Dodaj do ulubionych

Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii...........

03.09.04, 14:41
Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... IP: 150.254.85.* 03.09.04, 14:47
      carrramba napisał:

> Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe jak sie czuja aktywisci Wolnego Kaukazu ?
    • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 14:47
      carrramba napisał:

> Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Polityczna śmierć Putina, mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pit Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... IP: 150.254.85.* 03.09.04, 14:52
        > carrramba napisał:
        >
        > > Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > Polityczna śmierć Putina, mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!

Carrambo porzuc ta nadzieje.
        • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 14:54
          Gość portalu: Pit napisał(a):

> > carrramba napisał:
          > >
          > > > Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > > Polityczna śmierć Putina, mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!
          >
          > Carrambo porzuc ta nadzieje.
          Wiesz ,że terroryści uciekli ? wmieszali się w tłum i udawali zakładników..
          Biedne dzieci, nie wiem co napisać.......
          • Gość: Pit Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... IP: 150.254.85.* 03.09.04, 14:56
            carrramba napisał:

> Gość portalu: Pit napisał(a):
            >
            > > > carrramba napisał:
            > > >
            > > > > Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > > > Polityczna śmierć Putina, mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!
            > >
            > > Carrambo porzuc ta nadzieje.
            > Wiesz ,że terroryści uciekli ? wmieszali się w tłum i udawali zakładników..
            > Biedne dzieci, nie wiem co napisać.......

Wiem o tym ale wierz mi Putin i tak bedzie mial poparcie bo taka jest Rosja, z
            malymi wyjatkami.
            • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 14:59
              Gość portalu: Pit napisał(a):

> carrramba napisał:
              >
              > > Gość portalu: Pit napisał(a):
              > >
              > > > > carrramba napisał:
              > > > >
              > > > > > Koszmar ! 150 dzieci nie żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > > > > Polityczna śmierć Putina, mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!
              > > >
              > > > Carrambo porzuc ta nadzieje.
              > > Wiesz ,że terroryści uciekli ? wmieszali się w tłum i udawali zakładników
              > ..
              > > Biedne dzieci, nie wiem co napisać.......
              >
              > Wiem o tym ale wierz mi Putin i tak bedzie mial poparcie bo taka jest Rosja,
              z
              > malymi wyjatkami.
              Nie. To niemożliwe. Drugi raz doprowadził do śmierci zakładnikó. Teraz to
              dzieci.............. Śmierć terrorystom !!!!!
              • Gość: Pit Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... IP: 150.254.85.* 03.09.04, 15:01
                Masz racje powinno sie te gnidy rozdeptywac.
                • Gość: pyra Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... IP: 213.68.44.* 03.09.04, 15:17
                  no, no panowie nie mowcie tak dosadnie o sobie, bo jeszcze naprawde was ktos
                  rozdepnie.
                  • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 15:22
                    Gość portalu: pyra napisał(a):

> no, no panowie nie mowcie tak dosadnie o sobie, bo jeszcze naprawde was ktos
                    > rozdepnie.
                    kolega Putin sie odezwał ?w d... ma Putin śmierć tych ludzi, jednostka się nie
                    liczy
                    ROSJANIE OBUDZCIE SIE WRESZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:14
                      Ciekaw jestem, co ty byś zrobił na jego miejscu?
                      A w ogóle to, co was wszystkich obchodzi Rosja i jej walka z Czeczeńskimi
                      obrońcami suwerenności swojego kraju?
                      Nie macie własnych problemów?
                      • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:25
                        Oglądałem relacje, TVN-u i odniosłem wrażenie ze oni się cieszą!
                        Cieszą się ze nareszcie maja, czym widzów do telewizorów przyciągnąć a ten
                        dupek, co prowadzi ten program to aż na stołku podskakuje z radości, no i maja
                        swojego rannego kolegę!
                        Ciekaw jestem czy jak już skończą pokazywanie tragedii tych ludzi to rozpęta
                        się taka sama dyskusja na temat etyki dziennikarskiej jak w wypadku Milewicza?
                        No chyba, że rodziny tych ludzi nie cierpią a pokazywanie płaczących i
                        pokrwawionych ruskich jest jak najbardziej etyczne.
                        • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:43
                          wiesmin napisał:

