Dodaj do ulubionych

Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawiać...

26.07.13, 10:11
JAK SMAKUJE ODGRZANY KOTLECIK?
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.13, 10:44
      Bikini na szlaku jest ok, jest na czym oko zawiesić ;)
    • Gość: mk Re: Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawi IP: *.internetia.net.pl 26.07.13, 11:04
      Pytanie dnia: czy powinno się jeszcze bardziej oskubać społeczeństwo dla jego dobra?
    • marszalek1980 co ma tytuł do treści artykułu? 26.07.13, 15:05
      znowu Ewa F. pisze artykuł pod durnym tytułem... co ma bikini wspólnego z klapkami czy laćkami? a sukienka? w sukience nie można łazić po szlaku? wszyscy muszą w spodniach? jakoś nikt nie gani facetów chodzących po górach z gołą klatą a to w bikini i górskich butach nie można? Zdarzało mi się widzieć dziewczyny z plecakami i górą od bikini na wierzchu jak słońce paliło...

oczywiście buty na obcasie czy klapki to nie miejsce na góry, ale ten temat jest dyżurny, powraca co rok jak bumerang i zawsze u tej samej autorki. Jak ktoś ostatnio napisał - Ewa F. to ciągle odgrzewane kotlety. Może w końcu wymyślisz coś nowego?
      • Gość: Gg Re: co ma tytuł do treści artykułu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 17:17
        Wierszowka wpadnie nawet za starego kotleta:)
        • Gość: lubiący góry GOPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.13, 19:42
          Bikini tak może być
          Ale za złe obuwie powinno się karać ludzi jeśli im się coś stanie , lub zrobić tak jak na Słowacji że trzeba mieć wykupione ubezpieczenie w innym wypadku w razie urazu , wypadku będzie się słono płaciło < na 90% osoby wybierające się w sandałach w góry nie będą o tym ubezpieczeniu pamiętać>
          Dodatkowo pieniądze z ubezpieczenia poszły by na konto GOPRU co było by BARDZO ale to bardzo dobre i pożyteczne.
      • xtc3 Re: co ma tytuł do treści artykułu? 26.07.13, 18:34
        może dlatego temat powraca co rok jak bumerang, że lato powraca co rok jak bumerang? po drugie sam/a wymyśl coś nowego na lato w górach i może wtedy ewa f. o Tobie napisze i będzie premierowo i nikt nie będzie marudził, że ten sam temat pojawia się znowu.
        • Gość: lord Re: co ma tytuł do treści artykułu? IP: *.play-internet.pl 26.07.13, 19:05
          skoro fe zatrudnili do pracy (nie wiem na jakiej podstawie - może za zasługi? bo poziom tekstów jest zazwyczaj żenujący) to powinna czasem się wysilić i napisać coś nowego, a nie ciągle to samo...

naprawdę nie wiem, po co ją tam trzymają... już lepsi by byli jacyś statyści - też psinco napiszą, a są tańsi
      • poborowy102 Re: co ma tytuł do treści artykułu? 26.07.13, 23:14
        Ewa jest już prawdziwą turystką, bo pewnie kupiła buciki w Decatlonie za sto złotych. Chcviłbym ją widziec w tych trzewikach w tatrach - zesrałaby się i tyle by było z jej mądrości.\ Beskidy są dla każdego, jak ktoś chce w klapkach to niech łazi, oblazłęm połowę Beskidów w trampkach i co mi Ewciu zrobisz?
    • iq120 Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawiać... 26.07.13, 19:18
      No bez przesady.. Pani ewa f zapewne nigdy nie była na Klimczoku z Szyndzielni. Ceprostrada szeroka i i gładka, samochodem można wjechac na sam szczyt. Nie obrażając - emerycka trasa i dla matek z dzieckiem na ręku (widzałem). Asfaltu tylko brak.
      W zimie oczywiście bywa róznie.
      • Gość: hehe Re: Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawi IP: *.internetia.net.pl 26.07.13, 22:09
        Idiotka pisze idiotyzmy, że z Szyndzielni do Klimczoka to trzeba mieć ekwipunek, bo jak nie to co? W przepaść się spadnie wg idiotki? :D Zwykła leśna ścieżka, a idiotka ewa Fu histeryzuje:D
        • Gość: r2d2 Re: Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawi IP: *.simant.pl 26.07.13, 22:28
          lobby goprowskie w natarciu :)
          • poborowy102 Re: Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawi 26.07.13, 23:10
            nie wiem jakie tam lobby goprowskie, wydaje mi się, że Ewie nawet żaden goprowiec nie dał do buzi, a zabiera głos w jego imieniu...
            • Gość: Ada Re: Na szlaku w bikini. Ratownicy powinni wystawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 19:54
              Poborowy, weź na wstrzymanie.
              Temat jak bumerang, bo co roku nowi turyści odkrywają Beskidy, a wyobraźni wielu brakuje. Jak jest dobrze, to można się pośmiać z obcasów wbijających się w ścieżkę, ze złamanych szpilek (widziałam) czy spieczonych na czerwono ramionach. Gorzej, gdy turysta w japonkach skręci nogę i sam nie potrafi zejść. Gdy maluch, któremu zapomniano nałożyć coś na główkę dostaje wysokiej temperatury i "haftuje".
              Elegancja przede wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka