Dodaj do ulubionych

Forum Gliwice stanelo

17.10.05, 13:51
Gliwiccy Niemcy postanowili opuscic forum na znak protestu przeciw Adminom.
Co prawda co jak czas posylany jest tow.Arni ,aby przelamac ten strajk swoimi
postami.Co spotkalo sie z ostra krytyka gliwickich Niemcow.

solidaryzuje sie z dawnymi uczestnikami forum Gliwice m.in. Ballestem.
Zycze Gliwickim Niemcom ,aby Ich nowe wolnosciowe forum Gleiwitz sie preznie
rozwijalo.

A lamistrajka Arnolda trzeba olac i tu na Katowicach
Obserwuj wątek
    • bartoszcze Re: Forum Gliwice stanelo 17.10.05, 14:22
      willi2 napisał:

> Gliwiccy Niemcy postanowili opuscic forum na znak protestu przeciw Adminom.
      > Co prawda co jak czas posylany jest tow.Arni ,aby przelamac ten strajk swoimi
      > postami.Co spotkalo sie z ostra krytyka gliwickich Niemcow.
      >
      > solidaryzuje sie z dawnymi uczestnikami forum Gliwice m.in. Ballestem.
      > Zycze Gliwickim Niemcom ,aby Ich nowe wolnosciowe forum Gleiwitz sie preznie
      > rozwijalo.
      >
      > A lamistrajka Arnolda trzeba olac i tu na Katowicach

Willi,
      absolutnie popieramy Cię w Twoim stanowisku.
      Idź na forum wolnościowe, i olej nas tu wszystkich, byle dokładnie i na
      trwale:))
      • sss9 Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 14:44
        mówicie o tym nowym Forum biesiadnym, na którym nie mogą się zdecydować :
        zostali wyrzuceni, czy sami odeszli ? ;)))
        • Gość: gliwicok Re: Forum biesiadne ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:16
          sss9 sam wiesz najlepiej kto odszedl i kto zostal wyrzucony..
      • willi2 Re: Forum Gliwice stanelo 17.10.05, 19:13
        bartoszcze napisał:

> Willi,
        > absolutnie popieramy Cię w Twoim stanowisku.
        > Idź na forum wolnościowe, i olej nas tu wszystkich, byle dokładnie i na
        > trwale:))
        >

Wiesz jakie sa moje marzenia bartoszcze ?
        O czasach kiedy bedziedz musial spakowac tobolek ,a ja ci beda kopou do rzici
        az do samej granicy na brynicy = hahahahahahahahahaa
        • Gość: gliwocok Re: Forum Gliwice stanelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 20:23
          ;-))))) willi przegiol zes, poiscol sie ze smiechu
          • builder Re:A DO GALOT NIY NASRALYS`? n/tx 18.10.05, 01:30
            Gość portalu: gliwocok napisał(a):

> ;-))))) willi przegiol zes, poiscol sie ze smiechu
          • szwager_z_laband Re: Forum Gliwice stanelo 28.10.05, 11:23
            mie aze spikol wyskoczou ze smyichu :)))
        • bartoszcze Re: Forum Gliwice stanelo 17.10.05, 20:56
          Willi,
          graj ty lepiej w totka - tam masz większą szansę na realizację marzeń:)))
        • builder Re:DURNIU=DOS`C`= TROCHA KULTURY! n/tx 18.10.05, 01:29
          willi2 napisał:

> bartoszcze napisał:
          >
          > > Willi,
          > > absolutnie popieramy Cię w Twoim stanowisku.
          > > Idź na forum wolnościowe, i olej nas tu wszystkich, byle dokładnie i na
          > > trwale:))
          > >
          >
          > Wiesz jakie sa moje marzenia bartoszcze ?
          > O czasach kiedy bedziedz musial spakowac tobolek ,a ja ci beda kopou do rzici
          > az do samej granicy na brynicy = hahahahahahahahahaa
    • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 15:08
      Wy to jednak macie klasę.
      • sss9 Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 15:11
        slezan napisał:

> Wy to jednak macie klasę.

dzięki slezanie. ;)
        a może to nieprawda ?
        • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 15:18
          A po co wtrącasz się w sprawy forum, które powinno Ci wisieć? Na Twoim miejscu
          zastanowiłbym się poważnie, dlaczego FG opuściło tak wiele osób - nie tylko te
          o radykalnych poglądach.
          • sss9 Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 15:34
            ja się nie wtrącam, raz chciałem się dowiedzieć jak to jest, że wszystko przeciw
            czemu protestowali na FG teraz mają u siebie i nie udało się, więc już ich nie
            pytam, wisi mi to. :)
            a dlaczego je opuścili? oni sami mają na ten temat różne zdania zależnie od tego
            z kim rozmawiają...
            • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 15:45
              sss9 napisał:

> ja się nie wtrącam, raz chciałem się dowiedzieć jak to jest, że wszystko
              przeci
              > w
              > czemu protestowali na FG teraz mają u siebie i nie udało się, więc już ich nie
              > pytam, wisi mi to. :)
              > a dlaczego je opuścili? oni sami mają na ten temat różne zdania zależnie od
              teg
              > o
              > z kim rozmawiają...

I o to wlasnie chodzi, moga sie teraz onanizowac bez ograniczen swoja
              szlyzjerska czy jak komu wola, mnimiecka tozsamoscia.
              • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 15:50
                No tak, nauka w polskiej szkole pozostawiła pewien ślad. Perwersyjna narodowa
                megalomania to niewątpliwe osiągnięcie polskiego systemu oświaty.
                • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 15:55
                  slezan napisał:

> No tak, nauka w polskiej szkole pozostawiła pewien ślad. Perwersyjna narodowa
                  > megalomania to niewątpliwe osiągnięcie polskiego systemu oświaty.

Nie wiem jakie szkoly konczyl oberschlesier, willy2 czy im podobni kamraci. Mam
                  nadzieje ze nie polskie, a jesli juz to pewnikiem bylo to "tajne" nauczanie dla
                  przyszlych kadr "niepodleglego" Slaska.
                  • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 16:09
                    Rozumiem, że mierzysz ich miarą kadr niepodległej Polski. No fakt, sądząc po
                    stanie państwa, jego twórcy musieli być niewydarzeni. Np. taki antysemita
                    Dmowski, co mu się wydawało, że mieszkańcy prawobrzeżnego Dolnego Śląska są
                    Polakami.
                    • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 16:16
                      slezan napisał:

> Rozumiem, że mierzysz ich miarą kadr niepodległej Polski. No fakt, sądząc po
                      > stanie państwa, jego twórcy musieli być niewydarzeni. Np. taki antysemita
                      > Dmowski, co mu się wydawało, że mieszkańcy prawobrzeżnego Dolnego Śląska są
                      > Polakami.

To zle rozumiesz. A Dmowskiemu dobrze sie wydawalo. Niestety przewrot majowy i
                      pozniejsze sanacyjne represje wobec SN i OWP mocno utrudnily prace nad
                      repolonizacja Slaska.
                      • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 16:17
                        Hehehehe. Biedni ci nieuświadomieni "Polacy" spod Wrocławia.
                        • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 16:20
                          slezan napisał:

> Hehehehe. Biedni ci nieuświadomieni "Polacy" spod Wrocławia.

Kto tu mowi o Wroclawiu ? Sprawe inkorporacji Wroclawia i granicy na Nysie
                          Luzyckiej ( dobrze o tym wiesz ) postawila grupa ONR-ZJ w czasie wojny i tyle.
                          • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 16:32
                            Prawobrzeżny Dolny Śląsk to całkiem niedaleko od Wrocławia.
                            • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 16:36
                              slezan napisał:

> Prawobrzeżny Dolny Śląsk to całkiem niedaleko od Wrocławia.

Berlin jest niedaleko Poznania. Blizej niz do Warszawy.
                              • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 16:38
                                Proponuję zerknąć na mapę Dolnego Śląska. Pozwoli to ogarnąć bezmiar głupoty
                                Dmowskiego:-).
                                • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 16:45
                                  slezan napisał:

> Proponuję zerknąć na mapę Dolnego Śląska. Pozwoli to ogarnąć bezmiar głupoty
                                  > Dmowskiego:-).

Nie znam na tyle pism Dmowskiego, chcial inkorporowac Wroclaw ? Pierwsze o tym
                                  slaysze ?
                                  • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 16:48
                                    Nieodległe okolice.
                                    • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 16:51
                                      slezan napisał:

> Nieodległe okolice.