> Oglądałem relacje, TVN-u i odniosłem wrażenie ze oni się cieszą!
                          > Cieszą się ze nareszcie maja, czym widzów do telewizorów przyciągnąć a ten
                          > dupek, co prowadzi ten program to aż na stołku podskakuje z radości, no i
                          maja
                          > swojego rannego kolegę!
                          > Ciekaw jestem czy jak już skończą pokazywanie tragedii tych ludzi to rozpęta
                          > się taka sama dyskusja na temat etyki dziennikarskiej jak w wypadku Milewicza?
                          > No chyba, że rodziny tych ludzi nie cierpią a pokazywanie płaczących i
                          > pokrwawionych ruskich jest jak najbardziej etyczne.
                          >Nie wiem kto ci tam na stołku podskakiwał, widocznie mamy inne telewizory !!!
                          Morderdując dzieci- załatwili sobie jedno ! Świat się od nich odwróci !
                          Tego chcieli ? Tak się walczy o niepodległość ?
                          Wiesmin !! Żałosny jesteś !!!! Żal mi Ciebie !!!
                          • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:53
                            żołnierze AK wywołując powstanie warszawskie przyczynili się pośrednio do
                            zamordowania kilkaset razy większej ilości dzieci niż ci bojownicy o wolność
                            czeczeni a do tego należałoby doliczyć dorosłą ludność cywilną wymordowaną w
                            czasie tłumienia powstania i wszystkie ofiary akcji odwetowych za ich akcje
                            przeciw okupantom.
                            Caramba żal mi ciebie!
                            • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:01
                              wiesmin napisał:

> żołnierze AK wywołując powstanie warszawskie przyczynili się pośrednio do
                              > zamordowania kilkaset razy większej ilości dzieci niż ci bojownicy o wolność
                              > czeczeni a do tego należałoby doliczyć dorosłą ludność cywilną wymordowaną w
                              > czasie tłumienia powstania i wszystkie ofiary akcji odwetowych za ich akcje
                              > przeciw okupantom.
                              > Caramba żal mi ciebie!

Wiesmin, mam nadzieję, że jesteś jedynym człowiekiem, który popiera
                              wymordowanie dzieci przez czeczeńskich terrorystów. nie potrafię nawet tego
                              skomentować. I nie wiem, czy ktokolwiek na świecie potrafi. Byli ochotnicy,
                              którzy chcieli zastąpić dzieci. A propos, piłeś jakieś płyny od środy ? Jadłeś
                              coś?
                              BO TE DZIECI NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:41
                                carrramba napisał:

> wiesmin napisał:
                                >
                                > > żołnierze AK wywołując powstanie warszawskie przyczynili się pośrednio do
                                >
                                > > zamordowania kilkaset razy większej ilości dzieci niż ci bojownicy o woln
                                > ość
                                > > czeczeni a do tego należałoby doliczyć dorosłą ludność cywilną wymordowan
                                > ą w
                                > > czasie tłumienia powstania i wszystkie ofiary akcji odwetowych za ich ak
                                > cje
                                > > przeciw okupantom.
                                > > Caramba żal mi ciebie!
                                >
                                >
                                >
                                >
                                >
                                > Wiesmin, mam nadzieję, że jesteś jedynym człowiekiem, który popiera
                                > wymordowanie dzieci przez czeczeńskich terrorystów. nie potrafię nawet tego
                                > skomentować. I nie wiem, czy ktokolwiek na świecie potrafi. Byli ochotnicy,
                                > którzy chcieli zastąpić dzieci. A propos, piłeś jakieś płyny od środy ?
                                Jadłeś
                                > coś?
                                > BO TE DZIECI NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dlaczego wmawiasz mi ze popieram mordowanie dzieci?
                                Bo nie podniecam się ich śmiercią tak jak ty?
                                Jak myślisz, kiedy Czeczenskie dzieci( te, którym udało się przeżyć wyzwalanie
                                ich kraju od terrorystów) ostatnio jadły jakiś normalny posiłek?
                            • andrew_wood Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 08.09.04, 05:48
                              wiesmin, jak ci sie to zgadza,- zabijac pod pretekstem WOLNOSCI,rowniczesnie
                              tkwiac dobrwolnie w kajdanach religii. Widzisz zezowacie czy z naturys per
                              wersyjny? Pomylka moja co do 'dojrzalosci'wiesmina.
                              • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 08.09.04, 09:22
                                A może oni chce tkwić w tych kajdanach?
                                Może im z tym dobrze?
                                Może na tym polega sens ich wiary?- Na dobrowolnym poddawaniu się wszystkim jej
                                wymogom, przestrzeganiu jaj nakazów i zakazów, może dla nich to jest właśnie
                                wolność?
                                • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 08.09.04, 09:25
                                  wiesmin napisał:

> A może oni chce tkwić w tych kajdanach?
                                  > Może im z tym dobrze?
                                  > Może na tym polega sens ich wiary?- Na dobrowolnym poddawaniu się wszystkim
                                  jej
                                  >
                                  > wymogom, przestrzeganiu jaj nakazów i zakazów, może dla nich to jest właśnie
                                  > wolność?
                                  Cos mi się wydaje Wiesmin, że Koran sobie a oni sobie:)))
                                • andrew_wood Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 22.09.04, 04:40
                                  Wiesmin. No, nie ladnie tak 'z natury'kijem w mrowisko gdy o zabijaniu mowimy.
                                  Klatw uzywasz niby tak gleboko poruszony a to tylko zabawa; 'z natury'.
                                  Przekorny jestes ,chorobliwie. Nie dobrze tak. Machasz czekiem bez pokrycia.
                                  No i nie wiem czy nie jasno wyrazilem sie czy z przekory blednie czytasz.
                                  // Pozna reakcja moja na linje sprzed tygodni, bo w podrozy bylem.//No wiec
                                  w/g mnie kazda religia to kajdany ale ISLAM spoznia sie z reforma po prostu,
                                  i to setki lat. Tonie w sprzecznosciach i klamliwych interpretacjach; klerykom
                                  to na reke; bezkarnie moga trzymac cale narody w przescieradlach i nosem w
                                  piach. Przeludnieni sa,-kondonow czas zaczac uzywac a nie zdziesiatkowania przez
                                  Zachod.Pozdr AW
                      • andrew_wood Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 04.09.04, 01:45
                        Wiesmin, jak dobrze jest 'uslyszec' dojrzalego,...Tamci marnuja tyle miejsca,..
                        Moze zrob taki dobry uczynek, poustawiaj ich,.. lch nalezaloby nazad do lawy
                        szkolnej.Po co ludzie tak gegaja jakby wstydu nie mieli. Tyle na tych forach
                        jest smarkaczy, - z wasem pewnie. Pozdrawiam.
                        • andrew_wood Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 06.09.04, 11:08
                          Tak, Wiesmin, piszesz dojrzale i zareagowalem na to. Popelnilem jednak okropne
                          przeoczenie twoich wczesniejszych postow,- brzmia one nieco jak Vanessy
                          Redgrave wypowiedzi w obronie 'zdesperowanych czeczenskich bojownikow o
                          wolnosc',FREEDOM FIGHTERS,..Nie stoje po zadnej stronie ani w Europie ani Azji,
                          konflikty etniczne czy religijne obserwuje z dystansu, na zimno. Potepiam jednak
                          tych co udielaja schronienia bandytom a tymbardziej zabojcow ulicznych co
                          zaslaniaja sie religia, swiatynia i klamstwem. A szukanie alibi takim lotrom
                          co morduja dieci,..to juz perwersja. // Swoja droga dziwnie jest ogladac
                          smiertelnych wrogow Zachodu obstawionych komputerami. Pamietam Iranczykow w
                          dzinsach, atakujacych ambasade Stanow w Teheranie, skandujacych nienawisc do
                          Ameryki.Zaden z tych wolnosciowcow nie postawi sobie pytania: O jaka wolnosc
                          wlasciwie walcze skoro sam wybralem kajdany religii?
                          I to religii z czasow tak zapadlych. POZDR. AW
                          • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 07.09.04, 09:51
                            andrew_wood napisał:

