Dodaj do ulubionych

Apel do osob chorych na raka

14.06.13, 21:33
Witam serdecznie.Mam prosbe,chcialabym nawiazac kontakt z osobami ,ktore wygraly z rakiem badz tez przeszly chemioterapie.
Dwa miesiace temu dowiedzielismy sie z mezem (37lat),ze ma raka zoladka.Niestety,to rak nieoperacyjny(sluzowo komorkowy).Sa juz przezuty na jelito i otrzewna:/ Tydzien temu maz rozpoczal chemioteapie.Ja bardzo cierpie psychicznie i emocjonalnie,glownie dlatego,ze nie jestem w stanie w zaden sposob mu pomoc,a takze,ze boje sie tego,ze zostane sama,,u niego dodatkowo dochodzi cierpienie fizyczne.Wiem,ze mozemy skorzystac z pomocy psycholaga,i tu o dziwo moj maz juz nie protestuje gdy mu to zaproponowalam,a jeszcze 2 tygodnie temu twierdzil,ze nie ma takiej potrzeby....Tyle,ze psycholog wie pewne rzeczy tylko z doswiadczenia....A ja chcialabym poznac i porozmawiac kogos kto przeszedl przez to pieklo.Osobe,ktora podzieli sie z nami swoimi doswiadczeniami.Nie bedzie owijac w bawelne,ale i byc moze doda otuchy i wiary.Rozwieje pewne watpliwosci.Jesli sa osoby ,ktore moga w taki sposob nam pomoc-prosze o kontakt MagdaM831@interia.pl Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka