onbielskoo Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie ... 11.06.13, 21:38 Ale o co wam chodzi? Student miał dobre serce i adoptował aż 20 kotów. Przecież już to świadczy o jego czułości i dobroci. Poza tym nie wierzę w resztę bzdur. Założe się , że koty juz miały połamane nózki i ryjki przed adopcja. Odpowiedz Link Zgłoś
ja5569 Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie ... 11.06.13, 21:44 Student? Ciekawe co on studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutni IP: *.205.58.205.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.06.13, 09:19 Studiuje medycynę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Świr 12.06.13, 07:55 ale student farmacji . Trzeba być ostrożnym wobec każdego . Odpowiedz Link Zgłoś
czechy11 Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie ... 12.06.13, 07:56 Nie rozumiem dlaczego dane osobowe i wizerunek tego zwyrodnialca sa chronione. Sąd powinien uchylic w tym zakresie tajemnicę. Całe społeczeństwo ma prawo wiedzieć jak wyglada ta osoba aby móc strzec się przed takimi osobami. Inaczej będzie mógł robić to dalej. Powinien powstać krajowy rejestr osób znęcajacych sie nad zwierzetami tak aby mozna było sprawdzić kto zgłasza się po zwierzaka i uniknąc takich sytuacji na przyszłość. Teraz jestem ciekaewy jak sad potraktuje tego zwyrodnialca - niestety obawaim się, ze jak zwykle łagodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_przemian Tak zaczynał niejeden seryjny morderca 12.06.13, 09:08 Historia psychopatów-morderców pokazuje, że też zaczynali od mordowania w wymyślny sposób zwierząt, a po jakimś czasie przechodziło to na ludzi. Nie oszukujmy się, jeśli ktoś jest w stanie rozbić głowę o ścianę psu, kotu czy ukręcić łeb gołębiowi, to jest mu wszystko jedno i to samo zrobiłby bez wahania z dzieckiem, czy nawet dorosłym, gdyby się nie bał wyższej kary, a z czasem u psycholi i ten strach przechodzi, a potem mamy trupy dzieci, młodych kobiet i staruszków. Inny student, z Warszawy, jakiś czas temu zamordował i poćwiartował prostytutkę. Wykształcenie nie ma zatem znaczenia, prędzej zabije profesor uniwersytetu niż hydraulik, bo tzw. inteligencja uważa, że stoi ponad resztą społeczeństwa, co często przechodzi w takie przekonanie o własnej wyjątkowości, że dewiantom wydaje się, iż mogą bezkarnie bić, zabić i nie wiadomo, co jeszcze. Historia zna wiele takich przypadków. Z polskiego podwórka mamy gangstera Masę słynącego z tego, że jako nastolatek ukręcał głowy gołębiom, a działając w gangu lubił łamać nogi i przestrzeliwać kolana swoim "dłużnikom" od haraczy i ich rodzinom. Za jego gó... warte zeznania dostał dożywotnią ochronę, nową tożsamość i jest teraz podobno szanowanym biznesmenem, szkoda, że nikt nie ukręcił łbów jego bezwartościowym genetycznie zwichniętym bachorom. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1978p Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie ... 12.06.13, 13:17 Powinien dostać nie trzy ale z 10 lat. To wyraźnie jakiś psychopata, ciekaw co takie coś ma we łbie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1978p Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie ... 12.06.13, 13:33 Mam nadzieję że już wyleciał ze studiów i nigdy ich nie skończy. ŻADNYCH! I nigdy nie będzie wykonywał pracy z ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_siemionowna izolować 12.06.13, 21:25 Są wiarygodne badania, z których wynika, że sadystów (seryjnych, którzy mordowali z motywów seksualnych) podniecają w kolejności: 1. normalny stosunek bez przemocy (wcale albo umiarkowanie) 2. stosunek z przemocą (gwałt) 3. sama przemoc (tortury, zadawanie bólu, cierpienie ofiary) Mierzono to za pomocą narzędzi do pomiaru erekcji. Wnioski nie są zbyt optymistycznie nastrajające. Penetracja to tylko 'narzędzie' tortur, więc baaaaaaardzo możliwe, że dzieci albo kobiety byłyby następne. Torturowanie zwierząt to JEDNO Z KRYTERIÓW DIAGNOSTYCZNYCH STWIERDZENIA PSYCHOPATII, ponieważ wielu psychopatów (w tym seryjnych morderców) torturuje lub torturowało zwierzęta. Chodzi o satysfakcję z obserwowania cierpienia i z poczucia władzy. Moim zdaniem tacy ludzie powinni być izlolowani i nie widze powodów, dla których nie testowac na nich kosmetyków. Testy na zwierzakach są 1. okrutne 2. (moze wazniejsze) niewiarygodne. A psychopaci nie są chorzy psychicznie, odróżniają dobro od zła, wiedzą, że robią źle. Po prostu decydują się nie przestrzegać norm społecznych (stąd czasami używa się okreslenia socjopatia). Odpowiedz Link Zgłoś
antirussia81 Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie ... 18.06.13, 11:56 Po raz n-ty napiszę: niech ktoś w końcu zmieni te durne przepisy - czas umożliwić dziennikarzom podawanie pełnych DANYCH OSOBOWYCH, tak jak np. w Wielkiej Brytanii. Dlaczego mam być narażony, że nieświadomie podam kiedyś rękę takiemu ścierwu? Że będę nieświadomie siedział z nim biurko w biurko? Chcę wiedzieć, kogo mam traktować jak gó... na chodniku - czyli omijać z daleka, a jak już dotykać, to nie inaczej jak tylko nogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutni IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.13, 12:25 wszystko chyba napisane .Dodam jedno. Nawet nie chcę sobie wyobrażać , jak czują sie osoby , które temu sadyście , psychopacie powierzały zwierzęta , wcześniej pewnie uratowane , leczone ... Dlatego myślę ,że znając dane tego zwyrodnialca powinny je udostępnić . Internet to jedyna broń w takiej sytuacji . Inaczej -dostanie wyrok w zawiasach , pozostanie anonimowy i za jakiś czas znowu zacznie krzywdzić zwierzeta czy dzieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutnie IP: *.1000lecie.pl 18.06.13, 13:05 Ten amator-sadysta powinien ponieść srogą karę i siedzieć bardzo długo w więzieniu, jako niebezpieczny przestępca. Domaganie się jego danych osobowych przez wku... Internautów - "pachnie" mi tutaj... l y n c h e m . (HKP) ... MAMY TAKIE "LIBERALNE PRAWO": 1, 2, 3, ... i "enty" milion zł lub $$$$$$$ - można ukraść. PYTAM WIĘC: CZY KTOŚ ZA COŚ TAKIEGO W III RP... SIEDZI W PIERDLU??? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutni 18.06.13, 15:13 antirussia81 napisał: > Po raz n-ty napiszę: niech ktoś w końcu zmieni te durne przepisy - czas umożli > wić dziennikarzom podawanie pełnych DANYCH OSOBOWYCH, tak jak np. w Wielkiej Br > ytanii. Już jest skazany? Odpowiedz Link Zgłoś
sniyg Re: Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutni 21.06.13, 19:09 Wyroki za tego typu sprawy powinny być znacznie większe, do tego spore kary pieniężne Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Student adoptował 20 kotów. Wszystkie okrutni 23.06.13, 11:15 Taaa. w oógle za wszystko powinny być "więsze". Juz mamy jeden z najbardziej punitywnych systemów na świecie ale ciągle jeszcze "za mało". Odpowiedz Link Zgłoś