> Tak, Wiesmin, piszesz dojrzale i zareagowalem na to. Popelnilem jednak okropne
                            > przeoczenie twoich wczesniejszych postow,- brzmia one nieco jak Vanessy
                            > Redgrave wypowiedzi w obronie 'zdesperowanych czeczenskich bojownikow o
                            > wolnosc',FREEDOM FIGHTERS,..Nie stoje po zadnej stronie ani w Europie ani
                            Azji,
                            > konflikty etniczne czy religijne obserwuje z dystansu, na zimno. Potepiam
                            jedna
                            > k
                            > tych co udielaja schronienia bandytom a tymbardziej zabojcow ulicznych co
                            > zaslaniaja sie religia, swiatynia i klamstwem. A szukanie alibi takim lotrom
                            > co morduja dieci,..to juz perwersja. // Swoja droga dziwnie jest ogladac
                            > smiertelnych wrogow Zachodu obstawionych komputerami. Pamietam Iranczykow w
                            > dzinsach, atakujacych ambasade Stanow w Teheranie, skandujacych nienawisc do
                            > Ameryki.Zaden z tych wolnosciowcow nie postawi sobie pytania: O jaka wolnosc
                            > wlasciwie walcze skoro sam wybralem kajdany religii?
                            > I to religii z czasow tak zapadlych. POZDR. AW
                            Drogi kolego wiara katolicka jest wiarą starszą od muzułmańskiej i tak naprawdę
                            zakłada nam o wiele większe kajdany niż ich wiara a to ze jeszcze nie posuwamy
                            do roboty na kolanach zawdzięczamy tylko i wyłącznie zamiłowaniu kleru do
                            uciech cielesnych i rozwiązłości- jak wiadomo przykład idzie z góry.
                            Ja nie szukam alibi dla nikogo nikogo już na pewno nie dla ludzi krzywdzących
                            dzieci( choć z moich wypowiedzi można było to wywnioskować) ja po prostu
                            zacząłem się zastanawiać nad tym, co popchnęło ludzi do takiego kroku ale
                            dyskusja na forum ma niestety bardzo poważną wadę- otóż wymaga czasu a ja go
                            nie mam ponadto z natury jestem człowiekiem który czasami lubi wetknąć kij w
                            mrowisko i obserwować co się dzieje.
    • grba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:39
      Macie dzieci?
      • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:40
        grba napisał:

> Macie dzieci?
        Nie mają !!!!!!!!!!!!!!!! Gówwno rozumieją.
        • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:53
          wielu Czeczenów już nie ma dzieci!!!!!!!!!!
          oni rozumieją!!!!!!!!!!!!!!!
          • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 17:55
            A może te baby z dynamitem były kiedyś matkami?
            • grba Gazeta RU 03.09.04, 17:58
              pisze
              16:57 - 17:50
              Ponad 100 ciał leży w dymiących zgliszczach sali gimnastycznej.
              • wiesmin Re: Gazeta RU 03.09.04, 18:00
                Tysiące ciał zgniły pod gruzami Groznego (a to tylko jedno miasto!)
                • carrramba Re: Gazeta RU 03.09.04, 18:03
                  wiesmin napisał:

> Tysiące ciał zgniły pod gruzami Groznego (a to tylko jedno miasto!)
                  DLATEGO NALEŻZAŁO WYMORDOWAĆ DZIECI ??????????????????????????????????
                  • wiesmin Re: Gazeta RU 03.09.04, 18:07
                    A tak naprawdę to skąd wiesz, kto je wymordował?
                    Bo ci dziennikarze z TVN powiedzieli?
                    A może o to w tym wszystkim chodziło, może to jest ta kropla, która przepełni
                    czarę i da pretekst ruskim do zrównania Czeczeni z ziemią?
                    Pomyślałeś o tym?
                    • wiesmin Re: Gazeta RU 07.09.04, 09:57
                      wiesmin napisał:

> A tak naprawdę to skąd wiesz, kto je wymordował?
                      > Bo ci dziennikarze z TVN powiedzieli?
                      > A może o to w tym wszystkim chodziło, może to jest ta kropla, która przepełni
                      > czarę i da pretekst ruskim do zrównania Czeczeni z ziemią?
                      > Pomyślałeś o tym?
                      >
                      >
                      No i co nie mówiłem!!!
                      wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5717992&_err=1&ticket=6370329792652699zQ2hd1r2gqxSLOWSFKz1eNnWzM4oV9XJGVO%
                      2BSHrnZXEGYpOBpCeelPuuAbP9lVePkpmuG1ZW0jKAUjqJV4wn4PvlA8YA6Jn1xWRuJOkJrH1Xw1gttk
                      7Sh5ij8F2tvhF0
                      Zaczyna się!
                      • wiesmin Re: Gazeta RU 07.09.04, 09:59
                        wiesmin napisał:

> wiesmin napisał:
                        >
                        > > A tak naprawdę to skąd wiesz, kto je wymordował?
                        > > Bo ci dziennikarze z TVN powiedzieli?
                        > > A może o to w tym wszystkim chodziło, może to jest ta kropla, która przep
                        > ełni
                        > > czarę i da pretekst ruskim do zrównania Czeczeni z ziemią?
                        > > Pomyślałeś o tym?
                        > >
                        > >
                        > No i co nie mówiłem!!!
                        > wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5717992&_err=1&ticket=6370329792652699zQ2hd1r2gqxSLOWSFKz1eNnWzM4oV9XJGVO%
                        >
                        2BSHrnZXEGYpOBpCeelPuuAbP9lVePkpmuG1ZW0jKAUjqJV4wn4PvlA8YA6Jn1xWRuJOkJrH1Xw1gtt
                        > k
                        > 7Sh5ij8F2tvhF0
                        > Zaczyna się!
                        >
                        >
                        wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5718046
                  • Gość: waldi Re: Gazeta RU IP: *.anon-online.org 03.09.04, 19:41
                    tak mysla polacy:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=15459021&a=15467516
              • grba Re: Gazeta RU 03.09.04, 18:05
                Piszą, że wśród 20 unieszkodliwionych terrorystów, było 10 z krajów arabskich.

19:25

Уничтожены 20 террористов, в том числе 10 арабов

В Беслане уничтожены двадцать террористов, из них десять - выходцы из стран
                арабского мира. Об этом сообщил начальник УФСБ по Северной Осетии Валерий
                Андреев.

Как сообщили источники в правоохранительных органах Северной Осетии, группа
                террористов "состояла из чеченцев и ингушей, в банде есть арабские и турецкие
                наемники". По его словам, руководил операцией, по предварительным данным,
                Магомед Евлоев, известный по радиопозывным "Магас".

• grba Wojna się rozlała 03.09.04, 18:07
                • carrramba Re: Gazeta RU 03.09.04, 18:08
                  Przypomina mi się piosenka G.Ciechowskiego i fakt, że /chyba w Krakowie/
                  działało radio czeczeńskie............. kiedy to było ? parę tysięcy trupów
                  temu !!!!
                  • wiesmin Re: Gazeta RU 03.09.04, 18:11
                    carrramba napisał:

> Przypomina mi się piosenka G.Ciechowskiego i fakt, że /chyba w Krakowie/
                    > działało radio czeczeńskie............. kiedy to było ? parę tysięcy trupów
                    > temu !!!!
                    czyich trupów?
            • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:10
              A może pomyślałeś o tym, co czuje wdowiec, ojciec, który stracił własne dzieci
              i niejednokrotnie wszystkich najbliższych, – co on czuje posuwając się do
              takiego czynu?
              A pomyślałeś, co czuje matka, która straciła własne dzieci patrząc w oczy tych
              dzieciaków, które trzymała jako zakładników?
              • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:12
                nadal nikt mi nie odpowiedział
                DLACZEGO CZECZENCY TO TERRORYSCI?!!!
                • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:21
                  wiesmin napisał:

> nadal nikt mi nie odpowiedział
                  > DLACZEGO CZECZENCY TO TERRORYSCI?!!!

No widzisz Wiesmin, nawet nikt nie chce z Tobą gadać. Jeszcze przed zamachem w
                  teatrze, moja sympatia dla Czeczenów istniała. Po teatrze, spadła do zera.
                  Naród który morduje bezbronne dzieci, nie zasługuje na nic.
                  Uważaj, bo się z ręką w nocniku obudzisz ! w islamskiej europie.
                  • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:34
                    zastanawiam sie czasami co byłoby lepsze islamska czy katolicka Europa?
              • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:16
                wiesmin napisał:

> A może pomyślałeś o tym, co czuje wdowiec, ojciec, który stracił własne
                dzieci
                > i niejednokrotnie wszystkich najbliższych, – co on czuje posuwając się do
                >
                > takiego czynu?
                > A pomyślałeś, co czuje matka, która straciła własne dzieci patrząc w oczy
                tych
                > dzieciaków, które trzymała jako zakładników?

Nic nie usprawiedliwia takiego terroryzmu. Matka, która straciła dziecko, idzie
                zabić inne dziecko ! Co Ty bredzisz Wiesmin ??????
                Odpowiedz mi na pytanie, gdybyś miaał dzieccko i zginęłoby w tej cholernej
                szkole, też miałbyś taakie dobre samopoczucie ????????????
                Odpowiedz !!!!!!!!!!!!
                >
                >
                • carrramba Re: Wiesmin !!!!! ja mam DZIECI !!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.04, 18:24
                  Ty nie masz !!! o czym my tu rozmawiamy ????????????????????
                  • wiesmin Re: Wiesmin !!!!! ja mam DZIECI !!!!!!!!!!!!!!!! 03.09.04, 18:33
                    carrramba napisał:

> Ty nie masz !!! o czym my tu rozmawiamy ????????????????????

