Gość: Klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:04 Fatalny dobor sklepow niestety nie wplywa dobrze na wizerunek pasazu handlowego. Nalezaloby sprowadzic kilka dobrych markowych sklepow z klasa a nie taka zbieranine kogo popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ulisex Co tu sie dziwic... budynek ohydny. za 20 lat bedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 03:59 edzie sie go wytykac palcami jak skarbka czy zenit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat piekny budynek ... IP: 81.210.75.* 10.08.05, 08:17 ... niestety nigdzie w promieniu 500 m nie da sie zaparkowac za darmo - a to dla polakow podstawowa zacheta, zeby sie zatrzymac. Chyba ze liczycie na klientele z tramwai ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom33 Re: piekny budynek ... IP: *.chello.pl 10.08.05, 08:26 Jak Cię stać na samochód to płać za parking skoro Ci tramwaje śmierdzą! Tylko nie wiem jak dostosujesz się do rzeczywistości jak za kilka lat centrum zostanie zamknięte dla ruchu kołowego, jak na całym świecie.Będziesz musiał się przeprosić z komunikacją miejską :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: piekny budynek ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.05, 10:27 heh, dokładnie; A w ogóle to takie typowe myślenie - mam samochód, to nie ma bata, muszę nim podjechać/wjechać wszędzie, byle bliżej - na chodnik, trawnik, klomb, plac zabaw itp ;) przecież nie będę szedł kilkadziesiąt metrów na piechotę z mojego malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: piekny budynek ... IP: *.b.jawnet.pl 10.08.05, 11:11 Moi sąsiedzu to by do mieszkanie wjechali. Ja jestem nawet na 1 parkingiem w osiedlu i do bloku na nóżkach. Jednak nie o tym tu mowa. Powiem szczerze że nie podoba mi się ta nazwa "Altus". Nie lubie jej używać. Od kiedy zmienili to przestałem budynek lubić. Hotelu "Katowice" to niech nie wyburzaja bo on bardziej pasuje do pozostałej zabudowy. Za 10 lat to bedzie fajne centrum w stylu lat 70, może jedyne w świecie. Nazwa Altus mi sie nie podoba. Ogólnie budynek dla mnie istnieje jak jakiś jeszcze jeden blaszany supermarket. Pomógłby punkt widokowy na szczycie jak w Pałacu Kultury w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompka Re: Altus chce poprawić swój wizerunek IP: 217.153.80.* 10.08.05, 12:36 A gdzie zieleń? Może dlatego taki zimny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gibbon Re: Altus chce poprawić swój wizerunek IP: *.ghnet.pl 10.08.05, 13:53 a przecież Altus ma chyba zatrudnioną jakąś firmę PR? Czyż nie ;) Imago PR się ona zwie... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Altus chce poprawić swój wizerunek 11.08.05, 09:52 > hehe Skąd te hehe? he? ;) Gazetka altusowa to za mało w obliczu opłat za parkowanie i innych "udogodnień" ;) Państwu też się wydaje że parkingowych mogłoby być więcej? Przed otwarciem UC/Altusa na mieście było słychać pogłoski o darmowym podziemnym parkingu dla gości kina..a może mi się tylko przesłyszało? Pozdrawiam, K ------------------------------------------------------------------- KOSZUTKA - Najlepszy adres. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32345 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petitus IMAGO to cieniarze IP: *.cafekontakt.pl 11.08.05, 20:00 nie poprawia wizerunku tego szkaradztwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groove_addicted Re: Altus chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:40 pasaz jest tylko z nazwy handlowy. zrobili lapanke i byle co sie tam sprzedaje, tyle, ze w ladnym opakowaniu. a mogli zrobic calkiem niezly biznes przekonujac C&A, H&W czy gap'a do otwarcia swoich sklepow, bo te marki przyciagaja, a powierzchnia i miejsce sa przeciez dobre. a tak to groch z kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: Altus chce poprawić swój wizerunek 12.08.05, 14:03 Panowie, no dobrze, ale co WAS najbardziej denerwuje? Jeśli chodzi o pierwsze wrażenie (dokładnie te, któego nie da się zrobić dwa razy) to myśle że zmiany powinny blisko korespondować z logiem budynku...www.unicentrum.pl/index.html Nie uważacie że sprytnym pomysłem byłoby zainstalowanie systemu dyskretnie, ale jednak wyraźnie podświetlającego dwie krawędzie budynku? Zarówno od strony Sosnowca/UŚ jak i centrum? Chodzi mi o podświetlaną krawędź od parteru po sam szczyt...obecna biała plansza nie przystaje do "rangi" i klasy budynku. Pozdrawiam Serdecznie, SA Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Altus chce poprawić swój wizerunek 12.08.05, 15:34 faktycznie, podswietlona na czerwono/niebiesko krawedz urozmaicilaby monotonne ksztalty budynku. Odpowiedz Link Zgłoś