To sie troche pomylil. A co do Dmowskiego, to moim zdaniem byl nieprzecietnym
                                      politykiem. Zrobil z Polokow Narod. Gdyby nie On to na wiekszosci terytorium
                                      Polski byliby nie Polacy ale jacys "tutejsi".
                                      • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 16:55
                                        I zaszcepił w polskiej tradcyji antysemityzm. Poza tym zrobił z nich naród
                                        plemienny, niczym Niemcy, zamiast narodu obywateli.
                                        • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 16:59
                                          slezan napisał:

> I zaszcepił w polskiej tradcyji antysemityzm. Poza tym zrobił z nich naród
                                          > plemienny, niczym Niemcy, zamiast narodu obywateli.

Slezan, naraze sie wielu na tym forum ale antysemityzm w Polsce to byl duzo
                                          wczesniej. Nie byl on ani lepszy ani gorszy od antysemityzmu niemieckiego,
                                          francuskiego czy rosyjskiego. Rosenberg takze w Tallinie wsrod Estonow czy
                                          BaltenDeutschy trafial na podatny grunt.
                                          • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 17:04
                                            Co innego antysemityzm ludowy, co innego antysemityzm zideologizowany.
                                            • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 17:07
                                              slezan napisał:

> Co innego antysemityzm ludowy, co innego antysemityzm zideologizowany.

Masz racje, ale na jakims gnoju trza ta ideologie hodowac.

Slezanie musze wyjsc.

Przyjemnego wieczoru. Mam nadzieje ze kiedys sobie o tym pogadamy.
                                              • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 17:10
                                                OK. Dmowskiego nie lubię, ale taki głupi to on z pewnościśą nie był. Droczyłem
                                                się, ale sobie na to zasługujesz, obrażając innych :-).
                                                • Gość: Pit Re: Forum biesiadne ? IP: 150.254.85.* 17.10.05, 17:15
                                                  slezan napisał:

> OK. Dmowskiego nie lubię, ale taki głupi to on z pewnościśą nie był.
                                                  Droczyłem
                                                  > się, ale sobie na to zasługujesz, obrażając innych :-).

Musze juz leciec, ja tez sie drocze i nikogo nie chce obrazac. Zawsze moge
                                                  dyskutowac z Toba czy Arnim, ale wybacz te ober jak mu tam czy willi to czasami
                                                  nie moge. I ku jasnosci doceniam Dmowskiego bo leb to byl ale szczegolny fanem
                                                  to nie jestem. I na marginesie jesli chodzi o spoleczenstwo obywatelskie to cos
                                                  sie zmienie w Polsce i Kaszub Tusk ma duze szanse zostac prezydentam a
                                                  nie "prawy" Polok Kaczor.

Bywaj po drodze walne tichauerka za twoje zdrowie.
                                                  • slezan Re: Forum biesiadne ? 17.10.05, 17:16
                                                    No to smacznego.
                    • Gość: moje zdrowie! Re: Forum biesiadne ? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.05, 03:57
                      slezan napisał:

> Rozumiem, że mierzysz ich miarą kadr niepodległej Polski. No fakt, sądząc po
                      > stanie państwa, jego twórcy musieli być niewydarzeni. Np. taki antysemita
                      > Dmowski, co mu się wydawało, że mieszkańcy prawobrzeżnego Dolnego Śląska są
                      > Polakami.

LOL, a nie sa? Widac facet byl wizjonerem! :))) Nie jestem fanem Dmowskiego ale dostrzegam pewna ironie w tym, ze ludzie ktorzy tak wychwalaja Bismarcka ktory rowniez mial problemy z mniejszosciami atakuja Dmowskiego ktory owszem, mial dosyc kontrowersyjne poglady, ale zrobil tez wiele dobrego. Fajnie, ze w koncu osiagnelismy granice marzen Dmowskiego (pomimo tego, ze nie jestem jego najwiekszym fanem, widac facet wiedzial o czym mowil). :)
    • Gość: gliwicok Re: Forum Gliwice stanelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:39
      Hmm.. niczego sie nie nauczyli, ani nowi moderatorzy, ani ubermoderator bartoszcze.

Dalej watki niewygodne leca, a pozostale przy zyciu, niedobitki ludnosci
      autochtonicznej Forum Gliwice sa systematyczeni nieszczone.