Nie ja nie mam!
                    Ja króliki hoduje.
                • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 03.09.04, 18:27
                  Widziałem kiedyś zdjęcia z "wyzwalania, Czeczeni"
                  Żal mi tych dzieci, kurewsko żal mi tych, które zginęły, kurewsko do kwadratu
                  żal mi rodziców tych dzieci.
                  Ale zrozumcie do kurwy nędzy ze Czeczeni to tez ludzie, tez maja dzieci, żony
                  wujków ciotki i rodziców tez maja a to ze wierzą w innego boga NIKOMU nie daje
                  prawa do mordowania ich w ich własnych domach!!!!
                  Czy wam się to podoba czy nie to tez są ludzie, i tez maja prawo do wolności, o
                  którą jeszcze nie tak dawno my walczyliśmy tylko w naszym przypadku ruskie nie
                  wkroczyły i nie było jeszcze wtedy mody na walkę z terrorystami.
                  Potępiam z całego serca to, co ci Czeczeńcy zrobili, ale ja zanim kogokolwiek
                  osądzę i wydam wyrok staram się rozpatrzeń wszystkie kwestie i nie kierować się
                  emocjami- które są marnym doradcą w podejmowaniu jakichkolwiek decyzji.
                  • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 06.09.04, 18:04
                    wiesmin napisał:

> Widziałem kiedyś zdjęcia z "wyzwalania, Czeczeni"
                    > Żal mi tych dzieci, kurewsko żal mi tych, które zginęły, kurewsko do kwadratu
                    > żal mi rodziców tych dzieci.
                    > Ale zrozumcie do kurwy nędzy ze Czeczeni to tez ludzie, tez maja dzieci, żony
                    > wujków ciotki i rodziców tez maja a to ze wierzą w innego boga NIKOMU nie
                    daje
                    > prawa do mordowania ich w ich własnych domach!!!!
                    > Czy wam się to podoba czy nie to tez są ludzie, i tez maja prawo do wolności,
                    o
                    >
                    > którą jeszcze nie tak dawno my walczyliśmy tylko w naszym przypadku ruskie
                    nie
                    > wkroczyły i nie było jeszcze wtedy mody na walkę z terrorystami.
                    > Potępiam z całego serca to, co ci Czeczeńcy zrobili, ale ja zanim kogokolwiek
                    > osądzę i wydam wyrok staram się rozpatrzeń wszystkie kwestie i nie kierować
                    się
                    >
                    > emocjami- które są marnym doradcą w podejmowaniu jakichkolwiek decyzji.

Przyznam Wiesmin, ze zupełnie już nic nie rozumiem z tego co piszesz.
                    O jakie emocje Ci chodzi ? Na roznych watkach piszesz, wykluczające sie
                    wzajemnie poglądy. Sorry, ja już nic nie kumam z Twojej twórczości.

• wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 07.09.04, 09:42
                      carrramba napisał:

