arturradek
16.05.14, 21:55
Odnośnie wszystkich tych wypowiedzi na temat łatwego życia, biznesu i dużej kasy to totalne gó... to co się dzieje w Polsce, w 2002 założyłem firmę budowlaną - na dzień dzisiejszy jestem na samym dnie długi, komornicy jeszcze tylko popaść w alkoholizm i pierdyknąc sobie w łeb - tak przeważnie kończy każdy chcąc uczciwie prowadzić biznes. Takie mamy czasy powalone, co najgorsze nic z tym nie można zrobić do puki będziemy mieli zus powyżej 1000 zł, vat kosmiczny oraz inne dobijające opłaty. Ludzie obudźcie się tutaj już nie ma szans na nic, z każdej strony nas upirerdzielą przy jakiejkolwiek prubie odbicia się od dna. Nasz rząd i prawo które wymyślają jest tylko i wyłącznie dla nich. Jest jedyna rzecz która w Polsce ma prawo bytu - POLITYKA - totalne bezprawie, bezkarność i tylko to ma prawo bytu, potyczki Kaczyński - Tusk przedwyborcze zagrania aby tylko posadkę utrzymać i żyć w luksusie a z całej reszty śmieją się w żywe oczy i każdemu to pasuje !!!
Opamiętajcie się ludzie macie jeszcze nadzieję na lepsze jutro - wiem każdemu wolno marzyć - każdy ma dosyć takiej egzystencji ale czemu nic z tym nie robicie ???.