• builder Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 00:10
      willi2 napisał:

> Gliwiccy Niemcy postanowili opuscic forum na znak protestu przeciw Adminom.
      > Co prawda co jak czas posylany jest tow.Arni ,aby przelamac ten strajk swoimi
      > postami.Co spotkalo sie z ostra krytyka gliwickich Niemcow.
      >
      > solidaryzuje sie z dawnymi uczestnikami forum Gliwice m.in. Ballestem.
      > Zycze Gliwickim Niemcom ,aby Ich nowe wolnosciowe forum Gleiwitz sie preznie
      > rozwijalo.
      >
      > A lamistrajka Arnolda trzeba olac i tu na Katowicach

jo zech tam bou pora rozy i fajnie boulo do momyntu jak ballesta zech
      zagiul=tou miye chcum teros wyciepnon`c` do chlewika ;(,
      to je to, wolnos`ciowe forum????=zaros siy rozplacza?!,
      sy jydnego forum ich wyp...olili to se sfoje, wzajemnej adoracji
      zrobili=drewniane pajace!,
      pierdoot ftyn system!,
      • willi2 Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 00:14
        wyciepli cie,bo naruszyles kindersztuba.
        Jak chcesz pisac na forum Gleiwitz to z kultura.
        A zresztom z kim jo godom
        • ballest Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 23:11
          Willi2, nie stanouo,

Forum Gleiwitz, kulnouo se nazod !

a jak Bartoszcze bydzie swoje miechy pakowou dej mi znac, jou chcam byc dabei !
          • bartoszcze Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 23:15
            ballest napisała:

> a jak Bartoszcze bydzie swoje miechy pakowou dej mi znac, jou chcam byc
            dabei !

A dożyjesz?
            :))))
            • willi2 Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 00:34
              Bartoszcze te twoje grube lapsko na tym zdjeciu jest zwykla kpina.
              No moze tylko builder nie zalapie ,co twoja lapa symbolizuje.
              Ale zapomnij forum i tak rzadza uzytkownicy :D
              • builder Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 01:10
                willi2 napisał:

> Bartoszcze te twoje grube lapsko na tym zdjeciu jest zwykla kpina.
                > No moze tylko builder nie zalapie ,co twoja lapa symbolizuje.
                > Ale zapomnij forum i tak rzadza uzytkownicy :D

ty jeszcze nie wiesz co cie czeka,
                us`miechnij sie i spij dobrze,
          • willi2 Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 23:34
            Oki Ballest
            Pozdrawiam Cie serdecznie

pyrsk
          • builder Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 23:49
            ballest napisała:

> Willi2, nie stanouo,
            >
            > Forum Gleiwitz, kulnouo se nazod !
            >
            > a jak Bartoszcze bydzie swoje miechy pakowou dej mi znac, jou chcam byc
            dabei !

bellciu poklepej willcia po zadku=bydzie zawszy tfoiymi uszami,
            dyc` dobry=piesek misiy byc` dobrze tresowany,
        • builder Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 27.10.05, 23:52
          willi2 napisał:

> wyciepli cie,bo naruszyles kindersztuba.
          > Jak chcesz pisac na forum Gleiwitz to z kultura.
          > A zresztom z kim jo godom

jyszczy niy ;),
          kaj tam builder-a bydom wyciepywoc`=kolegi herr gorola ballesta,
          • ballest Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 06:19
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=30423282
            • slezan Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 11:29
              Ty wyraźnie jesteś zazdrosny. A jaki upierdliwy. Pochwal się, ile wątków na
              temat Forum Gliwice i moderatorów założyłes na forum GG.
              • szwager_z_laband Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 12:36
                jo wos pogodza sam :))) - on roztwar gynau tela samo wiela tys szkryfnou na
                Gliwicach jak my poszli furt :)))

a przestoncie sie wy oba wadzic, bo wom obu nazdom! :)))
                • slezan Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 12:46
                  A czemu poświęcone sa wątki, które złożyłem na Gliwicach? A ja się z nim nie
                  wadzę, ja go olewam.
                  • sss9 Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 12:49
                    slezan napisał:

> A czemu poświęcone sa wątki, które złożyłem na Gliwicach? A ja się z nim nie
                    > wadzę, ja go olewam.

:))) ja bym tam ich nawet nie szukał... ;)
                  • szwager_z_laband Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 13:07
                    slezan, ale od poczontku najyzdzocie na Ballesta, i prziznom sie ize niy
                    popiyrom tego, on na Cia niy najyzdzou nigdy. Co inkszego krytyka co inkszego
                    ubijanie.

Jak sie myla to prosza o poprawiynie.
                    • slezan Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 13:15
                      Nie, on nie najeżdża. On insynuuje. O ujawnianiu danych osobowych, nad czym
                      teraz tak płacze, pewien nasz wspólny znajomy tez mógłby coś powiedzieć.
                      • ballest Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 19:37
                        Slezan, ten nasz wspolny ZNAJOMY, by w Niemczech wlasnie za gloryfikacje mordu
                        pod sondem stou.
                        Tu Bartoszcze je winny , ze pod jego moderacja MORDY GLORYFIKOWANE SA!
                        Nie, nie Wilym, Wilym jest MODY i nie wie co pisze, kariery z takymi spruchami
                        w Europie nie zrobi, a jou go bydam, za to zrobiou zawsze scigou!
                        Jego dane ujawnic, jest GW zobowiazane, bo to jest przestepstwo!
                        Myslam, Slezan, ze trocha INTUSU mosz i wiysz, ze ty jako czlonek RAS, za takou
                        wypwiedz powinienes , jego dane opublikowac i go anzeigowac!
                        Jou tego nie zrobiou, bo dlo mnie jest pioneczkiem i mnie nie szkodzi, ale
                        dlaczego Wy Sie nie dystansujecie od mordow na niewolnikach!
                        Dlaczego sami sobie szkodzicie!
                        Przeciesz jou tymu spokoju nie dom!
                        JOU I TAK JEGO DANE OPUBLIKUJAM, bo to muszam zrobic, takie osoby trzeba TEPIC!
                        • szwager_z_laband Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 23:54
                          Ballest idzie sie niyzgodzac, ale niy ma co przesadzac tysz.
                    • builder Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 28.10.05, 19:41
                      szwager_z_laband napisał:

> slezan, ale od poczontku najyzdzocie na Ballesta, i prziznom sie ize niy
                      > popiyrom tego, on na Cia niy najyzdzou nigdy. Co inkszego krytyka co inkszego
                      > ubijanie.
                      >
                      > Jak sie myla to prosza o poprawiynie.

no mniy najez`dz`o i mie ud gorola sy Sosnofco wyzywo,
                      czamu to robi?,
                      chcy sfoja reputacjo poprowic`?,
                      • ballest Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 29.10.05, 23:15
                        Burdel, Wilym napewno wiy, zes Gorolem je i dlatego na ciebie najezdzou ? ;)
                        • builder Re:Te "vrooszka" posuchej tygo, 30.10.05, 01:52
                          ballest napisała:

> Burdel, Wilym napewno wiy, zes Gorolem je i dlatego na ciebie najezdzou ? ;)

ladnie siy domie udzywosz=szlachytnie-"pa niemiecko-rusku",

to tiy Gorolu najez`dzosz na mie i inkszych,
                          jo ci marasza i byda tou robioul tak dugo asz ciy siy we tyj gupiej gowie na
                          lypszye niy pouklodo,
                          w wiyrsz czamu ci marasza?,
                          bos` je niydobry Gorol i pierdouly pociskosz!,

Wilym, tou niy tfoje usprawiedliwienie,
                          a jak jyszce roz mie zly okres`lisz spod "nick-a" to ci zrobia kampania
                          wyborczo coby cie ludzie lypiej we Polsze poznoli,

by,
                          the builder,

• broneknotgeld Re: Forum Gliwice stanelo 29.10.05, 23:30
      Krucafusk!
      Co łoni sie tam na samym wiyrchu zajty gliwickego forum prziszpyndlikowali.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=94
      Zdo sie, co musioł to zrobić ktosik niyrichtig.
      • somepoint210 Re: Forum Gliwice stanelo 30.10.05, 01:09
        Watek zostal przypiety by epatowal kultura osobista Rico z Chorzowa:)
        Pozdr.
        • willi2 Re: Forum Gliwice stanelo 30.10.05, 01:11
          Ten rico od podstawek do piwa ? = chorzowski dres :-)
          • broneknotgeld Re: Forum Gliwice stanelo 30.10.05, 15:48
            Hmm, jo w tym przipinaniu widza jakby promowanie forum, bestoż myśla co trza
            tam dować te nojlepsze, nojciekawsze wontki.
            No dyć dobrze, co to już przeszłość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka