Dodaj do ulubionych

Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie kon...

IP: *.akk.net.pl 07.07.05, 23:39
No to mimo upadku górnictwa, Górnik pozostanie CZARNY...
Obserwuj wątek
    • Gość: kuntakinte Re: Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie k IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.07.05, 00:42
      Zulus Czaka być moja kolega,on kupić Górnik i zrobić fuzja z Black Diamonds
      Kapstaad!Ja być wieeelki Manager!!!U nas grać Figo i Dudek!!!Roger Milla być
      trener!!!My grać mecze w Lesotho!!!My zrobić 28 Champion i przegonić Ruch!!!
      • Gość: fan przekręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:49
        Pachnie dużym przekrętem.Tylko nie wiadomo kto kogo przekręci.Koźmińscy nie
        zapłacili za GÓRNIKA i chcą Go sprzedać jak Zagłoba Inflanty.Z kolei człowiek z
        Nigeri to wielka niewiadoma .
        • Gość: pas!ak68 Re: przekręt IP: *.autocom.pl 08.07.05, 13:19
          Z całym szacunkiem, ale prima aprilis to w kwietniu!!!
      • borrus Re: Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie k 08.07.05, 12:27
        Gość portalu: kuntakinte napisał(a):

> Zulus Czaka być moja kolega,on kupić Górnik i zrobić fuzja z Black Diamonds
        > Kapstaad!Ja być wieeelki Manager!!!U nas grać Figo i Dudek!!!Roger Milla być
        > trener!!!My grać mecze w Lesotho!!!My zrobić 28 Champion i przegonić Ruch!!!

Ty sie gościu nie naśmiewaj tylko sie bierz za naukę Nigeryjskiego w narzeczu
        Okawango. Zresztą Ty akurat masz duże szanse bo Nigeryjczycy lubią gości którzy
        maja tłuste żony.
      • Gość: Semafor Re: Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie k IP: *.range86-133.btcentralplus.com 08.07.05, 14:13
        "Plemie Ibo" to caly narod, jest ich ok. 24 mln. osob. To mniej niz jest
        rasistowskich debili w Polsce, ale i tak sporo. Wiec troche szacunku prosze.
        • Gość: zgrzyt Re: Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:42
          policz sobie ile setek milionów rasistów jest w usa, zanim zaczniesz liczyć u
          kogoś
    • Gość: pozdro co do murzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:23
      O sprawie pisal juz bodajze SuperEkspres czy jakis inny Fakt - spotkali sie
      wymienili amuletami i tyle. Jedynym murzynem w Zabrzu byl i nadal bedzie tylko
      Lech.
      • vitmik wesoło bedzie na roosvelta 08.07.05, 09:47
        juz widze jak wisniewski i reszta chłopakow giba sie na murawie jak rezusi,
        krzyczac przy tym umpa umpa. a fornalik bedzie chodzil przed meczem i
        odczynial czary przy bramkach
      • vitmik Re: co do murzyna 08.07.05, 09:48
        sorry,wlecialowski nie fornalik ale jakby cos takiego spotkało ruch chorzów to
        tez byloby smiesznie
    • Gość: behemot Kali kupic zieśpół IP: *.promax.media.pl 08.07.05, 09:56
      Tę wiadomość dostałem w RSS, mam też subkrypcję joemonstera. Myślałem, że to od nich :)
    • Gość: Paweł Re: Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie k IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 10:58
      Czarno widzę przyszłość Górnika :)
    • Gość: POKi Nigeryjczycy są przebiegli - POTWIERDZAM !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:04
      miałem kiedyś do czynienia z jednym takim w Hiszpanii...nie będę pisał o co chodziło ale w swoich działaniach był sprytny jak lis
    • Gość: poler popieram tego murzyna, dosc nieudacznych polaczkow IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 11:04
    • Gość: hajer Adolf przewraca sie w grobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:46
      Na stadionie imienia Adolfa Hitlera bedzie rzadzil Murzyn:-)
      • Gość: romario Re: Adolf przewraca sie w grobie IP: 84.4.246.* 08.07.05, 11:54
        Osobiscie proponuje przejecie Gornika przez towarzysza Janika-SLD.Jest to
        autentyczny duren ale przynajmniej ma bialego RYJA z czerwonym
        odblaskiem.Przynajmniej wiadomo ,ze pozostaniemy w polskich aferach.
        • Gość: rr niehc tez se dokupi kolportera.mialby tam cieple IP: *.devs.futuro.pl 08.07.05, 13:26
          powitanie, hehe
    • Gość: Marek Ibo - to nie plemię , to cały lud, naród, czy jak IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 08.07.05, 12:32
      zwać. jeden z głównych w Nigerii, w zasadzie chrześcijański (o czym świadczą
      imiona obu braci). To słowo "chief" - tak faktycznie po angilesku zwano wodzów
      plemiennych; być może ten chief jest wodzem części ludu Ibo, bo nie sądzę aby
      całego ludu, bo to ładne kilka (naście?) milionów ludzi!
    • Gość: adrian Ale będzie EKIPA - same gwiazdy z Nigeri IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:00
      Górnik mistrz Polski ?
    • Gość: Bwana Kubwa Re: Czy murzyński wódz z plemienia Ibo przejmie k IP: *.gbn.pl / 80.53.193.* 08.07.05, 13:06
      Czy ktos wie jak wygladaja hotele w Nigerii a nie daj Boze sieci takich
      hoteli.Tak bedzie wygladal Ew.Gornik.Moze byc wesolo.A niech tam-tam.
    • Gość: Złowieszczy A Koźmińscy przejmą klub z Lagos, gdzie łatwiej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 13:25
      porozumieć się z władzami miasta niż w Zabrzu.
    • a.adas Czarno to widzę... 08.07.05, 13:32
    • antinowhere Przyjadą Murzyni i dadzą naszym koraliki 08.07.05, 13:47
    • Gość: www.bogacze.tk Na stadinie im.Adolfa Hitlera;)Dobre KSG Hool's! IP: *.access.as9105.com 08.07.05, 13:59
      To bedzie sie dzialo w Zabrzu miescie o sporej ilosci neonazistow.Zycze
      powodzenia:)
    • Gość: MB Re: Czado dał CZADU! IP: *.pkobp.pl 08.07.05, 14:26
      No to redaktor Czado dał CZADU!!!! :))
    • Gość: Rex Hunt hehehe LOL wiadomosc dnia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:33
      hehehe :D
      • Gość: marihuana buhaha MASAKRA BY BYŁA IP: 62.233.190.* 08.07.05, 14:49
        Czarni z buszu by przyjechali a Górnik miałby w składzie może ze dwóch białych,
        trenera i masażyste :)) Jestem za, poważnie. Nasza piłka i tak jest lekko
        mówiąc nienjalepsza:) a tak byłoby przynajniej śmiesznie :) Ten murzyn już
        raczej Górnikowi nie zaszkodzi :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka