Dodaj do ulubionych

Pasja na ulicach Katowic

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 23:53
mogliby już skończyć z tymi średniowiecznymi zabobonami. niech się w końcu
Polacy do roboty zabiorą, ruszą dupy a nie płaszcza je w kościele kilka razy
w tygodniu!
Obserwuj wątek
    • Gość: amator Re: Pasja na ulicach Katowic IP: *.polvision.com 19.03.05, 02:50
      troche tolerancji
      rozumie ze mozna niecierpiec radia maryja ale powyzsze to juz dyskryminacja
      • Gość: jm Re: Pasja na ulicach Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:44
        masz rację i wcale się tego nie wstydzę. bardzo się cieszę, że ja nie jestem
        katol. ale życie w tym społeczeństwie, które ściemnia i kradnie 24/7 jest nie
        do zniesienia. a co wkurza jeszcze bardziej, że to społeczeństwo nazywa sie
        katolickim!!! Nie denerwują mnie osoby, które chodzą do kościoła i jest to ich
        prywatna sprawą. denerwuą mnie ci, który na wszystkie strony pokazują że są
        katolikami, mówią o Polsce katolickiej, chodzą po ulicach i są największymi
        hipokrytami na świecie. uważam, że wszystkie obrzędy religijne powinno się
        odprawiać w kościele i nie wychodzić z religią ani na ulicę (pod żadną
        postacią) ani do szkół!!!!!
    • Gość: Jocker Re: Pasja na ulicach Katowic IP: *.devs.futuro.pl 19.03.05, 17:29
      Dokladnie, niech sie do roboty zabiora, a nie pisze ciulstwa na forach.
      • Gość: JoGa Re: Pasja na ulicach Katowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:50
        Drogą Krzyżową ulicami Katowic, a konkretnie: od kop."Wujek" do Pomnika Powstań
        Śląskich, szli tylko ludzie, którzy chcieli iść, bo ma to dla nich znaczenie.
        Często DUŻE ZNACZENIE, bo np.byli w tym samym miejscu po 16 grudnia 1981 r. i
        często za ten fakt jakoś tam "zapłacili"/mam na myśli bramę kop."Wujek"/.
        Nikt nikogo nie zmuszał do pójścia, ba nawet nie zapraszał !!!!!!!
        Ja szłam, nie pamiętam, który raz i znów pójdę!

Żeby była jasność: nie mam nic np. przeciw marszom homoseksualistów, byle
        odbywać się będą w tak kulturalny sposób, jak owa "katowicka Pasja".
    • markmig Re: Pasja na ulicach Katowic 28.03.05, 22:02
      Podzielam... Ruszdupę od komputera i przestań wypisywać pierdoły, a zabierz się
      do jakiejś roboty...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka