz Link Zgłoś
zyga_1 Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: hehe 11.03.13, 19:53 Tyn Adamek mo I tak wiyncej uoleju we uepie niz ty cirano, ubecko szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sturmbahnfuhrerZMS Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: hehe IP: *.opera-mini.net 11.03.13, 20:23 zyguś,ORMowcy latryna w rankingu służb, każdemu zazdrościli,nawet SOKIście i listonoszowi; ty widać jesteś wachneistrem z tylnej bramy Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Tomasz Adamek wierzy w Szatana: hehe 17.04.13, 08:20 Cały ten chrześcijański cyrkus należy powoli zlikwidować. Nie ma pozytywu jakiego mogłoby się mu przypisać, za to minusów i grzeszków do cholery albo i więcej. Zniknie religijny fanatyzm, (istnieje i w Islamie), zdechnie i diabeł i piekło i cały ten "cudów pełny" kram. Odpowiedz Link Zgłoś