Dodaj do ulubionych

Altus chce poprawić swój wizerunek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 22:04
Fatalny dobor sklepow niestety nie wplywa dobrze na wizerunek pasazu
handlowego. Nalezaloby sprowadzic kilka dobrych markowych sklepow z klasa a
nie taka zbieranine kogo popadnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ulisex Co tu sie dziwic... budynek ohydny. za 20 lat bedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 03:59
      edzie sie go wytykac palcami jak skarbka czy zenit.
    • Gość: kat piekny budynek ... IP: 81.210.75.* 10.08.05, 08:17
      ... niestety nigdzie w promieniu 500 m nie da sie zaparkowac za darmo - a to dla polakow podstawowa zacheta, zeby sie zatrzymac. Chyba ze liczycie na klientele z tramwai ... :)
      • Gość: tom33 Re: piekny budynek ... IP: *.chello.pl 10.08.05, 08:26
        Jak Cię stać na samochód to płać za parking skoro Ci tramwaje śmierdzą!
        Tylko nie wiem jak dostosujesz się do rzeczywistości jak za kilka lat centrum
        zostanie zamknięte dla ruchu kołowego, jak na całym świecie.Będziesz musiał się
        przeprosić z komunikacją miejską :-)
        • Gość: olo Re: piekny budynek ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.05, 10:27
          heh, dokładnie;
          A w ogóle to takie typowe myślenie - mam samochód, to nie ma bata, muszę nim
          podjechać/wjechać wszędzie, byle bliżej - na chodnik, trawnik, klomb, plac zabaw
          itp ;) przecież nie będę szedł kilkadziesiąt metrów na piechotę z mojego malucha.
          • Gość: Tomek Re: piekny budynek ... IP: *.b.jawnet.pl 10.08.05, 11:11
            Moi sąsiedzu to by do mieszkanie wjechali. Ja jestem nawet na 1 parkingiem w
            osiedlu i do bloku na nóżkach. Jednak nie o tym tu mowa. Powiem szczerze że nie
            podoba mi się ta nazwa "Altus". Nie lubie jej używać. Od kiedy zmienili to
            przestałem budynek lubić. Hotelu "Katowice" to niech nie wyburzaja bo on
            bardziej pasuje do pozostałej zabudowy. Za 10 lat to bedzie fajne centrum w
            stylu lat 70, może jedyne w świecie. Nazwa Altus mi sie nie podoba. Ogólnie
            budynek dla mnie istnieje jak jakiś jeszcze jeden blaszany supermarket.
            Pomógłby punkt widokowy na szczycie jak w Pałacu Kultury w Warszawie.
    • Gość: pompka Re: Altus chce poprawić swój wizerunek IP: 217.153.80.* 10.08.05, 12:36
      A gdzie zieleń? Może dlatego taki zimny?
    • Gość: Gibbon Re: Altus chce poprawić swój wizerunek IP: *.ghnet.pl 10.08.05, 13:53
      a przecież Altus ma chyba zatrudnioną jakąś firmę PR? Czyż nie ;)

Imago PR się ona zwie...

hehe
      • support.agent Re: Altus chce poprawić swój wizerunek 11.08.05, 09:52
        > hehe

Skąd te hehe? he? ;)

Gazetka altusowa to za mało w obliczu opłat za parkowanie i
        innych "udogodnień" ;) Państwu też się wydaje że parkingowych mogłoby być
        więcej?
        Przed otwarciem UC/Altusa na mieście było słychać pogłoski o darmowym
        podziemnym parkingu dla gości kina..a może mi się tylko przesłyszało?

Pozdrawiam,
        K
        -------------------------------------------------------------------
        KOSZUTKA - Najlepszy adres.
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32345
        • Gość: petitus IMAGO to cieniarze IP: *.cafekontakt.pl 11.08.05, 20:00
          nie poprawia wizerunku tego szkaradztwa!!!
    • Gość: groove_addicted Re: Altus chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 01:40
      pasaz jest tylko z nazwy handlowy. zrobili lapanke i byle co sie tam sprzedaje,
      tyle, ze w ladnym opakowaniu. a mogli zrobic calkiem niezly biznes przekonujac
      C&A, H&W czy gap'a do otwarcia swoich sklepow, bo te marki przyciagaja, a
      powierzchnia i miejsce sa przeciez dobre. a tak to groch z kapusta.
      • support.agent Re: Altus chce poprawić swój wizerunek 12.08.05, 14:03
        Panowie, no dobrze, ale co WAS najbardziej denerwuje?

Jeśli chodzi o pierwsze wrażenie (dokładnie te, któego nie da się zrobić dwa
        razy) to myśle że zmiany powinny blisko korespondować z logiem
        budynku...www.unicentrum.pl/index.html

Nie uważacie że sprytnym pomysłem byłoby zainstalowanie systemu dyskretnie, ale
        jednak wyraźnie podświetlającego dwie krawędzie budynku? Zarówno od strony
        Sosnowca/UŚ jak i centrum? Chodzi mi o podświetlaną krawędź od parteru po sam
        szczyt...obecna biała plansza nie przystaje do "rangi" i klasy budynku.

Pozdrawiam Serdecznie,
        SA
        • settembrini Re: Altus chce poprawić swój wizerunek 12.08.05, 15:34
          faktycznie, podswietlona na czerwono/niebiesko krawedz urozmaicilaby monotonne
          ksztalty budynku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka