arnold7 07.08.04, 19:11 erwin10.fm.interia.pl/Leo2A6EXl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbigniew_weber Re: S`loonski Lyjo:)) 07.08.04, 20:58 carrramba napisała: > A jakie barwy maskujące !!! W sam raz do służby w siłach pokojowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: S`loonski Lyjo:)) 07.08.04, 21:05 zbigniew_weber napisał: > carrramba napisała: > > > A jakie barwy maskujące !!! > > W sam raz do służby w siłach pokojowych :-) Żeby było widać z daleka ? Uwaga czołg jedzie? Może ma Pan rację, mnie się czołg gorzej kojarzy. Panie Weber a tak przy okazji, jak tam klaka na "Zagłębiu " ? Co w wyszukiwarce ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: S`loonski Lyjo:)) 07.08.04, 21:03 carrramba napisała: > A jakie barwy maskujące !!! Bo to jest wersja plazowa, uzywana przez Slaska Morska Straz Graniczna (SMSG): republika.pl/silesia4/alt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: S`loonski Lyjo:)) 07.08.04, 21:10 Aaaaaaaaaaa, plażowa. A granatów plażowych i KBKS-ów nie masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: S`loonski Lyjo:)) 08.08.04, 00:19 carrramba napisała: > Aaaaaaaaaaa, plażowa. A granatów plażowych i KBKS-ów nie masz ? Plaza jest szeroka, a reszta to tajemnica wojskowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: S`loonski Lyjo:)) 08.08.04, 01:35 A fajny uon jes! erwin10.fm.interia.pl/Leo2A6EXl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tata_arnolda7 Re: S`loonski Lyjo:)) 08.08.04, 01:37 Ciulaty jest, osrany jakby.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: S`loonski Lyjo:)) 07.08.04, 22:23 Richtofen malował swoje samoloty na czerwono żeby było go widać z daleka, a był tak dobrym pilotem, że widok jego czerwonej maszyny wzbudzał jedynie strach. Ze śląską armią jest podobnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: S`loonski Lyjo:)) 07.08.04, 22:27 laband napisał: > Slonsk : Polska > 1 : 0 W ciasteczka gramy ? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:27 Śląska armia? Ostani raz coś takiego było w czasie powstań śląskich! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:31 to byli polske insurgynty Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:31 Śląskie czyli polskie! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:33 wiysz niykere nawet byli ukrainske Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:39 > Śląska armia? > Ostani raz coś takiego było w czasie powstań śląskich! Masz na myśli Selbstschutz Oberschlesiens? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:40 Nie myślałem o tych niemieckich, szowonistycznych bojówkach, ale o naszych powstańcach śląskich :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:45 Czyli to była armia, a wg Ciebie słowo śląska jest synonimem polska, czyli mieliśmy do czynienia z armią polską, więc nie było 3 powstań śląskich, tylko wojny polsko-niemieckie wywołane przez Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorus Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 22:50 "armia" nie w sensie oficjalnek nazwy, ale określenia na duże zgrupowanie wojskowe. Ofcjalna nazwa - jak dobrze pamietam - to "Wojska Powstańcze na Górnym SLąsku" Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) 07.08.04, 23:49 fiodorus napisał: > "armia" nie w sensie oficjalnek nazwy, ale określenia na duże zgrupowanie > wojskowe. > Ofcjalna nazwa - jak dobrze pamietam - to "Wojska Powstańcze na Górnym SLąsku" My wom Gorole tysz zrobiymy powstania, kjere s czasym bydom nazwane polskie, bo s rzekonyj chynci przylonczynia sie Polokow do slonskij Maciyrzy, ala to jak nom braknie przestrzyni zyciowyj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Wreszcie sieć mi działa :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:23 A to Woom ji jeszczy niy brahuo? Odpowiedz Link Zgłoś