> wiesmin napisał:
                      >
                      > > Widziałem kiedyś zdjęcia z "wyzwalania, Czeczeni"
                      > > Żal mi tych dzieci, kurewsko żal mi tych, które zginęły, kurewsko do kwad
                      > ratu
                      > > żal mi rodziców tych dzieci.
                      > > Ale zrozumcie do kurwy nędzy ze Czeczeni to tez ludzie, tez maja dzieci,
                      > żony
                      > > wujków ciotki i rodziców tez maja a to ze wierzą w innego boga NIKOMU nie
                      >
                      > daje
                      > > prawa do mordowania ich w ich własnych domach!!!!
                      > > Czy wam się to podoba czy nie to tez są ludzie, i tez maja prawo do wolno
                      > ści,
                      > o
                      > >
                      > > którą jeszcze nie tak dawno my walczyliśmy tylko w naszym przypadku ruski
                      > e
                      > nie
                      > > wkroczyły i nie było jeszcze wtedy mody na walkę z terrorystami.
                      > > Potępiam z całego serca to, co ci Czeczeńcy zrobili, ale ja zanim kogokol
                      > wiek
                      > > osądzę i wydam wyrok staram się rozpatrzeń wszystkie kwestie i nie kierow
                      > ać
                      > się
                      > >
                      > > emocjami- które są marnym doradcą w podejmowaniu jakichkolwiek decyzji.
                      >
                      > Przyznam Wiesmin, ze zupełnie już nic nie rozumiem z tego co piszesz.
                      > O jakie emocje Ci chodzi ? Na roznych watkach piszesz, wykluczające sie
                      > wzajemnie poglądy. Sorry, ja już nic nie kumam z Twojej twórczości.
                      >
                      A co nie mogę zmieniać poglądów czy jak?
                      A tak na poważnie to mi klina goście zabili do łba i już nie wiem sam, co robić
                      mam.
                      Popieram walkę o wolność i demokracje (z wyjątkiem tej w amerykańskim wydaniu)
                      ale to skurwysyństwo, jakie zrobili porywacze karze mi zweryfikować swoje
                      poglądy i to gruntownie bo jak to ktoś napisał „nic tego nie usprawiedliwia” i
                      jakakolwiek dyskusja staje się w TYM wypadku jałowa i bezcelowa trzeba ich
                      potępić i już, ale potępić ich jako terrorystów, morderców, zwyrodnialców czy
                      jak ich tam jeszcze kto chce nazwać ale nie jako Czeczenów bo to może zrodzić
                      kolejną fale nienawiści tym razem do całego narodu który wbrew pozorom nie
                      różni się aż tak bardzo od innych narodów.
                      Więc może zakrzyknijmy razem WOLNOŚĆ DLA CZECZENI!!! NA POHYBEL TERRORYSTOM!!
                      Albo cos takiego i zakończmy ten wątek.
                      • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 07.09.04, 09:48
                        wiesmin napisał:

> carrramba napisał:
                        >
                        > > wiesmin napisał:
                        > >
                        > > > Widziałem kiedyś zdjęcia z "wyzwalania, Czeczeni"
                        > > > Żal mi tych dzieci, kurewsko żal mi tych, które zginęły, kurewsko d
                        > o kwad
                        > > ratu
                        > > > żal mi rodziców tych dzieci.
                        > > > Ale zrozumcie do kurwy nędzy ze Czeczeni to tez ludzie, tez maja dz
                        > ieci,
                        > > żony
                        > > > wujków ciotki i rodziców tez maja a to ze wierzą w innego boga NIKO
                        > MU nie
                        > >
                        > > daje
                        > > > prawa do mordowania ich w ich własnych domach!!!!
                        > > > Czy wam się to podoba czy nie to tez są ludzie, i tez maja prawo do
                        > wolno
                        > > ści,
                        > > o
                        > > >
                        > > > którą jeszcze nie tak dawno my walczyliśmy tylko w naszym przypadku
                        > ruski
                        > > e
                        > > nie
                        > > > wkroczyły i nie było jeszcze wtedy mody na walkę z terrorystami.
                        > > > Potępiam z całego serca to, co ci Czeczeńcy zrobili, ale ja zanim k
                        > ogokol
                        > > wiek
                        > > > osądzę i wydam wyrok staram się rozpatrzeń wszystkie kwestie i nie
                        > kierow
                        > > ać
                        > > się
                        > > >
                        > > > emocjami- które są marnym doradcą w podejmowaniu jakichkolwiek decy
                        > zji.
                        > >
                        > > Przyznam Wiesmin, ze zupełnie już nic nie rozumiem z tego co piszesz.
                        > > O jakie emocje Ci chodzi ? Na roznych watkach piszesz, wykluczające sie
                        > > wzajemnie poglądy. Sorry, ja już nic nie kumam z Twojej twórczości.
                        > >
                        > A co nie mogę zmieniać poglądów czy jak?
                        > A tak na poważnie to mi klina goście zabili do łba i już nie wiem sam, co
                        robić
                        >
                        > mam.
                        > Popieram walkę o wolność i demokracje (z wyjątkiem tej w amerykańskim
                        wydaniu)
                        > ale to skurwysyństwo, jakie zrobili porywacze karze mi zweryfikować swoje
                        > poglądy i to gruntownie bo jak to ktoś napisał „nic tego nie usprawiedliw
                        > ia” i
                        > jakakolwiek dyskusja staje się w TYM wypadku jałowa i bezcelowa trzeba ich
                        > potępić i już, ale potępić ich jako terrorystów, morderców, zwyrodnialców czy
                        > jak ich tam jeszcze kto chce nazwać ale nie jako Czeczenów bo to może zrodzić
                        > kolejną fale nienawiści tym razem do całego narodu który wbrew pozorom nie
                        > różni się aż tak bardzo od innych narodów.
                        > Więc może zakrzyknijmy razem WOLNOŚĆ DLA CZECZENI!!! NA POHYBEL TERRORYSTOM!!
                        > Albo cos takiego i zakończmy ten wątek.
                        >
                        Zaimponowałes mi !!!! Masz rację, na pohybel terrorystom !! Putin won i dogadać
                        się z Czeczenami, bo tej wojnie nie będzie końca.
                        Fla nienawiści rozleje się na cały świat. Zobacz, wsród terrorystów byli też
                        Arabowie.
                        • wiesmin Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 07.09.04, 09:53
                          A cóżeś się tak tego Pupina uczepił?
                          Nie lubisz gościa, co?
                          Osobiście wątpię czy z muzułmanami można się dogadać.
                          Nie po tym, co wycierpieli od chrześcijan.
                          • belfer_joanna Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 07.09.04, 10:28
                            wiesmin napisał:

> A cóżeś się tak tego Pupina uczepił?
                            > Nie lubisz gościa, co?
                            > Osobiście wątpię czy z muzułmanami można się dogadać.
                            > Nie po tym, co wycierpieli od chrześcijan.

Putin ? Twardogłowy beton. Dla mnie wszystkiemu jest winien. Zreszta , dla
                            niego jednostka nie ma znaczenia. Zobacz, tragedia w Osetii trwała a rosyjskie
                            stacje nadawały programy rozrywkowe. Skandal !! On ma w dupie ludzi.
                            Zobacz jak przygotowana była akcja? NIE BYŁO DOWODZĄCEGO.
                            Dlaczego ludność znajdowała sie tak blisko szkoły ? Oj, Wismin- nie trzeba
                            specem, żeby pewne rzeczy wiedzieć.
                            • carrramba Re: Właśnie uwalniają zakłądników w Osetii....... 07.09.04, 12:10
                              belfer_joanna napisała:

> wiesmin napisał:
                              >
                              > > A cóżeś się tak tego Pupina uczepił?
                              > > Nie lubisz gościa, co?
                              > > Osobiście wątpię czy z muzułmanami można się dogadać.
                              > > Nie po tym, co wycierpieli od chrześcijan.
                              >
                              >
                              > Putin ? Twardogłowy beton. Dla mnie wszystkiemu jest winien. Zreszta , dla
                              > niego jednostka nie ma znaczenia. Zobacz, tragedia w Osetii trwała a
                              rosyjskie
                              > stacje nadawały programy rozrywkowe. Skandal !! On ma w dupie ludzi.
                              > Zobacz jak przygotowana była akcja? NIE BYŁO DOWODZĄCEGO.
                              > Dlaczego ludność znajdowała sie tak blisko szkoły ? Oj, Wismin- nie trzeba
                              > specem, żeby pewne rzeczy wiedzieć.
                              No własnie. Nawet załoba została ogłoszona w Rosji dopiero w niedzielę. Co to
                              oznacza ? Rzeczywiście- człowiek się nie liczy. Może gdyby nie było Putina,
                              to -sytuacja wyglałaby inaczej. Ja tylko nie wiem, czy Rosjanie o tym wiedzą ?
    • wojtek_1 Re: Skondensowana pigułka okrucieństwa, 03.09.04, 19:28
      wiem, że na świecie, również w czeczenii mordowane są dzieci, całe rodziny -
      ale to było okrucieństwo na wielką skalę. Dlaczego pozwolono na taką jatkę z
      obydwóch stron. Putin obiecywał, że nie będzie użycia siły (goowno mnie
      obchodzi, że to przez przypadek) !!!
      "Wojownicy" (czyt. terroryści) splamili swoje ideały krwią niewinnych dzieci!!!

Tam były kobiety-terrorystki ???!!!

Smutne i przerażające - co będzie nastepne ???:(((((((
      • ciupazka Re: Skondensowana pigułka okrucieństwa, 07.09.04, 12:16
        A może kto? A może my? Na samą myśl słabo mi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka